Tuesday, 3 November 2015

ZO'N LEUK STEEGJE IN UTRECHT

(ik ben echt goed in titels verzinnen... NOT)
Vroeg ehm vroeger opstaan was één van de beste ideeën van het weekend. Vergeleken met de drukte van de middag en avond ervoor leek het net alsof we de hele stad voor onszelf hadden. Utrecht zit vol leuke plekjes en we hadden er dan ook al snel één voor mij en eentje voor m'n zus gevonden, waar we snel wat foto's maakten van onze kleding.  Daarna liepen we weer verder door de schattige utrechtse straatjes, lekker kletsend terwijl de stad langzaam wakker werd. Ik had een heerlijke zaterdagochtend met mijn zus, en dat al allemaal voor het ontbijt... 

Terug in het hotel ontbeten we uitgebreid met de rest van la famillia en toen begon de tweede dag van ons "weekendje utrecht met de hele familie" voor de meesten pas echt... (word vervolgd... :)


shirt H&M | broek MANGO | schoenen CLARKS | kettinkje H&M | ringen H&M | tas FJÄLLRÄVEN
__________________________________

Dit is echt mijn allerfavorietste outfit op dit moment. Streepjes, een colletje, m'n favo jeans, clarks, een knalgele fjällräven en een kettinkje met een ster, gewoon allemaal dingen die ik stuk voor stuk geweldig vind!!

Oh, Allemaal heel veel good lucks met school, mijn concentratie is op dit moment echt 0.00% (ik schrijf nu deze blog ipv wiskunde maken, dus tja... Maar straks 'n leuk muziekje op en ik ga beginnen!!) en ik hoof dat jouw concentratie minstens 80% meer is en je geen wiskunde en grieks so's of andere toetsen moet maken komende week...

* * *
WAT VINDEN JULLIE VAN DE OUTFIT (EN HET LEUKE STEEGJE) ? 

Arjanne

PS: foto credits naar mijn zus (klikerdeklik)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

 1. Herkenbaar, soms kom je gewoon zo'n ongelooflijk leuk plekje/straatje/steegje tegen, ik kan daar ook heel erg van genieten. Succes met de toetsweek!

  ReplyDelete
 2. Omijngod hier waren Luna en ik ook maar toen was het te druk om te fotograferen!!
  Wat leuk dat je in Utrecht was zeg! :)

  ReplyDelete
 3. Wat een gaaf steegje! En heerlijk als de stad nog zo rustig is <3 Ik vind je outfit echt tof, staat je heel leuk! (:

  ReplyDelete
 4. Ooh, wat fijn dat je zo goed opschiet met je zus! Ik wou dat ik er ook eentje had, haha. Leuke foto's :D

  ReplyDelete
 5. Wat is het daar mooi. Je had echt een leuke outfit aan, dat colletje en die broek echt een leuke stijl. Verder wens ik je veel succes met school!

  ReplyDelete
 6. Super leuke foto's! De sfeer in je foto's vind ik ontzettend mooi! En wat vind ik jouw blog toch leuk :) Kleine steegjes en straatjes zijn ook altijd mijn favoriet, hihi!

  ReplyDelete
 7. Wat een schattig steegje en ik ben verliefd op je tas!

  ReplyDelete
 8. Je truitje is heel tof! Liefs

  ReplyDelete
 9. Ahh jou jas is leuk! Zo iets zou ik willen alleen heb ik al een goede jas. Erg mooi steegje, nu weet ik waar ze te vinden zijn. Ik heb ook niet echt een super inzet voor mijn doen, beetje ziekjes.

  ReplyDelete
 10. Ik zei het al op Insta, maar wat zijn deze foto's mooi, oh, ik ben jaloers, hihi. Ik heb nu onlangs ook mijn Fjallraven rugzakkie gekregen en ja ja ja, die zijn zo leuk, haha. Ik vind het trouwens zo gedurfd dat je gewoon een gele hebt, maar je combineert hem gewoon zo tof. Oh en da's ook echt iets dat ik al-tijd doe, ontzettend vroeg naar een stad gaan zodat het lekker rustig is en je de drukte langzaam kan voelen opkomen.

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke outfit zeg, helemaal tof! Gave foto's ook, heel veel succes met wiskunde! ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 12. Zulke fijne fototjes! Leuke outfit en je tas is echt lovvv.

  ReplyDelete
 13. Heel leuk! Super mooie foto's :)

  ReplyDelete
 14. Wat zijn je foto's heel erg mooi! Het steegje is echt geweldig. Je outfit is dan ook zo leuk!! Ik ben echt verliefd op je gestreepte shirt! Oh, en veel succes met je so's! Hopelijk zijn ze goed gelukt! Xxx

  ReplyDelete
 15. Jouw tas: een en al LIEFDE. Ik vraag me desondanks nog steeds af hoe je het merk uitspreekt. Maar goed, dat doet er niet toe. Tof steegje heb je ontdekt, heel fotogeniek

  ReplyDelete
 16. Oehh ja ik ken dit steegje, is idd een super cute steegje. Wat zie je er leuk uit ook met die tas!

  ReplyDelete
 17. Wat gezellig zo'n weekendje Utrecht met de familie. Leuke outfit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet zo'n fan was van de Fjallraven rugzakjes maar dat ik ze steeds meer ga waarderen. Ze hebben toch wel iets en zeker in zo'n geel (favvv) kleurtje! Ik wens je veel succes met de SO's, als je ze nog moet maken. Ik had vandaag dus zo'n wiskundetoets en het was een drama. Ohhh straks ontmoedig ik je nog, moet ik ook niet doen. Je kunt het! ♥

  ReplyDelete
 18. Aaah, dat steegje! Ik weet waar dat is en ik voel me heel cool nu, omdat we op dezelfde plek geweest zijn. Nog heel veel succes met je toetsen, Arjanne (of ben ik hier heel laat mee?)!

  ReplyDelete
 19. Wat een leuk plekje om te fotograferen! Leeeuke foto's ook!

  ReplyDelete
 20. I really want a FJÄLLRÄVEN as well but just can't decide on the colours. Love the fact that you have gone for such a bright colour thoxx

  ReplyDelete
 21. Hele mooie foto's! Je clarks zijn zoooooo mooi, ik wil ze ook! En je fjallraven rugzak is ook zo mooi, die gele kleur is trouwens zo'n goeie keuze!

  ReplyDelete
 22. Wat leuk, zo'n familiedingetje in Utrecht! Sowieso is Utrecht heel erg leuk (moet er maar snel weer eens een keertje naartoe). Deze outfit staat je ook heel goed!! Ik ben nog opzoek naar een mooie trui of iets met col (dat ziet er weird uit), maar ik ben er nog een petit peu onzeker over... En ja, mijn liefde voor je schoenen en tas is nog steeds heel groot.. :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...