Sunday, 13 December 2015

A COLD DECEMBER NIGHT....


Nouja, meer een "afternoon", maar goed, I'm feeling those christmas vibess!! Ook al heb ik toetsweek (wat er praktisch voor zorgt dat mijn dag bestaat uit eat, sleep, learn repeat, met daartussen nog wat toetsen die ook nog eens "correct ingevuld dienen te worden" *zucht*), tussen al dat geleer door heb ik nog wat tijd om excited te zijn over de holidays die eraan komen, kersmuziek om te zetten, Zoella's 24-days-before-christmas video's te kijken en te zorgen dat ik de perfecte christmas-lounge-outfit klaar heb liggen voor de vakantie (alleen dé perf kersttrui ontbreekt nog... :) en, natuurlijk, een kerstboom te halen!

De kerstboom halen, dat ging gaat altijd zo:
"Deze is wel nice!!" "Neuh die is hier zo dunnetjes..." "Ohja, goed punt!"
"Dit boompje dan?" "Die mini? Kan 't nog kleiner? Ik wil wel een beetje een grote boom, dat is leuk! Deze is lekker groot en vol, wat dacht je ervan?" "Even kijken... Dat gaat NOOIT in de woonkamer passen!" "okeee, dan niet... wat dacht je van ...."
En dat gaat dan 'n halfuurtje door. Vervolgens koop je natuurlijk alsnog de eerste boom die je zag. Maar wow, dit jaar waren we snél, echt ongelofelijk :) 
PS: ik heb een haarband. met een gewei eraan. Yes Then!!
(voor het geval je inziet hoe awesome die dingen zijn en je behoefte hebt aan je eigen: Hema!)

★ dress: H&M ★ cardigan A&F ★ necklace: H&M ★ sneakers: converse 

Oh nog even over de OOTD: dit jurkje had ik aan bij m'n FCE (diploma van een eerste examen Cambridge Engels) uitreiking, ik HOU van de kleur (hihi, matchymatchy met die kerstbomen) en in HOU van het colletje en ik HOU van het model. Ik vind 'm dus leuk. Dat vest is gewoon het-fijnste-vest-ooit en altijd lekker casual! Dit is zekersteweten mijn allerfavorietste outfit op dit moment!

ZIJN AAN DE ANDERE KANT VAN HET SCHERM DE KERSTMIS-VIBES OOK AL LEKKER AANGEWAKKERD?


Arjanne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Wat een leuke outfit! (Bij ons thuis staat jammer genoeg niet eens een echte, daar houdt mijn vader niet van en ik vind het echt reuze jammer...) Je outfit ziet er echt heel leuk uit en die rendierhaarband ook!

  ReplyDelete
 2. Die haarband is echt awesomee! Mijn vader heeft vanochtend de kerstboom binnengehaald, nu alleen nog de ballen erin en de piek erop. Leuke outfit en mooie foto's! Liefs

  ReplyDelete
 3. Jaaa, hier ook X-mas vibes! Alleen hebben we nog geen kerstboom.. hopelijk gaat die snel komen. Leuke outfit heb je aan! :)

  ReplyDelete
 4. leuke outfit. Kerstbomen halen is altijd zo leuk. Helaas krijgen wij dit jaar geen kerstboom omdat we op vakantie gaan met kerst :( (ook echt heel leuk hoor!) Maar kerstbomen zijn altijd zoiets speciaals
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 5. Zo'n leuke foto's Arjanne! Dat hele gedoe met kerstbomen hebben we hier niet (want we doen al jaren met onze plastic kerstboom, oepsie oepsie.), maar het lijkt me wel erg plezant om zoiets te doen hihi. Je kleedje van H&M ZO LEUK! Dat zoek ik serieus al eeeeeerg lang! Zou je het erg vinden als ik het ook koop??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Natuurlijk niet! Hij zit ook nog eens lekker, daar ga je echt veel plezier van hebben!

   Delete
 6. Leuke foto's! Best jammer dat wij geen echte kerstboom hebben, ik had het leuk gevonden om met z'n alle de discusie aan te gaan en tussen al die verschillende bomen te lopen. Die mooie warme groene kleur met het witte vest geeft me echt een 'walking in a winter wonderland' gevoel tussen de bomen.

  ReplyDelete
 7. Ah wat een fijn vest en leuke plaatjes :) Ik snap dat het je favo outfit is. Liefs

  ReplyDelete
 8. Oh wat leuk, ja ik heb ook echt al de kerstsfeer haha :) mooie outfit trouwens, en ook nog heel veel succes met je toetsenweek, komt helemaal goed! x

  ReplyDelete
 9. Heel herkenbaar haha. Ik vind iedere boom te klein en mijn man vind iedere boom te groot haha. Uiteindelijk gelukkig wel een mooie kunnen vinden ;-)!
  En ik vind je outfit tof, ik hou ook heel erg van die mooie kleur!

  Liefs! X

  ReplyDelete
 10. Wauwie, wat een leuke foto's en het outfit ziet er zo enorm comfy uit. Liefde voor de rendierhaarding ( mooi woord... ).

  ReplyDelete
 11. Kerstmis-vibes: driedubbel check! Kerstmuziek, kerstrui, kerstsokken, kerstboom, kerstvideo's (vooral die van Zoella, want jaaa), kerststukjes, kerstkaarsen en kerstkaarten zijn aanwezig in huis. Alleen de kerstcadeau's moeten nog worden ingeslagen... Onwijs leuke plaatjes trouwens, je staat er zo vrolijk op :)

  ReplyDelete
 12. Je jurkje is zoooo leuk!! Die kleur ook <3! Is het een lang-mouwen-jurk of? Ik zoek ook al mega lang zo'n simpel jurkje!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lange! Daardoor vind ik 'm eigenlijk extra leuk & fijn! En past goed bij deze tijd van het jaar, rigth?

   Delete
 13. Mooie outfit en leuke foto's! Ik heb geen echte kerstboom staan, maar vind dat hele 'er eentje uitkiezen en mee naar huis zeulen'-gebeuren toch wel gezellig. Volgend jaar misschien! :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...