Tuesday, 22 December 2015

GOALS: RECAP & NEW


Ongeveer een maandje geleden had ik wat goals voor tot-aan-de-vakantie gesteld, en nu het vakantie is... leek het me a very good idea om de eens even te recappen. Ze zijn niet allemaal gelukt, da's wel jammer, maar het waren er ook een hoop!


 november/december, enjoy it!! Zeker gelukt deze, ik heb genoten van sinterklaas en alles wat daar omheen bij kwam. Ik had een super gezellige sinterklaasavond en ook nog een het leukste gala evah. Met kerst en oud en nieuw in aantocht heb ik nog iets om me op te verheugen qua feestigheden! (als dat een woord was dan ;) 
 ik moet echt even op tijd naar bed gaan. Failed. Soms was ik nog best laat voor school bezig en soms was ik gewoon lekker aan het tekenen tot half twaalf. Ik werd er niet uitgeslapener van. Een beetje bijslapen deze vakantie is dan ook een goed plan. (ook al weet ik niet of dát gaat lukken want logeren/nachten doorhalen en filmmarathons en oud en nieuw.)
 een boek uitlezen. Checkcheckdubbelcheck! IK LAS 4 BOEKEN! Eerst de hele edelstenen-trilogie en afgelopen week las ik The Rosie Project, oh, maar dan in het Nederlands dus dan "Het rosieproject" echt een heel leuk boek, leest ook heel makkelijk! Ik heb alleen geen enkel boek waar ik al in bezig was uitgelezen... whoops. 
 meer tekenen. Yes i did! Een deel ervan kan je zien in de xmas-wallpaper-posts. Daarnaast deed ik nog wat andere tekeningetjes, ik ben veel bezig geweest met zwart papier en een wit krijt/potlood/stift, superleuk om te doen! 
★ en meer foto's maken! Ik heb niet heel veel gefotografeerd, maar wel gewoon foto's gemaakt. maar niet heul veul ofzo. Deze boogielichts waren zo leuk om te doen! Ik heb op een bepaald moment een vel met een uitgeknipte vorm voor de lens gehouden, waardoor alle boogies die vorm werden :) 
 a new layout? hier ben ik echt gewoon totaaaaal niet mee bezig geweest, to be honest. Ik heb eigenlijk gewoon 0% idee wat ik dan wél wil als ik dit niet wil...
S O M E  N E W  G O A L S voor ehh... deze vakantie! 
★ make a litl' video... M'n plan is een filmpje van een fijne dag of baksel. Maar dan natuurlijk niet de "haaaallooo, ik ben arjanne en vandaag laat ik jullie zien hoe jullie een abrikozencake bakken"-soort maar meer gewoon sfeerbeelden. Ik film al heel lang, maar meer vakanties. Ik wil graag iets anders proberen! 
 rust uit. Ondanks al die avonden dat het laat gaat worden: ga ook eens vroeg (of gewoon op tijd, kan ook) naar bed. 
 clean up ma room. Ik was al van plan om het vandaag te doen... ik ben niet echt stick to the plan athe moment... 
 kijken of ik ergens een analoge camera vandaan kan halen of de oude van mijn vader laten fixen 
 recepten uit het "havermoutje"-kookboek dat ik van de sint kreeg uitproberen. 
 gewoon lekker... lezen, series kijken, tekenen, foto's maken (portretten! vuurwerk!), bakken en... 
 NIKS DOEN
 maybeee een bezoekje aan de kapper? Een jaar geleden had ik haar tot m'n op mijn schouders. Ga ik weer voor die lengte???


* * *

ARJANNE 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

 1. Wat leuk al die goals! Ook de foto's zijn goed gelukt. Dat is echt nog een goal voormijzelf, zulk soort picca's maken. Ik ben benieuwd als jij je haar gaat knippen. Zal sowieso leuk staan! ;)

  ReplyDelete
 2. Wat leuk al die goals! Ook de foto's zijn goed gelukt. Dat is echt nog een goal voormijzelf, zulk soort picca's maken. Ik ben benieuwd als jij je haar gaat knippen. Zal sowieso leuk staan! ;)

  ReplyDelete
 3. Awesome! Ik ben nu ook wel nieuwsgierig naar de filmbeelden die je hopelijk gaat maken :) :) En lezen moet ik ook weer meer doen, want jeetjemina ik kom echt NIET VERDER. Heb een hele hele HELE fijne vakantie! :)

  ReplyDelete
 4. Altijd leuk zulke goals! Het lijkt me ook erg handig voor jezelf, het werkt vast heel motiverend! Fijne vakantie!

  ReplyDelete
 5. Leuk om te lezen! Ik heb ook weer mijn haar laten knippen, wat ook al lang niet was gebeurd haha. Nu is het weer vrij kort, maar dat vind ik ook wel fijn (: En ik hoop ook echt bij te slapen deze vakantie...

  ReplyDelete
 6. Arjanne, je schrijft zo ontzettend leuk! Ik wil dit gewoon tien keer lezen omdat het zo leuk leest :)

  ReplyDelete
 7. Haha, ik ben ook al dagen bezig met 'ik moet mijn kamer opruimen', zet het op to do lijstjes maar het komt er écht niet van, haha. Het uitslapen is echt een ramp, ooh.. ik voel me super moe en na het eten begin ik al te knikkebollen. (Ik snap trouwens echt niet hoe je tot half twee kan tekenen?? Ik val al in slaap om 11 uur, oeps?)

  ReplyDelete
 8. Leuk om dit te lezen! Lijkt me tof om iedere maand doelen op te stellen en aan het eind van de maand te kijken of deze zijn uitgekomen. Fijne Kerstdagen, liefs Sjoukje :-)

  ReplyDelete
 9. Hihi! Ik heb the Rosie project ook net gelezen! Maar dan dus wel in het Engels... Ik vond het echt een KEI leuk boek :). Echt zo'n boek dat je elke keer zo snel mogelijk weer oppakt om verder te lezen.

  ReplyDelete
 10. Die goals zijn allemaal zo leuk, dat moet wel gaan lukken! Mijn slaapritme is nu in de vakantie ook helemaal verstoord, als in laat naar bed gaan en 's ochtends er lang in blijven liggen. Maar ja, zo gaat dat. En een filmpje met sfeerbeelden lijkt me zo leuk om te zien, moet je zeker doen :)!

  ReplyDelete
 11. Wat leuk om te zien dat er zeker wat dingen zijn gelukt. Ik ben zooo benieuwd naar dat filmpje. Lijkt me echt geweldig. Een roomtour lijkt me ook tof.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...