Sunday, 6 December 2015

HIER WORD IK BLIJ VAN


Dat je gewoon even instantly happy wordt, 'Happy Moments'. En dan bedoel ik vooral die kleine momentjes die misschien verstopt zitten, maar het helemaal waard zijn om even naar te zoeken. 

 met een deken en kop thee, Kick (=een boek. grapje, een heel errug leuk boek. Beetje meidenboek featuring avonturen. leest lekker weg) op de bank lezen  met de buurkindjes onder een tafel tekeningen voor sinterklaas maken ★ cadeautjes kopen en kijken hoe iemand jouw cadeau openmaakt ★ een flinke dosis inspiratie krijgen door een blogpost, tijdschrift, film, boek of iets anders, gewoon dat gevoel dat je hebt wanneer je superveel zin hebt om allerlei dingen te doen ★ 

★ met mijn zus (gek) door de kamer dansen ★ happy ends van boeken ★ 's avonds Ed, Sam of Troye opzetten en lekker wat kliederen ★ een concert in de badkamer houden met de badkuip, handdoeken en wasbak als hooggeëerd publiek  zo hard lachen dat je er buikpijn van krijgt (o. a. tijdens pakjesavond :) ★ lekker een rondje speedo rennen 
★ pepernoten bakken in een tussenuur ★ de wekker niet zetten en een gat in de dag slapen ★ dat je na het wokken met de klas, wanneer alle buikjes volzitten nog even rozig kan worden en een kop thee drinkend lekker wat kletst ★ languit op het kleed in de woonkamer liggen in je pyjama (want je houdt natuurlijk pyjamadag, WOW, dat woord kent de computer gewoon... da's ook voor 't eerst...) ★ gewoon een beetje door het huis drentelen met een fotocamera in mijn hand ★ 

WAT MAAKTE JOU DE AFGELOPEN TIJD EVEN INSTANTLY HAPPY?


X AR 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Leuk om te lezen waar je blij van word! :)

  ReplyDelete
 2. wat een fijne lijst :) ik wil nu ook een zus hahah.

  ReplyDelete
 3. Wat een super fijn lijstje!

  ReplyDelete
 4. Pyjamadag, daar kan ik ook intens blij van worden. :D

  ReplyDelete
 5. Wow, veel 'Happy moments'! Leuk om te lezen en mooie foto's. Vraagje: gebruik jij effecten of zijn ze gewoon a la naturel? Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankje! Ik bewerk mijn foto's soms wel in photoshop, maar gebruik geen effecten. In Photoshop speel ik vaak met de belichting, contrasten en soms wat met de temperatuur, maar niet al te veel!
   liefs,

   Delete
 6. Klinkt heel fijn. Mooie foto's ook.

  ReplyDelete
 7. Oh wat een enorm fijne lijst!

  ReplyDelete
 8. Ik HOU van leuke positieve lijstjes!! En wij hadden ook een soort van slappe lach iets op pakjes avond :) De oudjes lachten zich in ieder geval helemaal suf terwijl ik er echt niks van snapte.

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk lijstje! Ik werd gisteren ook erg blij van pakjesavond, zo gezellig en hard gelachen (:

  ReplyDelete
 10. Als ik uit een mok thee drink dan ervaar ik ook een gelukkig momentje (tot wanneer de thee dan op is). Ik word spontaan vrolijk van jouw lijstje!

  ReplyDelete
 11. Heerlijke dingen en mooie foto's!

  ReplyDelete
 12. Ik vind het altijd leuk om zulke posts te lezen, lekker origineel! Ook nog samen met mooie foto's, en veel herkenbare fijne momenten!

  ReplyDelete
 13. Heel erg fijn om te lezen dit! Pepernoten bakken in een tussenuur? (Op school?) Lekkerrr! En ik denk dat ik dit weekend ook eens een pyjamadagje ga houden :)

  ReplyDelete
 14. Mag ik vragen wat voor camera jij gebruikt. Ik hou namelijk erg van fotografie maar ik weet niet zo goed wat voor camera ik zou moeten nemen om net wat mooiere foto's te maken.

  Ik vind je blog trouwens echt fantastisch. Love it!

  ReplyDelete
 15. Fijn artikel! Zulke lijstjes zijn altijd leuk (:

  ReplyDelete
 16. Leuke blogpost, word er echt blij van ! Troye is trouwens echt geweldig :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...