Monday, 28 December 2015

IK VIER EEN FEESTJE WANT M'N BLOG WAS JARIG


27 december 2014 schreef ik mijn eerste post, dus hoeraaaa! een feestje! want mijn blog bestond gister een jaar en ik had dat een beetje laat door! En wow, 27 december 2014, wat klinkt dat lang geleden, 'tweeduizendveertien'. Vooral nu 2016 alweer voor de deur staat. Maar voordat we 2016 in gaan wil ik nog even terugkijken op het afgelopen jaar....
Bij wat terugblikken kan je natuurlijk kijken naar de statistieken: hoe dit de 101e post is (whuuut!?), dat er in totaal 25246 (2-5-2-4-6... zo ontzettend veel! natuurlijk was ik zelf de helft maar ach! :) paginaweergaven waren in dat jaar, wat de meest bekeken posts waren (1. into the woods 2. wallpapers #5 3. sunny and greeny 4. Joyful Januar, Festive Februar 5. de liebster/liefste award, allemaal quite random door het jaar heen... ik snap niet wat d'r zo bijzonder aan nr 4 was, but okaay...), dat er nu 215 lieve mensen zijn die me volgen op Bloglovin' en hoe er 1456 (jemig, alweer zo'n HUGE getal....) reacties verschenen....
Maar liever vertel ik wat persoonlijkere dingen over het afgelopen jaar. Niet hoeveel volgers of reacties, maar dat ik elke keer blij word wanneer ik 'n mailtje van blogger krijg over een nieuwe reactie of één van Bloglovin', dat ik weer een nieuwe volger heb. Jullie zijn lief. 
De 5 leukste artikelen om te maken waren denk ik deze: 

#iwokeuplikethis. de eerste keer dat ik foto's ging maken in één thema. En dan gewoon voor de foto's. 
you don't always have to bake that huge applecake. Deze vind ik denk ik leuk omdat het gewoon een doordeweekse dag was, en d'r opeens een klein, schattig appeltaartje voor mijn neus werd gezet, die niet alleen superlekker was maar ook leuk om te fotograferen! 
nights in treehouses are the best. Een geweldige combi: wanderlust en tekeningen en dan ook nog leuk foto's maken van die tekeningen. Als we het hebben over het artikel waar de meeste leuke dingen aan vooraf gingen is nr één misschien wel deze. Ik sliep in een boomhut, tekende en schilderde wanderlustachtige dingen en maakte toen ook nog fotootjes in die stijl. over de vakantie in marokko. of dit was het artikel waar de meest leuke dingen aan vooraf gingen. Weer zo'n wanderlust + drawings + die tekeningen leuk fotograferen-post, heerlijk!
i went wallpaper-crazy again. van alle wallpaper-posts is dit denk ik mijn favoriet. Niet perse omdat de wallpapers het leukste waren maar eigenlijk puur omdat ik ze voor de eerste keer in een getekende computer zette, het ziet er zo gewoon leuk uit!
into the woods. wat was dat een heerlijke middag.... Da's het eerste wat me binnen schiet als ik deze post zie. Gezelligheid tot de max en ook nog eens een middag vol foto's maken, in adventure-is-out-there-style, iets wat ik al zó lang wou doen en eindelijk deed!Mijn bloghoogtepunt was denk ik toch wel toen Teske me noemde op haar blog. Als ik m'n naam intyp op haar blog geeft dat zowaar een resultaat. Een raar idee dat iemand die zo groot is in de blogger-wereld 1) op een of andere manier hier beland is en 2) het benoemswaardig vond voor op haar eigen blog. Vooral wanneer ik aan dat laatste denk word ik echt heel blij.  Ook word ik blij als ik mijn foto's van een jaar geleden vergelijk met recente foto's. The improvement is real. Maar het allerleukste vind ik dat foto's aan het begin voelde als "noodzakelijke versiering van de tekst"  en hoe ik fotograferen nu gewoon zo geweldig vind, dat ik nog een hoop foto's heb liggen waar ik nog een artikeltje om moet bouwen :) Ook vind ik het grappig om te zien dat ik nu echt andere artikelen post dan aan het begin van dit jaar. Ik deed #breakweereenswatanders en ontdekte zo FOODOGRAPHY, waardoor eten naast mensen en steden nu één van mijn favo dingen om vast te leggen is. Ik begon met het maken van wallpapers, ging naar een foodfestival voor m'n blog, startte een instagramaccount....
Laat ik het maar even zeggen: overall ben ik gewoon heel dankbaar voor het afgelopen jaar. Dus wil ik ook even een bedankje sturen naar de mensen die dit lezen, het liefst zou ik nu chocolate-chip-cookies bakken er er eentje naar jullie allemaal opsturen! (i just don't think that's a very good plan.. :)

liefs,
Arjanne

PS: pfff na deze post zien jullie vast allemaal STERRETJES! :) 
(yay voor een jaar lang slechte woordgrappen!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Ik wilde even zeggen dat ik altijd heel blij word als ik je blog lees, omdat je zo leuk schrijft en je foto's (ook deze keer weer) altijd zo mooi zijn. Ik hoop dat je nog lang door blijft bloggen!

  ReplyDelete
 2. Jeetje, een jaar alweer, gefeliciteerd! Wat een leuk artikel en ik word heel vrolijk van al die sterretjes tussendoor, bíjna 2016! Fijne jaarwisseling :).

  ReplyDelete
 3. Ik hoop dat je er nog 10 (of meer) jaartjes bij opbouwt. Je schrijft echt heel erg leuk. En ook al volg ik je niet vanaf dat bittere begin je blog is en blijft echt leuk en ook nog eens erg mooi.

  Liefs,
  Roos

  ReplyDelete
 4. Laat die 'slecht' maar weg van je woordgrappen, want ze zijn tof oke? (: Ik moet er altijd van glimlachen. Oh en over die pageviews, da's bij mij ook, méér dan de helft komen van mij, hahaha. Da's normaal. ;) En wat een eer dat Teske je heeft ontdekt toen, moet geweldig geweest zijn, hihi. Ik hoop dat je nog erg lang verder gaat Arjanne want i luf jouw blogje. En eerlijk gezegd, ik vond jouw foto's in het begin al erg leuk??

  ReplyDelete
 5. Wauw! Wat een prachtpostjes heb je hier even op een rijtje gezet, en daar mag je trots op zijn hoor, op al die getalletjes en dat van Tess haar blog. Ik hoop dat je nog heelheel lang zult bloggen!!!

  ReplyDelete
 6. Ah maar je bent gewoon zo'n leuk kind! Gefeliciteerd ook met je bloggie. ♡♡ En ik hoop echt dat we samen eens heerlijk wanderlustig gaan doen. En eten. En alles. XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaa, goed plan!! When will we start our adventures together?

   Delete
 7. Wat leuk om te lezen! Mijn favoriete artikel was het artikel met de prachtige tekeningen van Marokko en het verhaal daarbij. Ik ben zelf helaas enorm slecht in alles waar stiften, verf of potloden voor nodig zijn en kijk echt vol verwondering naar de mooie dingen die jij met deze materialen kan maken, wauw!

  ReplyDelete
 8. Oeh, gefeliciteerd met je blog b-day nog! Super gave foto's van die sterretjes! En tof zo'n terugblik op je artikelen, ik herken ze allemaal nog!

  ReplyDelete
 9. YAY leuk, gefeliciteerd met je blog verjaardag! :)

  ReplyDelete
 10. Wat leuk om dit te lezen! Mag ik even zeggen dat ik je foto's altijd prachtig vind, deze zijn ook weer zo feestelijk :)!

  ReplyDelete
 11. Heel erg gefeliciteerd Arjanne! :)

  ReplyDelete
 12. Aah nog gefeliciteerd met je blog 'verjaardag'! Je hebt ook zo'n leuk blog, en natuurlijk ook nog eens mooie foto's. Hopelijk komen er nog veel meer jaren en volgers bij! Alvast een fijne jaarwisseling!

  ReplyDelete
 13. Je enthousiasme is echt zó aanstekelijk Arjanne! Super dat je nu al een jaar blogt! Het is altijd zo leuk om te zien dat je vooruitgang boekt ivm vroeger! Aah, ik zou echt het hele huis rondhuppelen moest iemand als Teske me vernoemen op haar blog! En ja hahah, ik zie sterretjes nu! (; Leuke foto's meid!

  ReplyDelete
 14. Arjanne, gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog! Ik volg echt denk ik je al van het begin van je blog. Elk artikeltje dat ik lees van jou maakt me blij. Je enthousiasme werkt aanstekelijk! Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen en dat je heel veel volgers bijkrijgt! :)

  ReplyDelete
 15. WAT?! Nog maar een jaar?! Ik dacht echt dat je al 3 jaar bezig was zo goed zijn je artikeltjes! Gefeliciteerd!! Ik vind de foto's van #iwokeuplikethis echt heel origineel bedacht en heel mooi uitgevoerd! Sowieso zijn jouw foto's altijd heel mooi! Ga zo door! Op nog 34241433224 jaar www.askyfullof-stars.nl! xx

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...