Friday, 25 December 2015

MERRY CHRISTMAS


Een sneeuwloze kerst. Sneeuwloos. We should've known. Maar ach, het word nog steeds een hele fijne kerst. Voor een fijne kerst heb je niet perse sneeuw, een hutje in de bergen met open haard of een groot kerstdiner nodig. Gewoon de mensen waar je van houdt en dan komt je die kersterige gezelligheid vanzelf.
Vandaag wordt zo'n lekker familiedagje vol spelletjes en gezelligheid. Nu ik dit schrijf wacht ik totdat mijn zus klaar is voor onze x-mas-baking-sessions, want de ultieme kersttaart moet nog even in elkaar geflanst worden én dat moet ofcourse gefilmd worden. Dat word dus 't sfeerfilmpje, ben benieuwd!


* * * 

F I J N E   K E R S T   Y ' A L L !   


Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

 1. Kei leuke foto's! Hopelijk heb je een fijne Kerst!

  ReplyDelete
 2. Ik wens jou ook een hele fijne kerst Arjanne!! En zoals ik al zei: ik ben heel benieuwd naar het filmpje :) Liefs!!

  ReplyDelete
 3. Jij ook een hele fijne kerst! Je foto´s zijn altijd prachtig en sfeervol dus ik ben benieuwd naar het filmpje.

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige/leuke foto's! Dat lettertype erbij is echt geweldig, je kunt niet raden hoe benieuwd ik ben naar dat filmpje!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Jij ook een fijne kerst Arjanne! :)

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's en nog een hele fijne Kerstdag vandaag (:

  ReplyDelete
 7. Nog een hele fijne kerst Arjanne! Ik ben benieuwd naar het filmpje :)
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Ik dacht dat ik al een reactie had achtergelaten, maar blijkbaar nog niet, haha. Ik ben al zooo benieuwd naar wat er gaat komen van de baksessie van jou en je zus, haha. Ik wilde maar dat ik zo van die momentjes had met mijn broer, zou gezellig zijn, zeker met kerst, hihi! Je hebt het trouwens kei mooi verwoordt, het gaat om de mensen met wie je het viert, inderdaad!

  ReplyDelete
 9. Ik wens jou ook een hele fijne kerst! (Oké, misschien ben ik hier een beetje laat mee..) Dan wens ik je alvast een hele fijne jaarwisseling! Ik vind je foto's zo mooi! X

  ReplyDelete
 10. Ik ben benieuwd hoe jullie kersttaart eruit komt te zien. Vast mega mooi en lekker! Jij ook (nog) een fijne kerst Arjanne! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...