Saturday, 19 December 2015

WALLPAPERS #8: XMAS PART 2


Het. is. vakantie. Kerstvakantie, twee heerlijke weken van freedom! HOORAY!!! Om het te vieren maakte ik dit leuke GIF'je (hahah, om crazy van te worden dat ding ;) Gelukkig ben ik dat al dus loop ik niet veel gevaar ) Ik besef eigenlijk totaal niet dat het nu vakantie is, maar het komt vast nog wel binnen (en anders wel wannende vakantie weer voorbij is hé). Maar ik ben zoo blij dat de toetsweek voorbij is! En dan nu, zoals de titel je waarschijnlijk al deed verwachten, part 2 van de x-mas wallappers! 1. KERSTTRUIEN FOR LIFE
Kersttruien. Love it or hate it geloof ik :) In mijn geval dus "LUF IT!!"
Load this epic shit down BLACK (klik!)
Load this epic shit down BLUE (klik!)
Load this epic shit down RED (klik!)


2. CANDY CANES AND SILVER LANES AGLOW....
Ik kan zeggen dat dit wel zo'n beetje mijn favo kerstnummer is, it's beginning to look a lot like Christmas. Laatst had ik rood-wit touw gekocht en dat deed me zó erg denken aan zuurstokjes! Daarom leek het me leuk om van het touw candy canes te maken! Maar dat gelijm is wel een kliederboel zeg! 
Load this epic shit down (klik!)

3. MERRY AND BRIGHT (AGAIN... )

Jep, hier ben ik weer met m'n "MERRY & BRIGHT". Ik vond 't zo'n leuke quote dat ik 'm nog een keer geschilderde :) 
Load this epic shit down (klik!)
Load this epic shit down BORDEAUX (klik!)
Load this epic shit down ROZE (klik!)

4. HAVE A HOLLY JOLLY CHRISTMAS!
En toen ik toch bezig was met het lijmen van touw, ging ik verder met een ander leuk kerstnummer. "Have a holly jolly christmas... " Deze staat nu bij mij op de desktop! 

Load this epic shit down (klik!)

* * *
EEN HEEEEELE FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!!!

(en als je nog geen vakantie hebt: lot's of luck met die laatste loodjes!!)

X AR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Great blog!
  Would you like to support each other by following each other´s blog? ^_^

  Et Omnia Vanitas

  ReplyDelete
 2. Oeh, die kerstlichtjes, ZO TOF GEDAAN ARJANNE!! Hier moet btw toch suuuuper veel tijd in gekropen zijn om het allemaal te tekenen en dan nog in je zelfgetekende laptop te plaatsen? Ik kan niet meer kiezen.. :/

  ReplyDelete
 3. Wow! Die GIF is zoo leuk gedaan Arjanne! Je maakt echt mega leuke wallpapers! Jij ook fijne vakantie!

  ReplyDelete
 4. Die zuurstokken zijn echt awesome! :D

  ReplyDelete
 5. Yesssss! Nog! Ik wil nog! Je maakt ze wééral zo leuk dat ik m'n achtergrond opnieuw ga instellen (en waarschijnlijk in een van die kersttruien, die zijn geweldig!)

  ReplyDelete
 6. Wat een supergave wallpapers weer! Die van jou zijn echt m'n favoriet haha. Dat gifje is trouwens geweldig<3 Fijne vakantiee!!
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Wat een super toffe wallpapers! X

  ReplyDelete
 8. Vanochtend ook onwijs genoten van het idee van kerstvakantie. Mijn desktop staat nu vol met zuurstokken! :) X

  ReplyDelete
 9. Wat cute gedaan zeg! Vooral die met het touw vind ik erg leuk. :) :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...