Wednesday, 16 December 2015

WALLPAPERSSSS #7: X-MAS EDITION! (PART ONE)


Vandaag de laatste toetsen fíní, en dan is de toetsweek klaar en kan de fun beginnen: sinterkerst, kerstontbijt, kerstgala en als bonus: KERSTVAKANTIEEE. Zoals je kunt lezen zit overal het woord "kerst" in, dus natuurlijk moest ik ook wat X-MAS WALLPAPERS maken, want ook je phone/laptop/computer/tablet verdient die extra kerst-gezelligheid, nietwaar? Zoals je leest is het Part One, er liggen nog wat krabbeltjes naast de printer klaar-om-ingescand-te-worden, will be soon onlineee!

1. OH DEAR!!
Hands up voor de briljantie van deze quote :)
Load this epic shit down (klik!)

 2. MAY YOUR DAAAAYS BE MERRY AND BRIIIIGHT
Ik hou van sterretjes + ik kocht laatst een gouden stift = deze schattige gouden sterretjes vergezeld met een leuke quote.
Load this epic shit down (klik!)

 3. HOT COCO?
Warme chocolademelk, dat vind ik echt winters. Thee is voor de herfst, hot coco voor de winter. Met slagroom. en minimarsmallows, natuurlijk.

Load this epic shit down (boven: klik! onder: klik!)

4. BABY IT'S COLD OUTSIDE...
Dit liedje is zo leuk! Vooral de versie met Idina Menzel en Michael Bublé, de video erbij is ook te leuk :) Met witte stift op zwart werken vind ik trouwens echt heel leuk om te doen, ik teken elk zwart blaadje dat ik kan vinden vol, vooral kerstdingen zien er dan extra leuk uit! Het lijkt wel een beetje op een krijtbord...
Load this epic shit down (klik!)

X AR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Ze zijn weer zo leuk geworden!

  ReplyDelete
 2. Oh, wat zijn ze allemaal toch weer zo leuk! Ik denk dat ik die eerste als achtergrond ga nemen. Die quote is geniaal, hahah! (:

  ReplyDelete
 3. Zo leuk! Die eerste heb ik gelijk gedownload (:

  ReplyDelete
 4. Geweldig! Ik ga er waarschijnlijk zoals de vorige keer eentje downloaden voor op mn ipod! Hoe verzin je het toch weer?

  ReplyDelete
 5. Heb je je tekeningetjes op een zwart blad getekend? Of hoe heb je dat gedaan bij die laatste twee? Ze zien er trouwens weer prachtig uit meid, knap hoe je het doet! (En jaaa, zoveel lof voor de verzinner van de quote 'Oh deer!' ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! ^^ Jep, gewoon zwart papier en een witte verfstift, die zijn echt heel fijn! Ik gebruik een stift van uni posca, die zijn zeker aan te raden mocht je op zoek zijn naar een witte stift!

   Delete
 6. Ohh... ze zijn weer veel te leuk geworden, want nu moet ik kiezen!! Maar dat zegt wel gelijk weer hoe leuk ik ze vind :). Thanks for sharing! Nu nog kijken welke het wordt..

  ReplyDelete
 7. Echt mega tof hoe je elke keer van die wallpapers maakt!! Ze zijn echt weer super leuk geworden. Ik heb het al gezegd, maar je hebt echt talent Arjanne!!!

  ReplyDelete
 8. Wow ! Maak jij die allemaal zelf !! Super tof, meid ! Doe zo verder xxx

  ReplyDelete
 9. Aah wat een mooierds! Ik dacht even dat je de plaatjes gewoon van internet geplukt had, zo mooi zijn ze gemaakt!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...