Friday, 1 January 2016

A VERY HAPY NEW YEAR


.... ik dacht, laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, want ik geloof dat iedereen toch wel weet dat op 1 januari happy-new-year-posts verschijnen, dus dit is niet echt orgineel. Vandaag doe ik dan maar lekker cliché en daarmee is dit de 30219852093e wow-het-is-alweer-2016-post is je bloglovin' feed, want WOW het is alweer 2016!!!

m'n goede voornemens voor 2015? "Had ik die?" was het eerste dat door mijn hoofd schoot bij het zien van alle goede-voornemens-recap-posts. Ik zoeken. En ja hoor, ik vond ergens een lijstje met welgeteld twee punten. iets voor het goede doel doen (failed) en iets nieuws leren. (yes i did!
omdat deze voornemens nou niet echt mijn 2015 representeren en een beetje zieligjes en weinig zijn, dit was mijn 2015:
 ★ ik leerde surfen, longboarden en reanimeren (en natuurlijk een hele hoop meer op school, maar ja)
ik deed mee aan een uitwisseling en in 2015 kwam er een Russisch meisje hierheen. het was echt bijzonder, en ook nog een super gezellig!  (dit lijkt alweer zó lang geleden! Goh, zo'n jaar duurt toch best lang, ook al gaat de tijd zo snel als een raket. minstens. )
★ ik kreeg mijn eerste echte diploma (neen, mijn zwem- of veterstrikdiploma tel ik niet mee), m'n FCE! En ik slaagde ook nog eens met een A! ( wie had dát gedacht....)
★ ik ging naar de vierde, wat betekent dat ik een profiel koos en nu les heb ik clusters. quiet a change, maar ik ben er alweer helemaal aan gewend!
 ik werd verliefd op fotografie (haha, toen je dat las dacht je even dat ik de ware had gevonden niet?) 
★ i never used to wear dresses/skirts. now i do. en ik vind jurkjes zó leuk! (dat ik me niet meer echt voor kan stellen dat ik ze nooit leuk vond :)
★ 2015 was gezellig. heel gezellig. vol filmmarathons, ik sliep met friends in m'n tuin onder alleen een luifel versierd met glow-in-the-dark-sticks, rende de the color run, had loads of baking sessions en bezocht verschillende steden. talkin' about travelling...
★ ik ging naar Marokoo. That's kinda somthing. En het was mooi. en zo gaaf...
★ ik tekende en las vaak tot way-to-late (wat voor wat slaaptekort zorgde, maar toch word ik blij als ik eraan denk :)

Raar hoor, dat er alweer en jaar voorbij is. Het is meer een cijfertje dat verandert, de aarde die aan een nieuw rondje om de zon begint, dan dat het echt anders voelt. Ben ik trouwens de enige die niet snapt wat oliebollen en vuurwerk ermee te maken hebben ook al zijn ze heerlijk en prachtig? Oh, apparently, aten de Germanen altijd oliebollen tijdens een of ander feest rond nu, want door het vet in oliebollen zou het zwaard van de vijand van het lichaam glijden en daardoor zouden degenen die braaf hun oliebolletjes gegeten hadden niet opengereten worden. okeeee. En met vuurwerk jagen we de boze geesten weg om het nieuwe jaar boze-geest-vrij te beginnen. Dan hou ik het denk ik toch bij lekker & mooi :)  

en hoe zit het met de goede voornemens voor 2016? ik noem het liever...
DINGEN DIE IK IN 2016 WIL GAAN DOEN:
★ bloggers meeten
★ find a job! want geld groeit niet aan een boom. en het lijkt me ook nog eens heel leuk!
★ nieuwe dingen leren. dit vind ik echt een goede goal. out of that comfort zone, into something new! 
★ iets doen voor het goede doel. yes i will!!
★ een muziek festival bezoeken
★ in 2016 ga ik naar Rome met school!! Ahhh wat heb ik daar veel zin in zeg!!
★ mijn eerste jaar hpg! (hier vertel ik daar meer over. in het kort: ik ga me de komende 2 jaar verdiepen in fotografie via school en na de kerstvakantie gaat 't officieel van start, ik-heb-er-zo'n-zin-in!)
★ m'n lamp uitdoen wanneer ik mijn kamer verlaat.
★ een tweede gaatje schieten (en helix? ....)
★ minder twijfelen, durven falen en minder perfectionistisch zijn.
★ een memory jar maken! met de kleine & grote happy moments.


* * *
En nu heb ik nog maar één dingetje te zeggen...

IK WENS JULLIE ALLEMAAL EEN GEWELDIG 2016!! 


ARJANNE

PS: ja, weer foto's van sterretjes, want ik maakte gewoon wéér foto's van sterretjes en ze waren wel goed gelukt vond ik (en stiekem vind ik het leuk jullie sterretjes te laten zien :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Leuke lijstjes! En wat tof dat je dat met school gaat gebruiken om je nog verder te verdiepen in fotografie. Ik kwijl altijd al weg bij je foto's maar het natuurlijk leuk zijn als je ze door zo'n project nog mooier kut maken. Een baantje zoeken en tweede gaatjes zijn dingen die ik ook graag nog wil doen in 2016, misschien moet ik ook maar eens een lijstje gaan maken. O en bedankt dat ik nu voor de rest van mijn leven onthoud waarom we oliebollen eten :D
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 2. JIJ OOOOOOOOOK EEN GELUKKIG NIEUW JAAR LIEVE ARJANNE! De gezellige oud en nieuw sfeer spat gelijk van de foto's af! (Ik ben dus blijkbaar geen boze geest wat dat betreft, jemig wat een opluchting ;)) Wat goed dat je, je diploma hebt gehaald!
  En oh! Zoveel dingen zijn zo herkenbaar! Allereerst mijn ware liefde IS gewoon fotografie! Waarschijnlijk trouw ik met mijn camera en gaan we samen het graf in haha.. En te lang doorlezen en tekenen heb ik dus ook altijd hihi! Maar je moet er wel mee door gaan hoor (niet tot je dood valt van de slaap hoor, ik bedoel met tekenen in het algemeen) want je kan het zo goed! Ik heb zoveel bewondering voor jouw talent!
  In mijn goede voornemenlijstje staat ook (nog meer) bloggers ontmoeten! Misschien moeten we maar een keertje afspreken. Of met nog een paar meisjes erbij?
  Nou ja in ieder geval een ontzettend gelukkig nieuw jaar gewenst Arjanne! Ik heb er alle vertrouwen in dat, dat wel goed gaat komen! ;) Liefs Myrthe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh myrthe je bent echt te lieff!! Zekersteweten gaan we een keer samen op avontuur!!

   Delete
 3. Gelukkig nieuwjaar, gaaf lijstje! En je sterretjes foto's zijn ook heel pretty <3 Ik wil ook graag bloggers meeten dit jaar en weer een memory jar bijhouden! Dat deed ik vorig jaar en het was zo leuk, en ook zo awesome om nu weer terug te lezen (:

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie dingen wil je gaan doen in 2016 <3 Gelukkig nieuwjaar!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. Jij ook een gelukkig nieuwjaar, 2015 klinkt voor jou als een goed jaar.

  ReplyDelete
 6. Pretty much alles van je lijstje voor 2016 wil ik ook doen, haha. Ik wil dit jaar beter worden in fotograferen, een goede camera kopen (realiteit: de goede camera van m´n ouders lenen, want die dingen zijn duuuuur) en overgaan naar de vierde. Verder doe ik niet aan voornemens, want daar houd ik me toch nooit aan ;)

  ReplyDelete
 7. Een memory jar lijkt mij ook zo tof! Dat moet ik ook echt doen. Hele leuke doelen allemaal en ook haalbaar. Ik heb ook allemaal sterretjesfoto's gemaakt haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En natuurlijk een gelukkig nieuwjaar haha <3

   Delete
 8. Mean, wat heb jij ook een geweldig jaartje achter de rug. Gaaf ook die uitwisseling met een Russisch meisje, maar ben jij dus ook in Rusland geweest? Of heb ik iets gemist.. Marokko wil ik ook echt ooit nog eens bezoeken. Marrakech enzo. Maarre, doe je havo of vwo? Rome, oh, ikkk ben jaloers! Ik vind de foto's trouwens erg goed gelukt met die sterretjes. Nou, veel Lov en veel geluk dit jaar! Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa in de herfst van 2014 ging ik naar Rusland, maar toen bestond mijn blog nog niet, vandaar ;) ik doe 't gym, vandaar die rome-reis! liefs

   Delete
 9. En mij mag je ook altijd sterretjes laten zien!! (Ik ben altijd in voor sparkles, duhuuu). Vraagde: wat is/zijn FCE('s)? Of is dit gewoon heel erg logisch en ben ik de enige troela die geen idee heeft wat het betekent? Ik had trouwens een uitwisseling uit Frankrijk, maar dat is inmiddels alweer 2 jaar (naja, in 2014 dan) geleden. En rome, whoop whoop!!!! Neem je je camera mee? Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha niet raar dat je het niet kent hoor!! FCE staat voor First Certificate in English (als ik het goed onthouden heb) het is de eerste diploma die je kan halen wanneer je een soort extra engels, in mijn geval Camebridge Engels, doet. Nu ga ik door voor mn CAE (of CEA? Hmm ik weet het niet meer zo zeker maar jaaa) de tweede diploma. En OFCOURSE gaat d'r een camera mee naar Rome!! Da's ook een ( van de veeeele) reden(en) waarom ik dr zo naar uitkijk! liefs

   Delete
 10. Heel erg leuk lijstje en die foto's, prachtig! Die knetterstokjes zocht ik al heel erg lang voor met nieuwjaar, maar ik heb ze niet gevonden, gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
 11. Jij ook nog een fijn 2016! De foto's zijn mooi gelukt, ik had nog foto's van het vuurwerk willen maken maar ik was te druk bezig met onze kat die erg angstig was.

  ReplyDelete
 12. In 2015 ben ik mijn blog begonnen, wat een enorme stap was die ik eerst niet durfde te zetten (waar ik nu ontzettend blij mee ben), ik ben zoveel te weten gekomen, ik voel me steeds een beetje meer bij de blogger wereld horen. Al ben ik daar helemaal het type mens niet voor, maar hye dat is het voordeel van anoniem bloggen ;). Ik wil jou enorm bedanken voor de hulp die je me gaf qua lay-out, ik heb vaak tips gevraagd voor bepaalde elementen op mijn blog, en je bent altijd bereid geweest me te helpen, heel fijn! Nou ik ga maar weer eens verder met leuke blogs bezoeken, mijn voornemens voor 2016 zijn natuurlijk te groeien in het bloggen.

  ReplyDelete
 13. Jij ook happy new year! Wat een fijn lijstje over 2015 en leuke en goede plannen voor 2016 zeg! :)

  xx

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...