Monday, 4 January 2016

DRIVING HOME


Ik hou ervan om tijdens een lange autorit met fijne muziek op naar buiten te staren. mijn gedachten fladderen rond terwijl er bossen, weilanden en steden voorbij zoeven. De regen tikt tegen de ruiten en mijn blik glijd omhoog en ik kijk hoe er spetters op het glazen dak van de auto verschijnen.
* * * 
Ik heb echt gewoon G E E N  Z I N om weer in een lokaal te zitten, huiswerk te maken, voor toetsen te leren. Ik wil niet dat de vakantie fini is, want dit just-doning-what-i-feel-like is gewoon zo fijn... Maarja, vandaag begint het toch echt weer... Succes allemaal!! 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

 1. Ik wil ook niet naar school.. Heb het gevoel dat ik veel te weinig just-doing-what-i-feel-like heb gedaan. Maar ja, we kunnen er niks aan doen. Over 2 uur zit ik weer in een klaslokaal. Joepie

  ReplyDelete
 2. In de auto zitten vind ik altijd heel fijn (als ik niet wagenziek ben) lekker denken terwijl de landschappen voor bij flitsen. Veel succes met school, bah.

  ReplyDelete
 3. Ik vind autorijden zo fijn, ik geniet echt van de reis (: Mooie foto's heb je gemaakt! En succes met school!

  ReplyDelete
 4. Ik zit nu ook weer op school, de vakantie ging mij veel te snel!

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 5. I feel you girl... En eenmaal op school voelt het weer zo normaal, alsof het nooit vakantie is geweest. Jij ook succes! X

  ReplyDelete
 6. Ik vind auto rijden ook erg fijn. Maar eigenlijk alle voertuigen wel, trein, bus boot, ect. Ulg school, vakantie ging echt veeeeel te snel :(
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 7. Oh je bent helemaal niet de enige die dat niet wilt.... Prachtige foto's!

  ReplyDelete
 8. Lange autoritten vind ik de max! Zeker met goede muziek in je oren, en zeker als het begint te regenen! Ik wens jou ook heel veel succes dat je terug achter de schoolbanken moet. Ik ben helaas na het eerste uur al ziek naar huis gegaan. Het geluk heb ik ook niet echt mee (of misschien juist wel haha!). Xx

  ReplyDelete
 9. Vandaag moest ik ook weer naar school, maar tegen al mijn verwachtingen in is alles goed meegevallen. Ik hoop dat jij nog een fijne dag gehad hebt.

  ReplyDelete
 10. Ik heb eigenlijk een soort haat liefde verhouding met autorijden. Op het ene moment kan ik misselijk zijn en zo snel mogelijk thuis (of waar dan ook) willen zijn, maar op het andere moment ben ik heel moe en vind ik het juist wel fijn om een beetje heen en weer gewaggeld te worden :) Als we dan zijn gearriveerd wil ik het liefst dan nog blijven zitten, haha! En tja.. school... Ik heb stiekem wel geluk met de eerste 2 uurtjes vrij morgen, dan zijn de spekgladde wegen toch nog ergens leuk voor (eerste-twee-uur-ijs-vrij!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh ik ook hoor, niet één en al liefde hier. Bij lange reizen per auto zijn reistablettjes m'n bff's... En IJSvrij? Jaloersheid. Niet alleen om dat "vrij" maar ook door dat "ijs" :)

   Delete
 11. Ah ja dit is zo on zetten fijn! MN hart springt gelijk op (mn wamderlusthartje dan). Vooral als dan ook de zon ondergaat, heeeel fijn.

  ReplyDelete
 12. Ik heb ook echt geen zin in school, vooral omdat ik nu in de toetsweek zit. Ik kan ook echt genieten van een autorit, dan wel met goede muziek en een mooi uitzicht. Veel succes met school!

  ReplyDelete
 13. Ik kan er ook zo van genieten hihi (alleen zo stom dat het zo milieuvervuilend is..), wat een mooooie foto's heb je gemaakt. (Allemaal zo scherp en dat voor in een auto, woah!) En heb jij je eerste schooldag een beetje overleefd?.. : (

  ReplyDelete
 14. Ahw! Nog even en dan is het weer weekend! En dan nog even en het is alweer voorjaarsvakantie en zijn we dan alweer of de helft van het schooljaar! Het komt goed, echt waar! Desnoods doe je toch gewoon je oortjes in tijdens de les terwijl je naar buiten kijkt, kind of the same thing maybe? Jij ook succes in ieder geval!!!

  ReplyDelete
 15. Ik vind achterin de auto zitten zo fijn. Weet niet waarom. Mooie foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
 16. Wauwie je foto's! Kon ik maar ook zo genieten van het auto rijden.. Meestal ga ik meteen proberen te slapen zodat ik niks merk van het auto rijden, anders voel ik me al gauw heel misselijk (wagenziek).

  ReplyDelete
 17. Toffe foto's! Ik houd ook zo van autoritjes, vind het ook nooit erg om 1000 kilometer te rijden als we op vakantie gaan. Heel fijn juist!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...