Thursday, 21 January 2016

i just lawf street art


... al vanaf dat ik 'n klein meisje was. Ik hield van graffiti en streetart en wanneer we gingen tekenen op school, verscheen er meestal een getekend woord op mijn velletje. Soms was het woord dan moeilijk te lezen, maar dan kon je -vond ik- wel zeggen dat 't gelukt was, want meestal ís graffiti lastig te lezen. Wanneer ik nu (onverwachts) street art tegenkom, is het echt even iets wat me opvrolijkt. Soms fiets ik langs 'n soort parkje -nouja, meer een park-in-aanleg-dat-misschien-ooit-'park'-mag-gaan-heten- waar ooit (met toestemming, dan verschijnen er wel de mooiste dingen, vind ik, want dan hebben de kunstenaars tenminste de tijd!) de omliggende gebouwen waren gepimpt met een laagje verf. o.a. een te gekke aap, scheelkijkend jongetje (die. is. briljant.) en dus dit meisje. | blouse, jeans, trui, kettinkje: ALL H&M | shoes: CLARKS | ringen: FOREVER21 | bag: FJALLRAVEN | coat: ONLY |

Wow, alsof ik een lookbook doe voor de h&m.... De trui die ik aanheb is by the way wel echt de fijnste trui evah, beetje oversized, fijn stofje, heerlijk om in weg te kruipen! En ohja, die ringen zie je waarschijnlijk helemaal niet maar ik had ze dus wel om... en ze zijn echt zo leuk. Als ik weer eens wat favorieten online gooi, they'll be involved! 


* * * 
Met Rieneke was ik dichtbij het parkje-in-aanleg-dat-misschien-ooit-'park'-mag-gaan-heten in kwestie, dus we maakten was outfitfoto's. De zon scheen trouwens heerlijk toen, wat echt vreemd was want het was letterlijk een kwartier eerder nog kei-hard aan het stormen en sneeuwen en waaien. Het weer blijft een mysterie. 

ARJANNE

foto's door Rieneke


i just lawf streetart... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Oehh de foto's zijn toch nog goed gelukt ondanks de schaduw! Je tas is echt luvvv!

  ReplyDelete
 2. mooie streetart zeg, dat jongetje is wel heel erg grappig haha
  Leuke outfit ook!:)

  ReplyDelete
 3. Aah, wat is graffiti toch mooi! Leuk om als achtergrond voor foto's te gebruiken, maar even leuk om er naar te kijken! Hihih, veel H&M zo te zien! Maar daarin kan ik je geen ongelijk geven, want het zijn prachtige kleren!

  ReplyDelete
 4. Ah wow! Ik ben dol op dit soort street art!

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto's! Ik heb dit helaas helemaal niet in mijn buurt. Leuke outfit draag je hier!

  ReplyDelete
 6. Ik heb een tijdje geleden ook outfitfoto's gemaakt bij graffiti!

  ReplyDelete
 7. Ik vind het dus ook zo tof! Als jij ooit eens naar Antwerpen komt dan gids ik je door de graffiti straat, okay? (: Perfect plekje om heen te gaan voor jou mocht je België ooit eens bezoeken. ik vind het zo gek hoe te het doen? (Hebben ze daar echt met een ladder gestaan, hoe komt het er dan zo mooi en perfect op?!) Mooie outfit trouwens (en H&M is gewoon de top)

  ReplyDelete
 8. Je ziet er echt leuk uit Arjan en je tas is zó mooi! Perfecte wanderlustbagggg. Graffiti is inderdaad zo leuk en vooral die laatste foto.

  ReplyDelete
 9. Gave foto's!! leuke blog heb je :)

  ReplyDelete
 10. Wat een toffe locaties! Liefs

  ReplyDelete
 11. Hahaha, dat scheel kijkende jongetje is inderdaad echt heel leuk :) Het verschilt heel erg per graffiti kunstwerk of ik hem wel of niet mooi vind.... Woorden vind ik vaak wat tegenvallen, maar deze vind ik wel heel gaaf gelukt! En by the way, die trui klinkt echt heel erg lekker!

  ReplyDelete
 12. Hee ik wist helemaal niet dat je ook blogde! Ik volg je al best lang op insta, en ga je nu zeker ook op Bloglovin' volgen :) Gave foto's trouwens. Ik vind streetart ook heel vet altijd. Leuk om er foto's te maken ook!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...