Saturday, 30 January 2016

YA MIGHT AS WELL CALL 'EM "FAVORITES"


Het regent. Het zal ook wel weer eens niet. Ook van die keiharde wind erbij. Gewoon zoals het weer in Nederland 89,93 % van de tijd is (om precies te zijn). Wat niet echt gewoon/normaal is, is "de tijd". Die gaat -cliché-en-cheesy-alarm- snel. heel snel. Het is alweer het einde van januari/weekend, voordat ik er erg in heb dat januari/de week überhaupt begon... Maarja. Favorieten dus. 
"NIEUWE-IKEA-SHIT" dat is hoe deze plantjes in m'n notebook stonden in het lijstje van "favorites". Maar die titel is niet helemaal correct. Dat "nieuwe" klopt niet, ik ging namelijk in de kerstvakantie naar de IKEA, and yesyes, that's quite a while ago. Maar omdat ze hier hun leuke stekeltje, blaadjes en groenig-heid nog niet hebben laten zien, zijn ze denk ik toch kinda nieuw. op één of andere manier. Ik stel voor: Henk, Henk 2.0, Stekeltje  en Prikje, van links naar rechts. Haha, just kiddin', ik geef m'n planten eigenlijk geen naampjes. (maar als ik dat wel zou doen, dan kun je de bovenstaande verwachten ;) 

ALICE IN WONDERLAND. vroeger kon ik nooit echt slapen. Dan liep ik naar beneden, zei ik tegen m'n ouders dat ik niet kon slapen, zeiden zij dat ik het toch maar moest proberen want dan rust je alsnog uit, ging ik weer naar boven om het te proberen en viel ik in slaap. Nu los ik soortgelijke problemen anders op. De laatste tijd wanneer ik niet kon slapen, ( vaak omdat ik me niet echt kon ontspannen en m'n gedachten gewoon maar door en door en door en door gingen) warmde ik wat melk op om te drinken (werkt. echt.) en las ik deze uitgave van Alice in Wonderland, heel rustgevend en fijn om even te doen. (en er staan ook nog eens hele toffe illustraties in! )


(EAR)RINGS WITH STARS. nu ik het toch over dingen-die-ik-ik-de-kersvakantie-kocht-en-hun-gezicht-hier-nog-niet-hebben-laten-zien (dit is dus officieel het langste woord dat ik OOIT heb gecreëerd met allemaal streepjes op deze blog. officieel. en dat is een heeele prestatie! ) heb, kan ik net zo goed wat typen over deze ringen en oorbellen. Ik kocht ze bij de Forever21 toen ik in A'dam was, and i luf 'em! Ik vind ze echt mooi en leuk en chill en leuk en -hier wou ik eigenlijk een ander woord dan "leuk" schrijven, maar het Nederlands heeft niet echt goede woorden die "leuk" betekenen niet het woord "leuk" zijn. #struggles. Maar ja aangezien Nederlands niet voldoet aan mijn eisen (betekenis: leuk, maar niet het woord "leuk" zelf), gaan we maar weer eens over op het Engels- veryvery nice & pretteh! FLOW. de laatste tijd steel ik vaak mijn moeders' Flows om er even lekker in te bladeren. Zo ook het laatste nummer. Echt een leuk tijdschrift! Er stond (o.a, natuurlijk) 'n heel leuk artikel in over "art before breakfast", dat je , ook al heb je het nog zó druk, altijd wel wat tijd kan vinden voor iets creatiefs...  

PAINTINGS. .... wat ervoor zorgde dat ik weer aan de slag ging :) 

JEANS. "broeken kopen is niet leuk," aldus, Arjanne. "Want je moet ze passen. enzo." Dat is dus basically waarom ik er niet van hou broeken te kopen en al veel te lang geen nieuwe broeken had gekocht en echt even broeken moest gaan kopen. Toen ik naar de stad ging had ik nooit de intentie om broeken te gaan kopen (ook al moest dat eigenlijk wel, maar ja, zie bovenstaande reden enzo ;), maar toen kwam ik een ripped boyfriend jeans tegen in de ZARA. In de SALE. And guess what happened next... (stiekem is dit 'n strikvraag en heb ik die jeans dus gekocht. grapje. ik kocht 'm dus. en ik. ben. er. zo. blij. mee. ) 

Ohja, die titel. Ik heb deze post wel echt een hele inspirerende gegeven... not. Het zijn niet echt favorieten van de afgelopen maand, dus 'favorites: january'

* * * 

WAT ZIJN JULLIE FAVORIETEN VAN DE AFGELOPEN TIJD???


ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

 1. Wauwie, waar komt dat Alice in Wonderland boek vandaan?! Zo tof. Ik herken je struggles met Engels en Nederlands. Tot grote ergernis van mij vriendinnen denk, praat en schrijf ik half Engels. Sorry not sorry...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, jaaah! Opeens schakel ik dan over naar het Engels en dan krijg ik van die "whuuut!?" blikken :) M'n vriendinnen kunnen het nog wel volgen, maar m'n moeder wordt er crazy (daar ga ik weer... :) van!

   Delete
 2. I lovvv sterretjass. Zo leuke favorieten!

  ReplyDelete
 3. I lovvv sterretjass. Zo leuke favorieten!

  ReplyDelete
 4. Wauw Arjanne, je foto's Wat zijn ze weer mooi! Ik ben nog op zoek naar ringen, ik ga de volgende keer zeker eens bij Forever 21 kijken! Leuke favorietjes! De tijd gaat echt zo snel voorbij!

  ReplyDelete
 5. De kaft van Alice in Wonderland is zo mooi! Bij mij werkt dat ook, lezen voordat je wil gaan slapen :)

  ReplyDelete
 6. Allemaal zo leukleukleukleukleuk!

  ReplyDelete
 7. Ik herken hier ineens zo veel dingen, dat van naar beneden gaan als ik niet kon slapen, het stelen van mn moeders Flow, ik koop ook niet graag broeken, enne, je tekeningetjes zijn prachtig!!!!

  ReplyDelete
 8. Woah, die walvis is ZO mooi gelukt, ook gewoon dat ombre effect dingetje dat je erin hebt verwerkt, mooi mooi mooi! Ik val trouwens ook echt totaaal niet goed in slaap de laatste tijd, boeken helpen wel. (Heb je misschien 'in' foto's van het boek, hihi?) EN jaaaa, de broeken struggle! En als ik dan eindelijk mijn luiheid heb uitgeschakeld en een broek ga passen, past 'ie niet, pff.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lieff!! Ik DM je wel een/wat 'in' foto('s)! (prepair yourself voor nog meer schattige illustraties!!

   Delete
 9. Wat een schattige plantjes allemaal! Leuke foto's Arjanne :)

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke favorieten! Wauw, je tekening, ik vind hem zoo mooi! En over dat broeken passen, dat heb ik precies hetzelfde. Dat gedoe altijd, ik stel dat altijd uit!

  ReplyDelete
 11. aah jouw tekeningen zijn om jaloers op te worden!!zooo mooi!!
  en je foto's uiteraard ook weer (ik bedoel, dat boek matcht perfect met de cactus toch!?)
  xx cactusfanaat

  ReplyDelete
 12. Oh Arjanne wat een heerlijk kind ben je toch. Dat lange woord is inderdaad héél lang (maar wel leuk -aargh 'leuk'- en typisch jou ;)) Die uitgave van Alice in Wonderland ziet er zo mooi uit, die vraagt erom om gelezen en bekeken te worden haha!<3 Superleuke post dit! X

  ReplyDelete
 13. Niks aan he dat slechte weer. Je cactussen zijn leuk! Ik wil er ook een paar voor thuis afschaffen

  ReplyDelete
 14. Leuke favorites. Die tekening is zo schattig, echt leuk gedaan!

  ReplyDelete
 15. Wat een mooie foto's! En wat een leuke favorieten dat je hebt!

  XOXO
  http://prettysmileps.blogspot.be/

  ReplyDelete
 16. IK HOU ECHT VAN JE FOTO'S!! En van alle favoriete (duhu)! Voor zover ik je jeans kan zien vind ik hem echt heel gaaf, en die Alice in Wonderland uitgave ziet er echt super mooi uit! Ook gewoon een mooi interieur item eigenlijk, zo subtiel op je nachtkastje... En je kunstwerkjes.... ik zou willen dat ik dat kon, so pretty :)

  ReplyDelete
 17. Die walvis is zo mooi : D wat een super leuke favorites, staat goed bij elkaar op de foto!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...