Thursday, 11 February 2016

HIER WORD IK BLIJ VAN #2


Vandaag moest ik lang naar school. Tot half vijf zat ik in de schoolbanken. Veel te lang. Ik zag mezelf al helemaal doodmoe en alweer kletsnatgeregend thuiskomen, dat kletsnat dan voor de vierde keer op een rij. Maar guess what guys... Het was gewoon droog toen ik naar huis fietste (wat ongeveer het achtste wereldwonder is). De zon scheen (de lucht was niet helemaal blauw, maar ik denk wel blauw genoeg voor een stelletje teletubbies om uit hun hol te kruipen) en het was koud, maar verfrissend koud, niet oh-help-m'n-voorhoofd-bevriesd-koud. Het was heerlijk. Ik had echt even een "happy moment". De afgelopen tijd voelde ik me nou niet bepaald happy, dus ik dacht: Let's focus on the good. Dus zoals je waarschijnlijk door de titel wel kan gokken (want nee, ik kon niks orgineels bedenken), deel ik vandaag wat van die kleine (of grotere :) geluksmomentjes

★ ik liep de tien mijl a.k.a de zestien punt één kilometer samen met een vriendin! ons doel was het binnen anderhalf uur lopen, en dat is zekers gelukt, en wel in 1:28! yaaaay! ik denk dat ik daar best een beetje trots op kan zijn ofzo.. ? ★ met pancakes als ontbijt, maar je van mij een blije meid :)  ik had echt zin in pepernoten en toen besloot ik op een doodnormale donderdagavond pepernootjes te bakken, mmmm....  

de laatste tijd slaap ik echt heerlijk (misschien omdat ik meestal best moe ben, misschien niet, maar... het is fijn. ) ★ wat tekenen (gewoon met potloden, wat ik echt al superlang niet had gedaan) met een muziekje op (heeft iemand trouwens muziektips? ik ben op zoek naar wat nieuws...)  lekker door kook- en bakboeken en pinterest scrollen, op zoek naar food-inspiration, en lekker geïnspireerd raken  ★ fotocursus! ik heb pas twee 'lessen' gehad, en ik begrijp al zo veel meer van de DSLR ★ lekker met een op thee op de bank kruipen om een serie te kijken ★ naar de Efteling gaan, die hele dag was gewoon één lang happy moment.... *droomt terug* ★ het feit dat over 'n weekje de voorjaarsvakantie begint ★ de prachtige lucht door de zonsondergang veroorzaakt, die ik nu zie als ik naar buiten kijk...  * * * 

WAT MAAKTE JOU DE AFGELOPEN TIJD EVEN INSTANTLY HAPPY?


ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Ah allemaal zulke fijne momentjes! En wat goed, ongeveer 16 km in 1:28! Dat tekenen en een serie kijken vind ik ook echt een 'happy moment', even ontspanning!

  ReplyDelete
 2. Ah wat een fijne positieve dingen <3 ja, fijn he, om eindelijk eens niet helemaal doorweekt thuis te komen na school. Het voelde gewoon een beetje als lente vandaag! Superknap trouwens dat je de 10 mijl hebt gelopen, en ook nog in zo'n mooie tijd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik had inderdaad het gevoel dat het lente werd. En nu sneeuwt het haha, die had ik in ieder geval niet zien komen! ;)

   Delete
 3. Hier maak je mij ook heel blij mee! Ik merkte vandaag ook dat een zonnetje je dag zoveel beter kan maken! Mooie foto's ook. <3

  ReplyDelete
 4. Ik hou zo veel van de zon! Het heeft echt superveel invloed op m'n humeur ook haha. En wat gaaf dat je een fotocursus volgt, zou ik ook nog wel eens willen doen :) Prachtige foto's trouwens<3 Xoxo

  ReplyDelete
 5. Hier in België hebben we vakantie op het moment, dus ik denk dat dat mij wel blij maakt haha, die foto's, zo mooi!! Knap dat je die 10 mijl gelopen hebt, wow!

  ReplyDelete
 6. o wat goed dat je zo'n eind gelopen hebt! daar moet ik een voorbeeld aan nemen denk ik hihi
  fijne momentjes!!!

  ReplyDelete
 7. Ooh, wat een heerlijke opsomming! En die pianoplaatjes, prachtig. Jij wilde mijn raamkozijn lenen, toch? Mag ik je piano dan lenen? :)

  ReplyDelete
 8. Ik word ook happy van de zon. Mijn stemming veranderd daardoor. Positief! Wat een energie denk ik als ik dit lees. Wel leuk dat je denkt van"ik heb daar zin in, waarom maak ik het dan niet?" :) Gezellige bedoeling bij jou!!! :))

  ReplyDelete
 9. De kleinste dingen maken mij vaak het meest blij :) vorige week was ik enorm blij toen ik wist dat ik mijn diploma had na 4,5 jaar!

  ReplyDelete
 10. Muziek maakt me altijd blij! :) Ik luister graag naar One Direction (vind je waarschijnlijk helemaal niks hun nieuwe album made in the a.m is evengoed een aanrader) naar Lucas Hamming en Troye Sivan luister ik ook graag!

  ReplyDelete
 11. Lieve schat het is word ipv wordt in de titel ;) maar voor de rest leuk artikel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ohh wat stom, bedankt dat je het even zei, ik heb het gelijk veranderd :)

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...