Thursday, 25 February 2016

pentax ME superPakketjes zijn altijd leuk, ook al weet je wat je besteld hebt, het zijn toch een soort verrassinkjes. En ook al wist ik dat er iets zou komen, voordat ik een paar dagen geleden 't pakketje opende wist ik het nog niet helemaal zeker, maar het was 'm. De Pentax ME Super. YAAASS, ik kan analoge gaan fotograferen!!

Nouja, eerst nog even 1. een rolletje kopen (gewoon bij de HEMA te koop, hoe chill??) 2. een nieuw batterijtje erin en 3. er zou maybe nog wat mis zijn met de sluiter, dus dat moet nog even gecontroleerd worden. Het is zo'n tof ding. Met al z'n hendeltjes en knopjes. Als ik 'm vasthou vol ik me echt weer even kleine-arjanne-in-de-lift-die-op-alle-knopjes-wil-drukken (okay, dat wil ik nog steeds, maar oké)... en ik weet niet, maar al 'n hendeltje hier of daar en bijvoorbeeld de timer, die letterlijk een soort kookwekker is, het heeft iets. iets -tja- magisch of zo... En kijk eens naar 't kleine galaxy in de lens wanneer de zon erin schijnt.. Zo'n analoge ding herinnert me wat meer aan het feit hoe bijzonder een foto -zeker een digitale- nemen eigenlijk is. Je ziet iets voor je en een paar seconden later verschijnt 't op het schermpje, gewoon door op één knopje te drukken. mindfuck. 

* * * 
Maarja, ik kan in ieder geval niet wachten die mindfuck in werking te zetten op dit analoge cameraatje, maar hé, tot die tijd doet tie het al zeer goed als pretteh decoratie :) 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

 1. WAUUW hij ziet er zo mooi uit! Ik houd zo erg van analoge fotografie en ik ben benieuwd naar de mooie foto's die je gaat maken!

  ReplyDelete
 2. Waaaaauw wat mooi en wat schattig en lief hoe je over je nieuwe aanwinst schrijft. :D Je bent er echt blij mee, dat merk je gewoon.

  ReplyDelete
 3. Waaa hier zou ik ook blij van worden! Ben benieuwd naar je eerste foto's :) Gaaf trouwens met die kaarten als 'achtergrond'.

  Liefs, Janna

  ReplyDelete
 4. Oohh wat is 'ie toch mooi!! Zo'n analoge camera staat al superlang op m'n wishlist, het lijkt me zo gaaf om hiermee te fotograferen! Liefs!

  ReplyDelete
 5. Wow heel tof! Alleen al als decoratie zou ik hem inderdaad al willen hebben, zo mooi! liefs. Jonne

  ReplyDelete
 6. Hoe leuk! Ik ben dol op ouderwetse camera's die er zo uit zien. Je kan het inderdaad al gebruiken als decoratie ;)! hashtag: Tikkeltje jaloers

  ReplyDelete
 7. Heel gaaf. Ik zie graag je foto's wanneer je ze hebt gemaakt.

  ReplyDelete
 8. Oehh super leuk ding! Ik wil ook zo graag eens met een analoge camera fotograferen, er komen altijd zulke bijzondere foto's uit! Waar heb jij 'm gekocht? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kon 'm overnemen van een vriend, die 'm lang lang geleden ooit van mijn ouders had gekregen haha :) Het is de oude van mijn opa. Daar heb ik wel geluk mee dus! Ik denk dat je ze wel op marktplaats kan vinden... of in de kringloop?

   Delete
 9. Jaaaaaa, nog iemand die de passie deelt!! Als we ooit eens meeten, neem dat ding mee en ik neem de mijne ook mee, haha. En het is echt zo, zo mooi als decoratie en zo fijn (en tegelijk ook super eng) om gewooon een foto te nemen en niet te weten hoe het eruit zal zien. (Stiekem ben ik nog steeds erg bang dat alles overbelicht zal zijn..)

  ReplyDelete
 10. Ahhhh, waarom heeft iedereen zo'n tof oud dingetje en ik niet? ; (( nee, grapje. Ik ben heel blij voor je! Zo gaaf. ;)

  ReplyDelete
 11. Gaaaaf zeg! Je gaat er vast prachtige foto's mee maken!!

  ReplyDelete
 12. beetje een understatement om nu te zeggen dat ik jaloers ben haha
  Erg gaaf, ben blij voor je!

  ik heb je genomineerd, wat inhoud dat ik een aantal vraagjes heb. Ik zou het super vinden als je ze wil beantwoorden, vragen staan op mijn blog :X

  ReplyDelete
 13. Wat een gaaf ding zeg, ik wil er ook zo graag eentje. Het gevoel dat het one shot, one chance is blijft een grote uitdaging. En dan het gevoel van je foto's laten ontwikkelen...heerlijk.

  ReplyDelete
 14. ik vind het echt een prachtig cameraatje! mijn zus heeft ook zoiets.
  ben benieuwd wat voor foto's je ermee gaat maken ( als hij het doet haha )

  liefs

  ReplyDelete
 15. ah wat een mooie! heel veel plezier er mee :)

  ReplyDelete
 16. Wauwie, ik ben jaloers!! Wat n toffe camera

  ReplyDelete
 17. Wauwie, wat is het toch een onwijs leuk ding! Zal dan ook ontzettend mooi in je kamer staan! Ik ben nu al benieuwd naar al die mooie foto's die je ermee gaat maken! x

  ReplyDelete
 18. Wat vet!! Hij ziet er echt mooi uit!! Je gaat de resultaten wel delen toch?

  ReplyDelete
 19. Aaaah, supergaaf!!! En ook echt creatief bedacht om 'm in een kaart te leggen. Kweenie waarom ik dat zo awesome vind, maar ik vind het in ieder geval wel! Heel veel succes met het schieten van mooie plaatjes, maar jou kennende gaat dat vast en zeker goed lukken :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...