Saturday, 27 February 2016

SHORT CUT


... dat zei ik ook toen ik en m'n zus naar de kapper reden. "kom we nemen 'n shortcut!" en toen waren we almost te laat. oeps. Maar de kapper dus. As u can see is m'n haar (weer, net als ± anderhalf jaar geleden :) veryvery short! YAY!! Ik ben er echt heel errug blij mee!! (ik heb ook van die arghskjgbblehh-waarom-kan-m'n-haar-nu-niet-gewoon-in-een-staart-en-waaaarom-pluist-het-zo-what-has-happened-momentjes, hoor. maar bonus: m'n haar wassen/borstelen/whatever-en kost zo. veel. minder. tijd. én m'n hoofd is zo veel lichter, heerluk!)

| BOYFRIEND JEANS: ZARA | TOP: ZARA | JACKET (from ma sis) : ZARA | SHOES: CONVERSE |

Herinner je je misschien die vorige outfit? Die was dus almost onehundred percent H&M. Kom ik nu aanzetten met outfit die almost (jaja, de schoenen niet hé ;) onehundred percent van de ZARA komt. tja... ik denk dat atm Zara gewoon echt mijn favo winkel is. Eergisteren had ik nog 'n shopsessie en ik heb weer 3 dingen (net als de keer ervoor, vandaar dat 'weer' dus) bij de Zara gekocht, ik vind er eigenlijk altijd wel iets leuks! En weet gij wat nog meer leuk is? Dit weer. Heerlijk zonnetje. #lentekriebelss! 

ARJANNE

Credits for the pics naar m'n zus, die altijd maar weer het geduld heeft te wachten tot ik weer weet hoe ik moet lachen (wanneer je een camera voor me plaatst vergeet ik dat op een of andere manier altijd..) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Oeh, staat je goed Arjanne! Ik krijg nu ook de kriebels om het af te knippen, maar ik wil het ook zo graag echt lang, struggles, hihi. En ja dat zonnetje hè, luvv! Liefs

  ReplyDelete
 2. Leuk je haar, I like! Toffe outfit ook, Zara is ook een van mijn favo's!

  ReplyDelete
 3. Het staat je echt prachtig, lekker fris voor de lente ook! Vette locatie om outfitfoto's te maken trouwens :)

  ReplyDelete
 4. Oke Arjanne, dit is leuk "gij", leuk leuk leuk, hihi. En staat je mooi! Mijn haar is nog steeds korter dan het jouwe maar toch wil ik toch nog een stuk korter gaan, gewoon nog wat frisser ofzoiets. Is echt raar dat ik zelden wat vind bij Zara? Of ik kijk nooit goed genoeg, dat kan ook, haha. Zot mooi met die schaduwen trouwens!

  ReplyDelete
 5. Je haar is leuk, je kleren zijn leuk, je foto's zijn leuk, ik hou hiervan :)

  ReplyDelete
 6. Ik vind je haar echt mooooi!!! Ik ben van plan om mijn haar ook zo kort te laten knippen (niet dat ik je na-aap ofzo, ik was al lang van plan om mij haar zo te laten knippen, maar is er nog niet van gekomen). :) Ik voel de lentekriebels ook al komen, het verraad ons een beetje omdat het nog maar eind februari is, hihihi.

  ReplyDelete
 7. Perfect:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 8. Ik ben verliefd op die muur! Echt heel gaaf, en je outfit ook hahaa ;)

  ReplyDelete
 9. Dat korte haar staat je zo leuk, je hebt prachtig vol haar! ♥

  ReplyDelete
 10. WAUW! Dit kapsel staat je zo leuk!! En ik vind je outfit ook mega tof!! Je broek is echt leuk!!

  ReplyDelete
 11. Arjanne, deze foto's zijn echt heel tof! Je staat er heel leuk op, spontaan maar ook volwassen. wowowow, haha! Ik wil ook weer echt naar de kapper, maar ik heb een soort kapperfobie. Niet om de uitkomst van m'n haar, maar het feit dat je van die awkward gesprekjes moet houden. Wacht. Eigenlijk heb ik gewoon een awkwardmomentjesfobie denk ik. Maar goed, zo erg is het ook weer niet en het lijkt me ook weer heel fijn om zo je haar te kunnen floepsen als het lekker fris en kort is! OKAY VEEL TE LANGE REACTIE. Maar wel veel liefs van mij!

  ReplyDelete
 12. Echt zo mooi. Ik vind je heel mooi met halflang haar en je outfit is gewoonweg af! Hoe doe je dat toch telkens weer?

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...