Saturday, 12 March 2016

FAVORIETEN #3


Ik besloot ze maar te gaan nummeren, m'n favorietjes, en wow, 't is al de derde keer dat ik wat schrijf over random dingetjes... Jup, "random" zijn ze wel 'n beetje ;)I'LL GIVE YOU THE SUN. 
___________________________
Elke avond lig ik weggekropen in de dekens in m'n warme bedje nog even in dit boek te lezen. Elke avond lees ik veel te lang door. Dat zegt toch al wel iets over dit boek niet? Het is de tweede keer dat ik 'm lees en ik blijf het een fantastisch verhaal vinden en zo'n beetje elke zin is gewoon prachtig (engels vind ik sowieso gewoon een prachtige taal).  Tja, is is possible te fall in love with a book? 

"Jude and her brother, Noah, are incredibly close twins. At thirteen, isolated Noah draws constantly an is falling in love with the charismatic boy next door, while daredevil Jude surfs and cliff-dives and wears red-red lipstick and does the talking for both of them. But three years later, Jude and Noah are barely speaking. Something has happened to wreck the twins in different and divisive ways... until Jude meets a cocky, broken, beautiful boy, as well as an unpredictable new mentor. The early years are Noah's story to tell. The later years are Jude's. What the twins don;t realize is that they each have only half a story, and if they could just find their way back to one another, they'd have a chance to remake their world."

NEW-IN
__________
Wow, de afgelopen tijd heb ik echt een hoop leuke nieuwe items gescoord! Ik kocht een gestreepte blouse, een superchill shirt waar ik een beetje in ben gaan leven, drie (holy guacamoly, drie! Dat is zeg maar het aantal jurkjes dat ik had verdubbeld + 1...) jurkjes en twee riemen. Heel interessant zo'n lijstje natuurlijk, maar nu ben je nog niet heul veul wijzer. Ik denk dat ik snel iets laat zien in een outfit ofzo! _________________________
Ze zijn alweer 'n weekje geleden (wow. time flies.), maar 't ontbijten met ze was een feestje. JUM. 

BLOGS
___________
Mijn favo blog op dit moment? Ik denk MissJoesten. Fleur schrijft echt prachtig, en het leest ook zó fijn. Ook zijn haar foto's prachtig, en ze passen altijd perfect bij haar schrijfsels. Vaak zijn het er niet megaveel, maar ze zet er toch altijd een even sterk, ahum sterker, verhaal mee neer dan ik met veel meer foto's zou kunnen, dat vind ik zo knap! Ook Chantal's Grote Inspiratie Artikel (zoals ik het maar even noem) las ik met plezier. So if you're out of inspiration, make sure to check that out... Andere leuke/fijne/mooie artikeltjes waren how to: blij de dag beginnen van LKTH, Laura die weer doorging met de travel diaries van haar Romereis, twee cactus geobsedeerde koffie slurpende bloggers van HappyMyrtille, Maandagmorgen door Luna en smoothie bowl suggesties van lemontierres (en nog een hele hoop meer, maar voor nu vond ik de verzameling random-blogposts wel even compleet :)SERIE
__________
Ik keek Young en Hungry helemaal. Oké, da's niet een hele grote prestatie want er zijn nog maar twee-en-een-beetje-seizoenen, de seizoenen zijn extreem kort en het zijn afleveringen van ongeveer 25 minuten, maar toch, al die afleveringen waren leuk. Dit is echt een hardop-lachen-en-als-je-terugdenkt-aan-grappige-momenten-weer-in-lachen-uitbarsten-serie. Dus, als je daarvan houdt, go watch it!

ART BEFORE BREAKFAST
____________________________
In een Flow van een tijdje geleden stond een artikeltje over art before breakfast. Dat als je elke dag wat creatiefs, of gewoon meer creatieve dingen wil doen, daar echt wel de tijd voor is. Neem bijvoorbeeld een kwartiertje voor je ontbijt. De afgelopen twee weken stond ik elke morgen een kwartiertje eerder op om wat te tekenen of schilderen. Soms wist ik niks en zat ik eerst de helft van de tijd uit 't raam te staren op zoek naar inspiratie, maar op andere ochtenden werd het kwartier helemaal benut en schilderde ik er op los. En ik vind het fijn, zo rustig opstarten. Ook kom ik ('wat',  want het gaat nog steeds niet makkelijk) makkelijker uit m'n bed, omdat ik het gevoel het dat ik opsta om te gaan tekenen. 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Ooh wat een heerlijk idee zeg. Eerst iets creatiefs doen en daarna pas de dag beginnen. Ik doe altijd eerst even een beetje yoga voordat ik de dag begin (maar goed, als ochtendmens is dat misschien ook weer geen uitdaging).

  ReplyDelete
 2. Zo gaaf je tekeningetjes! Ik houd ook echt van dit soort postjes. Ik krijg gewoon kippenvel (ofzo) van dat boek tekstje. Ik ga eens opzoek naar dat boek, hehe. <3

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuk idee dat art before breakfast. De schilderijtjes die je hebt gemaakt zijn ook echt prachtig!

  ReplyDelete
 4. Je tekeningetjes zijn zo mooi Arjanne!! En die Art before breakfast lijkt me zo leuk om te doen, al weet ik dat het toch niet ga volhouden hihi. Die ontbijtmuffins moet ik echt snel een keertje gaan proberen!!

  ReplyDelete
 5. Wat een fijn artikeltje. Ik ben benieuwd naar je nieuwe items! Ik lees nu ook een Engels boek, het is wel voor school, maar Engelse omschrijvingen zijn inderdaad vaak zoveel mooier. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar 'I'll give you the sun'! En ohh zo lief dat je mijn artikel noemt, dankjewel dankjewel ♥

  ReplyDelete
 6. Ooh dat boek lijkt me zo mooi, ik moet het snel maar eens gaan lezen! Heel fijn artikeltje dit, en ik ben benieuwd naar je nieuwe items! Oh, en dat trouwfilmpje uit Chantals inspiratieartikel, ik ben er nog niet overheen. Zo. Mooi. Aaaahhh<3

  ReplyDelete
 7. Oh wat een leuke tekeningetjes :)) en al die artikeltjes die je daar hebt opgesomd zijn zo tof!

  ReplyDelete
 8. Hey da's een tof idee om een kwartier vroeger op te staan en zo creatief te beginnen, want ochtendstond heeft goud in de mond, ofzoiets? Haha. Mag ik even zeggen hoe mooi je tekeningetjes zijn want wauw! En jaaa, je hebt helemaal gelijk over Fleur, ze kan ZO goed schrijven!

  ReplyDelete
 9. dank je voor de mention, en wat een fijn artikeltje dit <3

  ReplyDelete
 10. Applaus voor dat laatste!! Ik zou de moet niet hebben om wat eerder op te staan ;). Ga je dit lang volhouden ;) ?! Mooie tekeningen trouwens!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...