Thursday, 24 March 2016

un matin relaxé


(ik weet niet of dit goed frans is (je n'ai parle pas francais, ik heb het laten vallen enzo), maar ik vind frans zo mooi klinken dus ik deed toch maar een poging tot een franse titel.... dus verbeter me als het fout is! ) 

De uitvinder van veel-eerste-uren-vrij moet echt beloond worden met een of andere belangrijke prijs, want het is gewoon zo fijn. Alweer een week geleden had ik op een gewone dinsdag een relaxte ochtend, allemaal thanks to de eerste vijf uur vrij. Rustig opstaan, wat langer de tijd voor je ontbijt, de hele ochtend in je pyjama rondlopen, wat tekenen, een serie kijken... heerlijk! 
Nadat ik lekker had uitgeslapen, was het tijd voor een lekker ontbijtje. Omdat ik wat meer tijd had besloot ik een ontbijtje te maken dat ik heel lang geleden een keer op Lauresque.nl had gespot, maar nog steeds niet had gemaakt. 't Was zo'n soort post waar ik dan iets in de trant van "oooooh, die ziet er ZO heerlijk uit, dit moet ik echt proberen!!" op had gereageerd (of dat dacht terwijl ik het las), maar ik had het nooit geprobeerd, dus daar was het wel echt tijd voor! 't is een heel makkelijk receptje, maar ZO. LEKKER! Ik hou echt van banaan, en met die zaden en stroop erbij is het gewoon nóg lekkerder. Ik vond ergens nog zo'n leuke houten lepel, zetten het bakje op een broodplankje en legde de hele boel vast.


WAT JE IN EEN BAKJE MIKT IS:

(soja/kokos/amandel) yoghurt
(pompoen) pitten (of andere noten/zaden naar keuze)
ahornsiroop (agavesiroop of gewoon honing)
een banaan (of ander fruit!)

Daarna maak je er natuurlijk allerlei artistiekerige foto's van, die je op je insta zet onder de tag #BreakfastOfToDay (net als OOTD, alleen dan van je ontbijtje ;) en dan OMNOMNOMNOMNOM... (factor 4, mocht je je het afvragen) 
Na m'n  ontbijt ben ik met een relaxed muziekje op gaan tekenen, terwijl de zon door m'n raam scheen. Mijn eerste wallpaper in spring style ontstonddie ik ook nog even vastlegde samen met leuke voorjaarsbloemetjes (ik hou van ochtenden waarop ik lekker kan fotograferen!). Ook keek ik die ochtend nog een aflevering van New Girl, op de grond rollen van het lachen (nou, bijna dan) gegarandeerd! 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Wat een leuke foto's weer, we moeten inderdaad eens aan die award gaan werken...

  ReplyDelete
 2. Dat zag er een gezellige ochtend uit, dat ontbijtje ga ik ook eens proberen want dat ziet er zo goed uit! Je tekeningen zijn zo mooi bij je vorige post heb ik al je achtergronden gedownload en nu is er diegene met al die kleine bloemetjes in kleur mijn achtergrond. :)

  ReplyDelete
 3. Aah nu heb ik echt zin om morgen ook zo'n ontbijtje te maken! Het ziet er heerlijk uit. En prachtig tekeningetje!

  ReplyDelete
 4. Heerlijk die ochtenden met zo'n lekker ontbijtje! Morgen ben ik ook weer vrij. Yasssss.

  ReplyDelete
 5. Wat heerlijk zeg, zo rustig opstarten 's ochtends. Dat tekeningetje is zo leuk!<3

  ReplyDelete
 6. Wooooow, zo'n mooi ontbijt! Je weet die zaken echt zo mooi op foto vast te leggen, ik zou vast al de helft van mijn ontbijt over mijn lakens gekieperd hebben, haha. :D

  ReplyDelete
 7. Altijd heerlijk van die ochtenden waarop je lekker rustig aan kan doen. Ik had het vanmorgen nog. Lekker rustig aan wakker worden en serie kijken. Wat zijn het trouwens weer prachtige foto's en tekeningen! Oh ja, en dat ontbijtje ga ik denk ook maar eens snel maken. Het ziet er erg lekker uit namelijk.

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige tekeningen! Dat ontbijtje ziet er ook echt goddelijk uit. Jouw ochtend klinkt echt als een uit een film. Word hier blij van!

  ReplyDelete
 9. Je foto's zijn zo mooi Arjanne!! (Heel puur. (am i a weido?)) En dat ontbijtje ziet er inderdaad echt goddelijk uit!! Ik stel het uit m'n bed stappen alleen nog zo veel mogelijk uit zodat ik geen tijd heb om zo'n mooi ontbijtje te maken. In het weekend kan het natuurlijk wel!

  ReplyDelete
 10. ah gosie wat leuk ziet het eruit.

  ReplyDelete
 11. Dit ziet er echt uit als de perfecte ochtend. Ik wil het liefst nu ook zo'n ontbijtje maken (eh... Ja 9 uur 's avonds). En mooie foto's weer (as always). Liefs

  ReplyDelete
 12. super toffe tekening! en het lijkt me een heerlijk ontbijtje om de dag mee te beginnen

  ReplyDelete
 13. Wow! De eerste 5 uur vrij! Dat wil ik ook! Maar echt een super relaxt, en die tekeningetjes! Echt super mooi, gelijk weer wat inspiratie opgedaan!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...