Friday, 8 April 2016

ASKYFULLOFSTARS.NL!!!Zozo... Dat ziet er even anders uit zeg. heul anders. Jaja, same blog, same girl, alleen wel in een ander jasje.... én een andere link! Bestudeer je adresbalk maar 'ns goed (pak er desnoods een vergrootglas bij)... Dat lelijke streepje (tussen 'of' en 'stars' zat zo'n leuk (ha.ha.) streepje omdat iemand vóór mij al had bedacht dat het leuk was om een blog te creëren met link zonder een streepje) is gone en ook .blogspot vind je niet meer terug.... ik heb m'n eigen domein gekocht!! HOORAAAY! (een domein... Ik weet het, 't is een klein dingetje, maar ik vind het wel gewoon heul leuk. )

Op dit moment ben ik eigenlijk gewoon vooral nogal heel-errug-exited. Al een halfjaar lang had ik een nieuwe layout in mijn achterhoofd. Maar ik wist maar niet wat ik wou. Ook een nieuwe header bedenken lukte niet echt. Ik heb half Etsy afgezocht naar een layout die me aansprak, maar ik kon niets vinden waarvan ik dacht: "JA. dát is écht arjanne". Ik weet niet meer waardoor of waarom, maar twee weken geleden (ofzo) maakte ik weer eens (had ik al vaker gedaan. "testvoorlayouts.blogspot.nl" had ik ook al eens gestart, gewoon om wat te spelen met layouts :) 'n blogje aan, met de naam "testinglayouts1234.blogspot.nl" (heel inspirerend) en verdiepte ik me weer in HTML en CSS. En heel veel codes (ik zie nog net geen sterretjes... (ha-ha)(maar wel <div style="text-align: justify;">codes</div>, ofterwijl codes)) en avonden later had testinglayouts1234.blogspot.nl zowaar een mooie layout gekregen (en lag ik elke avond te laat +  nog stuiterend (van de adrenaline?) in bed. maarja. ). Alleen had ik nog geen keuze qua header gemaakt. Je wilt echt niet weten hoe veel headers ik heb ontworpen (echt. niet.). Eerst digitaal, maar toen besloot ik dat computers gewoon nooit helemaal doen wat je wilt en ging ik offline aan de gang. En eindelijk ontstond er iets wat wél aan mijn hoge eisen voldeed. Ik ben namelijk een enorme perfectionist. Alles was 'leuk' maar ja, niets was leuk genoeg.... Hoe ik dan weer aan dit idee gekomen ben is een ander mega-interessant verhaal (iets met een saaie les, wat gekrabbel, dat gekrabbel uitwerken, 't eigenlijk wel tof vinden, op het idee doorgaan en er veel tijd in steken), maar het komt er op neer dat ik 'm leuk vind. Ik ben tevreden. Nee, ik ben er gewoon heel eruug heppie mee. 
De afgelopen tijd was het hier ietsje rustiger dan normaal, maar achter de schermen was dus er the hell of a lot going on, waarvan je nu naar het resultaat kijkt! Maar vandaar dus. (gister was m'n blog ook even uit de lucht maar dat heeft niemand waarschijnlijk (hopelijk) gemerkt :)

* * * 

dus.. ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden? 

(even enthosiast als ik? hihi)

liefs!
ARJANNE

Oh, ik heb nog 'n vraagje: weten jullie toevallig of je ook nog met Bloglovin' moet goochelen als je je eigen domein hebt ingesteld? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

 1. Jaaa Arjanne, zo gaaf! Ik word hier ook enthousiast van hoor, het ziet er zo goed uit! En je header is zo awesome, hoe doe je dat toch?! :) Liefs

  ReplyDelete
 2. Oh wat leuk! Je header is prachtig!

  ReplyDelete
 3. DIT PAST PERFECT BIJ JOUUUUU! Ik leuk dit helemaal. Zo enorm tof! En gefeliciteerd met dit bepaalde mijlpaal. Hihi. Liefsss

  ReplyDelete
 4. Dit is zo een mooie lay-out, echt helemaal Arjanne!Ik vind het echt geweldig dat je een domein hebt! :)

  ReplyDelete
 5. Prachtig, zo leuk ook, die header, echtwaar!

  ReplyDelete
 6. heel erg mooi!!! en volgens mij doet bloglovin dat automatisch...maar heel zeker weet ik het niet....

  ReplyDelete
 7. Hahaha, zo herkenbaar!!! Ik zocht en zocht naar de "Hannah lay-out" wat me ook wel gelukt is, maar het is nooit 100 % "Hannah lay-out". Ik wilde absoluut een blog met een portfolio wat heel moeilijk te vinden was. Ofwel was de portfolio not done ofwel was de blog not done. Ik ben ook erg perfectionistisch en zit vol twijfels. Ik had echt veel positieve zenuwen :) ! Trouwens je gebruikt geen "courier" font meer :). Ik vind je logo mooi gedaan! HOOORAY!!!

  ReplyDelete
 8. oh Arjanne!! Je nieuwe lay-out is echt onwijs mooi. Dat heb je echt goed gedaan. En je nieuwe header vind ik echt bangelijk! Een hele dikke pluim aan jou, want ik ben helemaal verliefd op je nieuw jasje van je blog! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zo lief, dankje!!! Ennee... ik heb weer een nieuw woord geleerd vandaag! "bangelijk"... huh?? wordt ze d'r bang van ofzo, dacht ik nog. Toen heb ik vlaamswoordenboek.be even geraadpleegd en, hihi, dat heeft niets met bang zijn te maken :))

   Delete
 9. Ah heel gaf Arjanne! En ik vind je header ook echt heel cool geworden!

  ReplyDelete
 10. YEAAAAH ZO LEUK!!!! Echt heel tof!! En ik zie nu ook heel fancy het Arjanne van der Padt c dingetje onderaan :) Whoop hoop. Ik hou echt heel erg van je lay-out, en ook van je header!!! En dat aanpassen op bloglovin': je kan het zelf niet doen, je moet daarvoor even naar de helpdesk (of hoe dat dan ook bij bloglovin' heet) mailen en vragen of ze je url willen aanpassen. Binnen no time staat je eigen domein ook bovenaan je bloglovin' pagina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh ha-ha, never mind ik kan niet goed lezen... Bij mij ging het gewoon automatisch want je hebt ooit bloglovin' aan je blog gekoppeld dus ja... :)

   Delete
 11. Wat moooooiii!!! Echt geweldig prachtig amazing wauw, je logo is ook zo gaaf!<3 Hier ga je heeel veel plezier van krijgen hihi! Xo

  ReplyDelete
 12. Waaauw Arjanne, het ziet er heel professioneel en leuk uit! Je logo is ook zó mooi :) En gefeliciteerd met je eigen domein natuurlijk! Wat betreft Bloglovin', ik zou ze even een mailtje sturen als ik jou was, dan fixen ze dat wel voor je! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankje :) Ik heb ze maar even een mailtje gestuurd, thanks voor de tipp!

   Delete
 13. Je lay-out is echt amazing! Net als de verdwenen .blogspot.nl!!!Hoe leuk is dat?

  ReplyDelete
 14. super leuk om een eigen domeinnaam te hebben! en wat is het kooi geworden.
  ps ik krijg gewoon nog updates van bloglovin

  ReplyDelete
 15. Het is zooo leuk geworden! Waaaaauw! Je header is echt super mooi geworden! (ik ben alvast even enthousiast als jou!! :)) X

  ReplyDelete
 16. Aaah je lay-out en je header is zo mooi! Het ziet er echt heel professioneel uit :)

  ReplyDelete
 17. ARJANNE! Dees is graaf! ( : Dat logootje en je copyright hier vanonder. Wow! Kei tof gedaan! Ik zit ook nog stééds te strugglen met mijn lay-out en mijn naam en alles eigenlijk. Dit zet me aan om er maar gelijk aan te beginnen, hihi. Kei tof!

  ReplyDelete
 18. WAUUUUUUUUUW, wat ontzettend moooooi!! Ik vind het echt nog véééél mooier dan eerst! Hier kan je echt HEEL trots op zijn!
  xx

  ReplyDelete
 19. Ik heb je hele lay-out ding gemist. Ik zie het nu pas, maar wauw. Respect Arjanne. Echt een prachtige lay-out en ik snap je excitement over je domein. Ik kan nog steeds helemaal blij zijn met mijn domein. Echt een prachtige lay-out <3

  ReplyDelete
 20. Ik vind het er allemaal supermooi uitzien! En ook leuk dat je nu je eigen domein hebt! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...