Saturday, 30 April 2016

IN THE DUNES


Home again. Één heerlijke week werd ik elke dag wakker met het geluid van golven die op het strand aanspoelden, en dan loop je opeens weer rond in je eigen huis en slaap je weer in je eigen bedje. (en heb je weer wifi :)
Meestal vind ik Engelse woorden voor dingen mooier (hier kan ik een heel betoog over houden, hoe sheep zacht en fluffy klinkt, hoe sheep klinkt zoals een schaap is. Komen wij aan met "schaap", wat als je het maar vaak genoeg zegt meer lijkt op een besmettelijke ziekte dan een lief bolletje wol op pootjes. maar okay. ), maar er zijn ook Nederlandse woorden die ik heel mooi vind, woorden die precies zo klinken als hun betekenis. Bijvoorbeeld 'fijn'. En dat is precies hoe vorige-week-in-een-huisje-op-het-strand was. Gewoon heel erg fijn. 


DUNGAREES, SHIRT: AmericaToday | SHOES: Clarks 

Mijn voornemen was er niet te veel bij te schrijven en gewoon een kort OOTD'je te plaatsen. Maarja, ik zou mezelf niet zijn als ik dat voornemen niet uit het raam zou gooien (dus gooi ik het nu maar met een boogje uit het raam). Ik hou namelijk van deze tuinbroek. Ik hou van z'n looks en hoe makkelijk hij is. Heel lang stond-tie op m'n wishlist, en toen spotte ik er eentje, gewoon in de winkel (niet in één of andere onmogelijke webshop) en hij zat ook nog 'ns heerlijk.  Ik zou mezelf ook niet zijn als ik niet heel erg twijfelde of ik 'm moest kopen, maar uiteindelijk kocht ik hem. yay.  

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Mooie foto's en een superleuke outfit. Ik heb laatst precies hetzelfde meegemaakt, ineens stond het perfecte paar dungarees voor mijn neus. En ik ben een beetje verliefd op het dragen van ze! xxx

  ReplyDelete
 2. Ge-wel-di-ge foto's en outfit!<3 Je haar zit ook zo schattig! (Oh, nog zo'n woord, schattig klinkt alsof je iets uitkotst in plaats van het lievige cute..)

  ReplyDelete
 3. Wat een heerlijke foto's - erg fijn! Ik begrijp overigens helemaal wat je zegt over dat sommige dingen (eigenlijk de meeste) in het Engels veel beter klinken en mooier zijn.

  ReplyDelete
 4. Aaah, niets is fijner een vakantie op het strand! Ik vind het zo jammer dat wij dit jaar niet naar Zeeland gaan want ik kom daar helemaal tot rust. Deze foto's zijn supermooi en die tuinbroek is heeel leuk! X

  ReplyDelete
 5. Wat zie je er mooi uit, ik ben verliefd op die zwarte salopette! Het zag eruit alsof het een fijne dag was aan zee. :)

  ReplyDelete
 6. Aah het klinkt inderdaad heel fijn. Ik wil ook echt een keertje in mijn leven in een huisje bij de duinen verblijven. Het lijkt me zo mooi en rustgevend. En ook een hele leuke outfit en je haar staat ook mooi zo ingevlochten :)

  ReplyDelete
 7. Je haar zit hier echt heel erg leuk! Het zijn weer prachtige foto's geworden!

  ReplyDelete
 8. Hele leuke foto's heb je gemaakt! ^^ -x-

  ReplyDelete
 9. Je haar zit cuuute en je staat zo leuk op die foto's. Kan je ook goed hebben zo'n tuinbroek! XX

  ReplyDelete
 10. Aah, luv voor je dungarees. Staat je zo leuk! En je haar zit zo cute, ik vind het heel tof! Oh en zo'n huisje bij het strand klinkt zó fijn, kan niet wachten totdat ik deze zomer weer op naar zeeland ga. Liefs

  ReplyDelete
 11. Wat een geweldige tuinbroek heb je aan! Zó gaaf! Staat je heel leuk. Vind je haar ook heel tof zitten! :D

  ReplyDelete
 12. Leuke post met mooie foto's. Ik kan ook zo genieten van de duinen en het strand.

  ReplyDelete
 13. Aaah, zo leuk Arjanne!! Zowel je dungarees, als de foto's, als de zee, als het bijgeschreven tekstje. En hey, ik hou van jou geschreven stukjes, dus gelukkig heb je je voornemen uit het raam gegooid 😊 Ik moest trouwens echt lachen om SCHAAP. Vreemd woord inderdaad, hahaha :)

  ReplyDelete
 14. Ik vind je dungarees zo mooi! Je figuuur komt er prachtig in uit. De duinen zijn altijd zo heerlijk <3 Schaap vind ik eigenlijk wel heel passend. Het klinkt een soort van hetzelfde als het geluid wat ze maken. Klinkt vaag...

  ReplyDelete
 15. Je kledingstijl is te gek! Je hebt een nieuwe volger er bij! leuk

  xoxo

  Rosaliehorst.blogspot.nl

  ReplyDelete
 16. Oooh, hebben ze dat bij AT??? WOw, dan moet ik daar écht eens heen want ik zoek dat echt al zot lang! En die boxer braids staan je! Zalige locatie!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...