Saturday, 16 April 2016

saturdaymorning-market's Ochtends, bij de eerste zonnestralen naar de markt. Het fruit, de groenten en de bloemen met een gouden gloed, de koopmannen luid schreeuwend over die bak aardbeien die je bij hun kraam voor slechts één euro kunt kopen en iedereen zoekend naar iets om hun boodschappentassen mee te vullen. De één gaat voor ananas, banaan en mango, om er later een smoothie van te maken, de ander koopt worteltjes en een visje, alvast voor het avondeten. Maar iedereen is er al druk bezig, op de markt, terwijl de rest van de stad langzaam wakker wordt. ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

 1. Die foto van de worteltjes is zo leuk! net als alle andere trouwens.

  ReplyDelete
 2. Ik ben net terug van de markt! Iedereen kent elkaar daar, elke marktkraam weet wat hij apart moet houden voor ons en onze hond die bedelt om nootjes. Ik woon in een klein dorp, dus de markt is echt ieniemini ( lees 5 kramen), maar ik kan genieten van de markt in de grote stad. Je maakt trouwens echtt hele mooie foto's! Misschien een keer een artikel delen met fototips?

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's! Geeft ook mooi de sfeer weer van een markt, elke dinsdag ochtend is er ook markt en als ik daar langs fiets ruikt het ook altijd heerlijk. De foto's waarbij je hebt ingezoomd op de groentes en fruit zijn erg mooi!

  ReplyDelete
 4. De zondagsmarkt is zooo leuk! Ik vind het altijd geweldig om daar rond te lopen en te luisteren naar wat alle marktkramers roepen, echt za-lig! Je foto's zijn mega leuk, vooral die laatste met die bloempjes!!

  ReplyDelete
 5. Ik kan altijd enorm genieten van de markt. Koop ook bijna al mijn etenswaar als het kan op de markt, niets fijner dan al die verse producten!

  ReplyDelete
 6. Aaawh wat een prachtige foto's! Ik vind de markt altijd wel wat hebben, en er zijn zulke mooie bloemen<3

  ReplyDelete
 7. Vind de sfeer op zo'n markt altijd zo leuk. Precies wat je zegt, iedereen komt met een ander doel! Mooie fotoreportage weer! Erg leuk om naar te kijken. Enneh, door jou heb ik nu zin in vers fruit van de markt hihi.

  ReplyDelete
 8. Vind de sfeer op zo'n markt altijd zo leuk. Precies wat je zegt, iedereen komt met een ander doel! Mooie fotoreportage weer! Erg leuk om naar te kijken. Enneh, door jou heb ik nu zin in vers fruit van de markt hihi.

  ReplyDelete
 9. Ik vind marktjes ook altijd onwijs leuk. Zeker als het vroeg is en ik samen met ons mama één van de eerste zijn die daar rondhuppelen. De foto's van deze markt zijn echt zo leuk gemaakt. De laatste foto's van de bloemen vind ik echt heel erg mooi! X

  ReplyDelete
 10. Oh ik ben ook echt fan van naar de markt gaan! Vroeger met mijn grootouders altijd een hele belevenis, en vind het nu nog altijd zo leuk om in het weekend vroeg op pad te gaan als de stad inderdaad nog half slaapt. Heel mooi geschreven deze post, en je foto's zijn echt prachtig.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 11. Wat een mooie foto's allemaal! Ik ga de markt deze week ook een bezoekje brengen. Ik kan weer een lading fruit voor mijn smoothies gebruiken :-)

  ReplyDelete
 12. Mooie foto's! Echt een fijn sfeertje, dus goed overgebracht:)

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie foto's! Ik vind het ook zo leuk om over een marktje te struinen, soms is er ook nog leuke kleding. :)

  ReplyDelete
 14. Super mooie foto's, hierdoor kijk je weer op een hele andere manier naar de markt.
  Liefs,
  Chantal

  ReplyDelete
 15. Zo'n mooie foto's! (wij hebben hier geen marktje in ons dorp.. al zou ik het wel heel erg fijn gevonden hebben)

  ReplyDelete
 16. Bij onze markt vind ik de sfeer altijd wat minder fijn.
  Ik kan altijd wel onwijs genieten van de heerlijke geuren van verse groentes
  En fruit of nootjes haha :)

  ReplyDelete
 17. Jaaa, de markt is altijd zo gezellig, zeker 's ochtends vroeg. Iedereen is dan vrolijk.

  ReplyDelete
 18. Wat een heerlijke (letterlijk dan;)) sfeerfoto's. Zelf ga ik nooit naar de markt, zou ik beter eens doen. :D

  ReplyDelete
 19. De foto's zijn echt super mooi geworden Arjanne!! Ik ga eigenlijk nooit naar de markt.. maar dat zou ik echt vaker moeten doen!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...