Wednesday, 13 April 2016

UNDER THE PINK BLOSSOM-TREESElke dag wanneer ik naar school fietste, zag dat steeds meer en meer bomen langzaam hun bloesem kregen. Elke dag kleurde mijn route naar school wat roziger en witter. En wanneer je dan in zo'n laan vol knalroze bomen staat, hoe kan je dan nog chagrijnig kijken? Vooral als er ook nog eens een lekker zonnetje bij schijnt en het haast zomer lijkt? 

* * *
Bloesem... ik word er zo vrolijk van!!


TOP: ZARA | JEANS: H&M | SHOES: CLARKS 

best een simpele outfit, eigenlijk, top-jeans-shoes. Maar ik hou zó van dit topje/bloesje! Het is gewoon een heerlijk zwierig mooi ding. Hij waait een beetje mee in de wind, en wanneer je een rondje draait, verandert tie zoals jurkjes en rokjes dat ook doen.


ARJANNE

Photo credits to my sis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Prachtige foto's, de bloesems zijn zo mooi daar!

  ReplyDelete
 2. Ik word er ook zó vrolijk van en ook van deze foto's. Hoe mooi!!

  ReplyDelete
 3. Zo pretty die bloesem! Ik word er ook altijd echt megahappy van, hihi. Mooie foto's! Liefs

  ReplyDelete
 4. Foto's met bloesem zijn altijd mooi maar deze ook sowieso! De laatste 20 meter naar mijn school is ook altijd versiert met bloesem bomen maar dit jaar lijkt het wel of de helft er al weer afgevallen is voordat hij helemaal opgebloeid is, nogal jammer uiteraard....

  ReplyDelete
 5. Oh die foto's zijn echt heel erg mooi. Ze hebben zo'n leuk sfeertje! Ik vind trouwens je bloesje echt zo zo zo leuk! Echt heel zomers! (oh ik wil nog eens opnieuw zeggen hoe zot ik van je lay-out ben! echt zo mooi!) Xx

  ReplyDelete
 6. Hele mooie foto's! Zo veel bloesem bij elkaar heb ik nog niet gezien, geeft een heel fijn lente gevoel. Leuke outfit ook.

  ReplyDelete
 7. Aawh wat een prachtige foto's!!<3 Je top is inderdaad super pretty, heerlijk zwierig! Xo

  ReplyDelete
 8. Zo'n leuke outfit! Liefde voor Clarks trouwens, ik heb ze ook en ze blijven gewoon fantastisch. Die prachtige bloesem is zó mooi! Mooie foto's. :D

  ReplyDelete
 9. Zo'n leuke outfit! Liefde voor Clarks trouwens, ik heb ze ook en ze blijven gewoon fantastisch. Die prachtige bloesem is zó mooi! Mooie foto's. :D

  ReplyDelete
 10. Bloesems zijn zo pretty! Ik kan niet wachten tot de boom bij mijn opa en oma gaat bloeien. Je outfitje is ook zo leuk.

  ReplyDelete
 11. Ik ben het he le maal met je eens, bloesem is prachtig. En deze foto's ook!!
  Groetjes!

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie bloesem! En mooie foto's :)

  ReplyDelete
 13. Hoe mooi zijn deze foto's nou niet, echt het lente sfeertje! En Arjanne, je bent super mooi!

  ReplyDelete
 14. prachtige bloesems!
  Wat een heerlijk zomers topje heb je aan

  ReplyDelete
 15. Woooow, deze foto's zijn zo leuk geworden Arjanne! Ik woon helaas niet in de buurt van een hele plek waar het vol staat met bloesems, of ik moet gewoon wat beter kijken, haha.

  ReplyDelete
 16. Bloesem is zo ontzettend mooi <3 Ik krijg echt zo'n lentegevoel bij deze foto's! Wat een leuk topje heb je aan ook! X

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...