Sunday, 3 April 2016

YELLOW


yellow 
adjective (COLOR)
a color like that of a lemon or gold or the sun

Geel, de kleur van de zon. En die hebben we gezien de afgelopen dagen! Heerlijk. Vrijdagmiddag heb ik nog lekker in 't zonnetje in de tuin gezeten, een boek lezend en muziek luisterend. Mijn muziek werd gemixt met het gefluit van vogels. Wat wil je nog meer? Ook vandaag weer dat heerlijke weer, ut lijkt gewoon wel zomer. De kleur van de zon dus. Geel staat ook voor vriendelijkheid, dat snap ik wel. Het is gewoon zo'n kleurtje dat je een beetje toelacht (#associatiesmetdezonvandeteletubbies). Niet gek dat ik ook gewoon heel vrolijk word van geel. Als ik het geen leuk kleurtje had gevonden had ik vast geen gele tas gekocht, dus vertellen dat ik geel tof vind is vast overbodig :) Vooral dat warme, beetje oker-achtige geel is mijn favoriet. En nouja, zoals je ziet  ben ik weer door 't hele huis gaan rennen, dit keer niet blauw, maar geel (okay. en een beetje oranje. ) verzamelend. Een half centimerliniaal-geval? kom maar mee! geel-oranje waxinelichtjes, ja, jullie moeten ook in m'n collage. oranje bloemen? die nemen we even mee. En ook een banaan mag natuurlijk niet ontbreken. ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Ik vind jou kleuren artikeltjes echt zo leuk!

  ReplyDelete
 2. Die backpacks van Fallraven vind ik echt zo leuk.

  ReplyDelete
 3. Komen er nog zo'n kleurenartikeltjes, want ik vind ze zo ontzettend leuk!

  ReplyDelete
 4. Yay, wéér zo'n leuk artikel! ik vind je tas heel tof. Vind dat echt een gave kleur, dat geel! Sinds ik een gele trui heb ben ik om wat betreft die kleur, haha. Dat let's go bananas boekje is ook leuk zeg!

  ReplyDelete
 5. Yay, wéér zo'n leuk artikel! ik vind je tas heel tof. Vind dat echt een gave kleur, dat geel! Sinds ik een gele trui heb ben ik om wat betreft die kleur, haha. Dat let's go bananas boekje is ook leuk zeg!

  ReplyDelete
 6. Oh, dit is zooo leuk seg! Die rugzak is echt heel mooi! :)

  ReplyDelete
 7. Aah wat gaaf zeg, die kleur flatlays<3 Met die tas wordt het nog een beetje hipster ook haha. Supermooie foto's! Xo

  ReplyDelete
 8. Je bent zo creatief echt super leuk!

  Xx Danique
  daniques-scrapblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Ik vind dit heel creatief, best simpel maar het geeft een heel gaaf effect. Leuk dat je ook zelf wat getekend hebt, je kan het erg goed!

  ReplyDelete
 10. Ooh, hoe tof! En Arjanne, haha je associastie met het stralende zonnetje van de teletubbies. Geniaal! Ik houd ook van geel, niet alle soorten maar vooral dat okergele tintje, yesss.

  ReplyDelete
 11. Ik verbaas me elke keer over hoeveel mooie dingetjes jij allemaal heb. Echt zo pretty allemaal. Zelf heb ik een haat-liefde verhouding met geel. Ik kan het echt heel snel lelijk vinden ofzo. Deze spullies zijn wel echt prachtig allemaal.

  ReplyDelete
 12. Wat is dit n super leuk idee zeg! Ik vind de foto's er super leuk uitzien :)

  ReplyDelete
 13. Waaauw, wat een leuk artikel! Al die gele spulletjes geven je een vrolijk gevoel :)

  ReplyDelete
 14. The fifty shades of yellow. Fijn kleurtje! En grote liefde voor onze gele vuurbal.

  ReplyDelete
 15. Ik hou ook echt van geel! Ik heb toevallig afgelopen woensdag een KNAL geel shirt gekocht. Super fel, en ik heb geen idee waarmee ik 'm ga dragen zonder dat ik als een regenboog op school verschijn, maar ik werd er gewoon blij van en kon 'm niet laten hangen. Geel dus. :)

  ReplyDelete
 16. Ontzettend leuk artikel! Van de kleur geel krijg ik altijd energie of zo, het geeft zo'n zomer gevoel ... heerlijk! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...