Tuesday, 3 May 2016

goals • may


Wait... What!?? Mei!? 

* * *

Mei. Oke. dus April is alweer voorbij (hihi, RIJM). Ik knipperde even en het is alweer de 5e maand. Nouja, als mei er dan toch zo nodig moest komen heb ik wel wat vragen. Where did u gome from?? (where did you go, where did you come from Cotton-Eye Joe) En wat heb je met April gedaan? ik heb haar veel te kort gezien, ze was nog maar net hier...De laatste keer dat ik wat Goals online zette was in januari, dus ik dacht van hé, laten we dat weer eens doen (en toen ondekte ik dat het alweer MEI was.)(nouja, dan ben ik in ieder geval op tijd voor m'n goals voor mei en is het niet zo'n mijn-doel-en-voor-wat-er-nog-van-deze-maand-over-is-ofzo-artikeltje.) dus tja. here u go. 

YOGA UITPROBEREN
Zoals ik me yoga voorstel, lijkt het me heel fijn. Als je je een beetje gespannen voelt wat oefeningen doen, of als powerstart van je dag. Maar ja, dat denk ik alleen door wat ik over yoga gehoord heb, dus moet ik het maar eens proberen.

EEN PLAYLIST OPSTELLEN
De laatste tijd heb ik zo veel leuke liedjes ontdekt! Ik heb zelfs middagen met een vriendin gehad waarop we het ene leuke liedje na het andere ontdekten. Het lijkt me leuk daar 'ns een mixtape van te maken!  

SPAREN
'cause i'm kinda broke. Maar ik ben ergens aangenomen, dus dat is alvast een begin :)

LEZEN
Toen we op vakantie waren heb ik weer lekker veel gelezen. En wat is dat heerlijk. Dus ik wil wat meer tijd vrijmaken om weg te kruipen in een lekker boek (nog boekentips??)

GENIETEN VAN HET LEKKERE WEER
Op dit moment is het heerlijk weer buiten. (wat doe ik eigenlijk hier met m'n laptopje binnen? de zon schijnt! naar buiten met die handel! ) Ik hoop dat dat de hele maand zo blijft, (en de volgende maand.)(en die maand erop.) en dan moet ik daar maar lekker van genieten! 


Zo. dit was weer een postje met een hoop haakjes (deze, voor als je niet begreep waar ik het nou weer over had) dus ik hoop dat je niet (helemaal) de kluts bent kwijtgeraakt... :)

Hebben jullie nog doelen voor de komende maand?


ARJANNE

(Wieeeooooowwwiieeeeeeoooowiee klonk het tijdens het schrijven opeens. Ik schrok me dood. Het luchtalarm ging opeens af. Ik schrik daar toch altijd van. Maar, eerste-maandag-van-de-maand-en-12-uur (ik schreef dit gister)) (oh, nu ik toch weer tussen haakjes aan het praten/typen ben, ik heb altijd stuggles met de categorie "lifestyle". Eigenlijk pleur ik gewoon alle blogjes die geen duidelijke categorie (zoals fotografie of een outfit of zoiets) hebben gewoon bij lifestyle... vandaar dat je, als je alle artikeltjes met de tag lifestyle opzoekt, een random verzamelingetje aan posts krijgt. tja. Ik bedoel, is favorieten nou lifestyle? En zo'n playlist dan? .... (ik ga nu stoppen en laat jullie nu achter met deze zeer diepe vragen ;)) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Wat een grappig stukje!! Ik denk dat ik ook maar eens wat goals moet gaan opstellen... ;)

  ReplyDelete
 2. Yoga is ook iets wat ik nog nooit heb gedaan. Zou ik ook nog wel een keer willen doen! Haha, en ik heb hetzelfde met de categorie lifestyle... Dat is ook mijn verzameling van alles waarvan ik niet weet waaronder het anders moet staan. :')

  ReplyDelete
 3. Yoga is ook iets wat ik nog nooit heb gedaan. Zou ik ook nog wel een keer willen doen! Haha, en ik heb hetzelfde met de categorie lifestyle... Dat is ook mijn verzameling van alles waarvan ik niet weet waaronder het anders moet staan. :')

  ReplyDelete
 4. Jaaa gek he, dat het gewoon alweer mei is! Leuke voornemens heb je voor de komende maand, eigenlijk zou dit zo een lijstje van mij kunnen zijn - ik wil ook meer lezen (Griet Op de Beeck - kom hier dat ik u kus is trouwens een mooi boek, is ook een van de weinige boeken die ik dit jaar al gelezen heb, oeps). En genieten van de zon de komende tijd (hoe chilll ♥)
  Succes, liefs!

  ReplyDelete
 5. Zo'n leuk postje, april ging als een sneltrein en nu is het alweer mei (wat best gek is...) het einde van het schooljaar is ook al in zicht :)) veel succes met je doelen!

  ReplyDelete
 6. Leuk postje! En dat laatste moet ik ook wat meer gaan doen.

  ReplyDelete
 7. Uh, ik denk dat het wel bij lifestyle hoort. Ik zeg ook altijd dat ik een lifestyle blogger ben, klinkt wel officieel haha. Ik ben wel weer toe aan nieuwe muziek tips dus kom maar door :)) Hoop dat de goals gaan lukken. Liefss

  ReplyDelete
 8. In die zeer diepe vraag kan ik me wel denken (oké dat moet in denken zijn maar nu klinkt het heel vaag). Lifestyle is een eigenlijk veel te breed onderwerp en meestal is elke post wel een soort van Lifestyle achtige post, nog steeds geen zeer goed antwoord helaas...

  ReplyDelete
 9. YOGA is echt een aanrader. Ik doe het nu al bijna een jaar elke week een keertje en ik geniet er elke keer weer zo van. Succes met je doelen voor mei!

  ReplyDelete
 10. Hahaa geweldig kind ben je ook. Maar wat tof dat je bent aangenomen, waar als ik het vragen mag? En jaa lifestyle is gewoon een hele fijne verzamelnaam voor alle random onderwerpen en posts haha. Xo

  ReplyDelete
 11. Een boek dat ik nu aan het lezen ben is Als je terugkomt. En ja, lifestyle is wel zo'n random onderwerp hahaha ♥

  ReplyDelete
 12. Leuk artikeltje Arjanne! Ik hou van hoe je schrijft (ja met al die haakjes). Ik heb ook een allegaartje van artikeltjes onder lifestyle hihi, sowieso weet ik nooit waar ik een artikeltje moet plaatsen haha. Liefs

  ReplyDelete
 13. wat een leuke en haalbare doelen!
  Ik ben laatst ook met yoga begonnen,
  ik vind het erg fijn. succes :)

  liefs

  ReplyDelete
 14. Wat een leuk post weer! Succes met je doelen, nog een boekentip: eilandgasten,Vonne van der Meer (dun boekje maar wel heel leuk vond ik!)
  Liefs

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...