Friday, 27 May 2016

hotspot • GYS
Gezond eten kost meestal wat meer tijd. Gys brengt daar verandering in. Eten en drinken dat met liefde en streekproducten wordt bereid, zonder dat jij er veel tijd aan kwijt bent. Daarbij zijn veel van deze gerechten ook nog eens vega of vegan. Duurzaamheid staat bij ons centraal, zowel in het interieur als in de bedrijfsvoering.


Een fijne lichte ruimte, witte en turquoise muren. Mooie hout meubilair en een flinke portie cacti, dat is Gys, een leuke hotspot dichtbij/in het centrum van Utrecht. Ik vond vooral de turquoise muren en het feit dat het zo licht was heel fijn en gezellig, een plekje waar ik zeker nog wel een terug wil komen! Ik ben altijd wel fan van je producten zo veel mogelijk uit de streek halen, zoals Gys dus doet, en ben je vegan of vegetariër? no problemo! 
We waren er tussen ontbijt en lunch in (#stuggles. Wat moet je dan eten? Lunch? Taart? Ontbijt?), en ik ging voor een ontbijtje (want tja, ya can't resist some (vegan) pancakes), maar de maaltijden, burgers en salades die ik op de kaart spotte klonken ook heerlijk! (so... i'll see ya soon, Gys!)

*  *  *
_____________________________________________
GYS

Amsterdamsestraatweg 113 
& Voorstraat 77
Utrecht 
Elke dag open van 10u tot 21.30u 
_____________________________________________


ARJANNE

(ps: ik heb geen idee hoe dit hotspot-bloggen moet. dus aanschouw hier mijn pogingen.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Je bent geslaagd! Mooi gedaan hoor. Ik zag al meerdere foto's en wat een fijne plek! Volgende mee als ik in Uutje ben ga ik hier eten. !! :)

  ReplyDelete
 2. wow wat een mooie foto's

  ReplyDelete
 3. Dit lijkt me echt heel leuk! Al meerdere postjes over gelezen en i like it. Ook heel fijn dat ze veel vegan dingen hebben, ik ben niet veganistisch, maar dan weet ik in ieder geval zeker dat ik geen koemelk (wat ik niet mag) binnenkrijg, dat is bij sommige tentjes namelijk nog knap ingewikkeld.. Liefs

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! Lijkt me zeker leuk om een keer heen te gaan, is ook heel mooi ingericht ;)

  ReplyDelete
 5. Klinkt leuk zeg en vooral heel erg lekker, de volgende keer als ik in Utrecht kom ga ik zeker proberen ook even langs dit leuke plekje!

  ReplyDelete
 6. Wat klinkt dit als een fijne hotspot zeg, de pannenkoekjes zien er verrukkelijk uit! Ik ga 'm onthouden! X

  ReplyDelete
 7. Je eerste hotspot artikel is super goed gelukt man!! Dat laatste zinnetje onder je naam moet je even weghalen haha. En wauw je foto's Arjanne, wat moooi!

  ReplyDelete
 8. Echt leuk deze hotspotartikeltjes! Niet al teveel poespas, maar wel gewoon concreet. Anyways, ik vind dat je deze artikeltjes op je eigen leuke manier invuld.

  ReplyDelete
 9. JA! Een plekje waar het vega én vegan is! Perfect voor de flexanist in me, haha. Oh en je hebt het prima gedaan hoor als hotspot schrijfster. ; ) Vooral je fotomateriaal is verleidelijk. (Hoe lekker ziet het eruit, wow!)

  ReplyDelete
 10. Het was zo lekker!!! EN KIEZEN WAS ZO MOEILIJK!! Trouwens, is het nou (uitspraak:) Gies of Gijs? Ook zo'n struggle dingetje (wel het voordeel van online typen tho, je hoeft het niet te kunnen uitspreken :) )

  ReplyDelete
 11. Wat een schattig zaakje. Ik wil hier echt heel graag eens wat eten, lijkt me zo leuk. Gezond eten is iets waar ik dagelijks mee bezig ben, maar als je uit eten gaat, is het meestal moeilijk om je daar dan toch aan te houden. Deze veganistische hotspots zijn dan echt een geweldige keuze. Mooie foto's ook, je hebt de sfeer goed weten vast te leggen. xoxo

  ReplyDelete
 12. Ik wilde toen ik in Utrecht was ook naar Gys alleen ik had geen tijd meer helaas. Het klinkt super.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...