Friday, 20 May 2016

ocean hair....

she liked the sharp
salty smell of the air,
and the vastness 
of the horizons
bounded only by a vault
of azure sky above.

it made her feel small,

but free as well.

-George R. R. Martin- 
Ik hoop dat jullie mijn zus' (pretty) gezichtje nog niet zat zijn, want tja...  Dit zal zekers niet de laatste keer zijn dat ze hii komt zeggen op mijn blog / voor model speelt omdat ik haar de vrieskou in, het strand op, naar de kustlijn heb gesleept om wat te oefenen met portretten (m'n zus is dus echt de liefste zus... (mijn vader zou nu zeggen "die op deze foto's staat" of "die zonet naast mij zat" of iets in die richting om het allemaal into perspective te brengen i guess. ha. ha. ik heb dus ook echt de grappigste vader evah. #spotthesarcasm) dat ze steeds maar weer model wil staan <3 ) Maar oké, een serie van portretten op het strand dus (jep. ik ben een beetje alle foto's van het strand aan het laten zien. Ik doop deze week gewoon om tot "mini-holidays with Arjanne: a week at the beach!"). I might as well call these series "kapsél wind in die hare" ( deze titel wenst een beetje Italiaans uitgesproken te worden), want oh my wat waaide het hard. Het typische strand-weer dus! (+ het gaf de foto's eigenlijk wel een leuke, speelse twist)(vond ik)*  *  *
Is het trouwens al te vroeg om zin te hebben in de zomervakantie? nee? mooiso. want ik heb zin in de zomervakantie. Lekker ergens kamperen, ergens waar de zon schijnt, de fijne zomeravonden waarop je buiten eet wat langzaam overgaat in marshmallows roosteren als toetje, de hele dag in de hangmat hangen met een boek, een picknick houden.... ya know. the usual summer-stuff :)

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

 1. Aah wat weer een mooie foto's! Ik heb meteen het gevoel dat ik op het strand ben als ik naar deze foto's kijk. En jaaaa zomervakantie, ik kan niet wachten!! Woehoe voor mij nog maar 1 weekje.....

  ReplyDelete
 2. Leuk die beachy foto's! Ik ga vandaag naar het strand, waarschijnlijk kan ik ook zulke foto's gaan maken met de wind van vandaag haha..

  ReplyDelete
 3. Haha, heel herkenbaar dat je haar alle kanten opvliegt op strand. Ik woon aan de kust en ben er regelmatig te vinden. Het is eigenlijk 80% van de dagen in het jaar dat je haar dan zo zit, haha!
  Oeeh en ik heb ook zin in de zomer. :)

  ReplyDelete
 4. Haha, heel herkenbaar dat je haar alle kanten opvliegt op strand. Ik woon aan de kust en ben er regelmatig te vinden. Het is eigenlijk 80% van de dagen in het jaar dat je haar dan zo zit, haha!
  Oeeh en ik heb ook zin in de zomer. :)

  ReplyDelete
 5. Zulke toffe foto's! Echt mooi! Zo leuk dat je dit kan doen met je zus (ik zou willen dat ik er eentje had, alleen maar broers, hihi). En zij heeft maar geluk met een zus die zulke gave foto's van d'r maakt! Ik kan na dit artikeltje echt niet wachten totdat ik deze zomer weer een paar weekjes naar het strand ga yay. Enne, na maandag m'n laatste examen is de zomervakantie voor mij al begonnen #sorrynotsorry 💙

  ReplyDelete
 6. Jij lijk zoveel op je zus! Ik had net al een fotootje op Insta voorbij zie komen en die vond ik al heel gaaf maar deze zijn allemaal zo tof!

  ReplyDelete
 7. Zo'n mooie foto's! Zomerrrr jaa ik heb er zo veel zin in :))

  ReplyDelete
 8. Oohh waauw die eerste foto is echt zo gaaf! En het gedichtje past er ook heel mooi bij. Heel vet dat je met zulke wind foto's hebt gemaakt, het geeft echt een cool effect! En ik heb ook zin in de zomervakantie <3

  ReplyDelete
 9. Wowie, die eerste foto heeft echt iets heeel erg leuks! Zo mysterieus, maar echt heel leuk ook :D Ik wil nu ook naar zee, haha. Liefs!

  ReplyDelete
 10. Wat een gave foto's van je zus, ik vind het effect van haar haar dat alle kanten op gaat ook wel heel leuk, hihi. Typisch het strandleven. ♥ En JA, ik heb ook zin in de zomervakantie!!

  ReplyDelete
 11. Ja, ik heb ook zin in de zomervakantie! Mijn kan het niet te lang duren gewoon. Die eerste foto is zo geweldig, zo heerlijk die wind door de haren. XX

  ReplyDelete
 12. Hoe zoiets zo mooi kan uitkomen. Ik vind dat de wind heel goed werk heeft gedaan, en natuurlijk de fotograaf en model ook. :)

  ReplyDelete
 13. Jaaaa wat een prachtige foto's! Dat gedichtje is zo mooi ook<3 (en ja zomer kom maar op!!)

  ReplyDelete
 14. altijd "handig" foto's maken met veel wind.
  ze zijn wel echt prachtig geworden zeg.
  En de zomer mag inderdaad snel komen; kan niet wachten!

  ReplyDelete
 15. Dat gedichtje erbij maakt het wel af, haha. En oh, ik vind de zwart wit foto's zo mooi. (Kan je niet eens een serietje maken met allemaal zwart wit foto's, die zijn zo sprekend en diep bij jou, haha.) En ja, kamperen, random, ergens. niet gewoon in je tuin maar echt in het bos ofzo, haha.

  ReplyDelete
 16. Wat lief dat je zus steeds wil poseren, wilde mijn zusje dat ook maar haha
  Heel gaaf die foto's, met het gedichtje erbij al helemaal! En kom maar op met die zomervakantie inderdaad :)

  ReplyDelete
 17. Die foto's zijn zoo mooi!! En ja inderdaad kamperen lijkt me echt tof! En yess, ik heb nu vakantie hihi :p

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke, spotane foto's! Je haar en de zee zorgt altijd voor leuke combo's.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...