Saturday, 14 May 2016

over de meeting in utrecht


so, that's a while ago... Het was een druk weekje. Maar nu heb ik weer lekker wat tijd, om jullie 'ns wat te vertellen over de meeting. Jaja, ik ben naar een heuse blogger/instagrammeeting geweest. Spannend. Maar toch vooral heel erg leuk en gezellig!! 

Vanaf CS Utrecht liepen we met z'n allen richting Gys (daar schijf ik denk ik nog wel een apart postje over. Om je even een beeld te geven: een mooie lichte ruimte, hout, turquoise en heul veul plantjes (cacti included!)) om een hapje te eten, waar er op een bepaald moment 1000den euro's aan camera's op tafel lagen. Maar ja, wat is er leuker dan met een groepje mede-insta-lovers zo'n leuk hotspotje aan te vallen met je camera? (Dit moet er vast gek uit hebben gezien.... allemaal van die camera's gericht op elkaar en het eten. maar ach., who cares.) 

Daarna was het tijd voor de Hortus van Utrecht. Wat een prachtige plek. Je kan er heerlijk rondhuppelen tussen de plantjes. Heerlijk foto's maken van plantjes. Heerlijk foto's maken van mooie meiden die tussen de plantjes huppelen. Dus tja, als je ons had willen vinden die middag had je alleen maar de klikjes van onze camera's hoeven volgen :) 
Het was een prachtige dag. Verzadigd in de kassen, maakten we nog foto's in de rest van de hortus, één grote, sprookjesachtige tuin. De zon zorgde voor een warme gloed over alle planten en bloemen, blaadjes van de roze bloesemboom regenden in het vijvertje en daalden neer op het zachte gras. Na wat foto's heb ik daar in het zonnetje met een aantal meiden nog een spelletje kaart gespeeld (aka gigantisch verloren.), lekker in de warmte van onze grote gele vriend.


Dit zijn alle leuke meiden die er waren! Het was heel erg gezellig gurls! 


even voorstellen.... (van onder naar boven van links naar rechts) 
Annalies, Dilys, Janna, Kimberly, Maaike, ikeeee, Laura en Myrthe 

(bij gys waren ook Daphne en Fleur er, maar die gingen niet mee naar de hortus. )

Stalk ze maar lekker op Instagram en/of hun blog (als ze die  hebben) want er zijn echt veel te mooie, prachtige foto's gemaakt die dag! 


ARJANNE

En ohja, iedereen die exames moet maken (en dit dan waarschijnlijk niet leest want tja, dan heb je wel andere dingen te doen i guess) HEEL VEEL SUCCES! *duimduim*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

 1. Ahh, leuk artikel Arjanne! Als ik je foto's zie, heb ik weer helemaal zin om met deze groep in de Hortus te zijn! Ik hoop je heel gauw weer te zien, want ik vond het superleuk om je te ontmoeten <3

  ReplyDelete
 2. Wat een geweldig leuke mensen allemaal, ik had zo graag gegaan! Helaas kon ik niet :( Deze foto's zijn zoooo mooi, met die schaduwen enzo, luvv<3

  ReplyDelete
 3. Waauw, super mooie foto's! Ziet er echt gaaf uit die Hortus! Ik heb wel examens maar ik lees dit toch want leren is stom hihi (:

  ReplyDelete
 4. Aaah je hebt echt mooie foto's gemaakt. Echt leuk met al die schaduwen van de plantjes. En oeps... je hebt gelijk, eigenlijk zou ik nu moeten leren.... maar toch bedankt voor het succes wensen :)

  ReplyDelete
 5. Wat ziet dat er gezellig uit en wat een mooie foto's! Ik woon zelf in Utrecht en GYS ligt om de hoek, dus het is heel grappig om te zien dat jullie daar allemaal geweest zijn :) Ik moet snel ook eens naar de hortus gaan!

  ReplyDelete
 6. Wat een pracht mensen! En ik herken Myrthe's polaroid camera haha. Volgende keer ben ik er ook bij hoor! ♡♡

  ReplyDelete
 7. Oh, zalig! ik ben al benieuwd naar je postje over Gys, want hoe leuk ziet dat eruit?! En examens of niet, ik lees altijd blogs, hehe.

  ReplyDelete
 8. Die foto's van Myrthe zijn zo gaaf geworden!

  ReplyDelete
 9. Oh wat ziet het er ontzettend gezellig uit! Lijkt me zó leuk zo'n meeting. En wat een prachtige foto's heb je gemaakt (hartjesogen). Liefs

  ReplyDelete
 10. Wat een mooie foto's!!! Ziet er heel erg gezellig uit!

  ReplyDelete
 11. Gave foto's en wat een mooie locatie! Ziet er heel tof en fotogeniek uit. Leuk dat jullie afgesproken hebben! Het ziet er gezellig uit. De groepsfoto is ook erg leuk! :)

  ReplyDelete
 12. Gave foto's en wat een mooie locatie! Ziet er heel tof en fotogeniek uit. Leuk dat jullie afgesproken hebben! Het ziet er gezellig uit. De groepsfoto is ook erg leuk! :)

  ReplyDelete
 13. leuk om eens naar zo'n meeting te gaan!
  En ook een super leuk plekje om af te spreken.
  de hortus is zo mooi

  ReplyDelete
 14. 't Was echt zoooo leuk! En je artikel is ook echt cool :D

  ReplyDelete
 15. Aaaah zo leuk Arjanne!!!!! Luv your foto's, echt super mooi, en ik vond het ook een hele gezellige dag :) EN NU MOET IK NAAR DE WC. HEEUL NODIG. (Vandaar een niet hele lange comment, haha)

  ReplyDelete
 16. Deze foto's zijn zooo tof allemaal. Mooie meisjes! Het klinkt als een heel gezellige meeting daar tussen alle planten. :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...