Tuesday, 7 June 2016

een kijkje terug op mijn doelen van mei


.... en toen was het opeens juni. Juni bracht mooi, prachtig, heerlijk en af en toe een beetje té warm weer met zich mee. Het schooljaar bijna ten einde, de zomer op het punt om te beginnen.


YOGA UITPROBEREN  / ✓ 
Didn't do so. Is going to happen. Ik heb een vriendin gevonden die het wel ziet zitten om samen in en uit te ademen terwijl we onze benen in onze nek leggen.

EEN PLAYLIST OPSTELLEN 
Check! May's mixtape, met de fijnste nummers die ik de afgelopen tijd luisterde, kun je hier bekijken! 

LEZEN 
In mei las ik The perks of being a wallflower. Eigenlijk heb ik vaak geen zin om te beginnen aan een boek, ik moest er dan ook echt even inkomen. Maar ik zou mezelf niet zij als ik daarna niet meer kon stoppen. Wat een fijn, mooi en prachtig boek. (lees het)

SPAREN 
k. 't is niet alsof ik heel veel heb uitgegeven, maar ik heb ook weer niet een kapitaal bij elkaar gespaard. Als we het er dan toch over hebben neigt het zegmaar meer naar de heel-veel-uit-hebben-gegeven-kant. Dus tja. 

GENIETEN VAN HET LEKKERE WEER 
De middelste weken van mei was het essentieel ingredient voor dit doel, namelijk mooi weer, niet echt aanwezig (regen, regen, regen), maar nu is het echt de-zon-schijnt-de-lucht-is-blauw-teletubbies-kom-maar-gauw-weer. In tussenuren ben ik buiten in het zonnetje te vinden, in pauze's, wanneer ik uit school kom en ook avondeten doen we buiten. En ook al is het 's ochtends vaak nog wat koud, ik huppel (voor zo ver je niet loom/moe wordt van zulk heet weer, want tja, d'r is altijd wel wat te klagen hé) de hele dag rond in een fijn zomerjurkje of korte broek en flipflops. En ik geniet. 

*  *  * 
Enne... as for june: Adem in, Adem uit,
it'll be all right. met al dat schoolwerk.

ARJANNE


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Dat genieten van het weer komt wel goed zo hihi! - samen met heel veel ijsjes eten natuurlijk. Je hebt 't prima gedaan hoor met je goals enne.. die laatste regels had ik echt even nodig :') XX

  ReplyDelete
 2. Je schrijft zo leuk! Je hebt heel wat doelen behaald :))

  ReplyDelete
 3. Goed bezig Arjanne! Ik vind dit echt een leuk artikeltje om te lezen en een yay voor het de-zon-schijnt-de-lucht-is-blauw-teletubbies-kom-maar-gauw-weer, luv it! Liefs

  ReplyDelete
 4. Wat een fijn artikeltje! En yay voor het lekkere weer! Je hebt echt super veel doels behaald!! Goed bezig hihi :).

  ReplyDelete
 5. Nou, je hebt best wel wat goals volbracht hoor!

  ReplyDelete
 6. ja het is heerlijk weer wat me nu nog meer naar de vakantie doet verlangen maar we gaan het redden. Ik ga eens zoeken of ik dat boek ergens kan vinden om het te lezen het klinkt wel leuk eigenlijk.

  ReplyDelete
 7. Wat goed dat je zoveel doelen hebt behaald! Lekker genieten van het mooie weer is toch wel het belangrijkste, zolang het nog kan!

  ReplyDelete
 8. De film van The perks of being a wallflower moet ik nog stééds zien (ik vind hem gewoon nergens) dus misschien is het boek lezen iets makkelijker! ( : Ik ga het doen! Ik herken je er zo hard in trouwens, ging zin om eraan te beginnen, maar niet te stoppen eens je bezig bent. En yoga, zalig! Maar zoiets is niks voor mij, behalve de pose 'ga liggen op de grond en voel je ademhaling'.

  ReplyDelete
 9. wat staat onze bieslook er fotogeniek bij!

  ReplyDelete
 10. Heel wat van je lijstje af kunnen strepen :) Yoga heb ik ook gedaan, best leuk om te doen! Vooral als je een maatje hebt waar je het samen mee kunt doen, kun je jullie lenige kunsten nog eens showen aan jullie vriendinnen haha. :)

  ReplyDelete
 11. Wat leuk dat je toch een deel van je doelen hebt kunnen halen! En oh, inderdaad, dat boek is echt heeeeel goed!X

  ReplyDelete
 12. Yoga lijkt mij ook wel wat.

  ReplyDelete
 13. Fijn dat de meeste dingen zijn gelukt! The perks of being a wallflower wil ik ook echt nog eens lezen. En dat laatste tekstje was wel een fijne afsluiter want ik stress 'm nogal voor de toetsweek. Jij ook succes nog eventjes. :)

  ReplyDelete
 14. Dit is echt zo'n fijn artikeltje om te lezen! Fijne vibe, don't know why, maar je woorden lezen heel lekker weg. En hartjes voor de foto's <3 Je hebt toffe dingen gedaan! (Dat sparen komt nog wel... Ooooooooooit :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...