Tuesday, 14 June 2016

favorieten


een lijstje. wat leuke dingen van de afgelopen tijd. 'favorieten'.two movies: alice through the looking glass and the little prince

oh, wat hou ik toch van films... Afgelopen vrijdag ging ik naar de bioscoop met een vriendin: eindelijk-alice-through-the-looking-glass-timeee!! Een geweldige film.... Prachtig gemaakt, heerlijke humor en natuurlijk een dream-cast (Johnny Dep, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway en Alan Rickman natuurlijk). Nu wil ik ook het boek -dat ongetwijfeld 100% anders is maar ja- lezen! 
Een tijdje geleden keek in ook De kleine prins/The little prince/Le petit prince en toen ik deze quote op de Flow kalender tegenkwam wist ik gewoon dat ik 'm ook even moest noemen. Hij is echt prachtig gemaakt, een mooi en fantasierijk verhaal en ook al is het volgens mij een kinderfilm, zo. veel. mooie. woorden. en. wijze. lessen. Nu wil ik ook dit boek lezen, haha.

"het is niet het oog dat ware liefde kan zien, het is het hart"
- De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry

a book: the perks of being a wallflower

Ik noemde hem al in m'n doelen van mei, maar nu dus nog een keertje. Een boek vol mooie woorden, het leest heel fijn en ik vind het echt een geweldig goede plot. Ik wil niet echt iets vertellen over het verhaal (net als bij de films, haha) want ik ben echt bang dat ik dan spoilers ga geven en dat willen we niet! :)


to wear: (zwierige) jurkjes

Met dit lekkere weer (dat alweer over lijkt te zijn...) heb ik echt meer jurkjes gedragen dan ooit (behalve dan toen ik klein was, maar dat tellen we niet mee want toen bepaalde mijn moeder wat er aangetrokken werd :). Het zit gewoon fijn, ziet er leuk uit en het voelt zomers en tja, zwierig en 'floating' (ja! zoals in I'll give you the sun!). Ik had nooit verwacht dat ik dit zou typen maar ja, ik vind jurkjes leuk. heel leuk.

blogsposts: 


film photography 2.0 • universe in my mind

sonia & haar analoge camera. Een gouden combi. Echt all i can say is WAUW. prachtig. 

indonesie java • dilys eikelboom 

Dilys en haar camera gingen naar indonesie, iets dat ze van mij echt nog wel honderd keer mogen doen. De foto's zijn prachtig, en ze schrijft er ook een leuk verhaaltje bij. (en moet je na gaan, dit is pas deel uno... more beautiful pictures coming our way! :)

under the same sun • worteinbildern 

wauw.... Dit is serieus het mooiste licht ooit. En zo mooi vastgelegd...

kettinkjes

Een all time favorite denk ik. Het sterretje had ik al, maar het maantje is nieuw. Mijn zus bracht hem voor me mee uit lissabon. En ik vind 'm zo leuk!


foooood: a cake and iceicebabyy 

een appel-noten-choco-cake om precies te zijn. Een tijdje geleden bakte ik de appel-noten-choco-cake (wat een woord haha) die ik (echt een jaar gelden ofzo) al deelde op mijn blog. Jummy. Blijft een heerlijke cake.
En het was lekker weer. Dus ik at ijsjes. Veel ijsjes. Jummy.

activity: an evening walk.

zaterdagavond. Onze film was afgelopen (HP7 part one, voor als je je het afvroeg), en mijn moeder vroeg me of ik zin had om even een ommetje te maken. Ik antwoordde iets van een "mwjaa" en een kwartiertje later stonden we buiten. Zonder jas, het was nog warm, en met mijn analoge camera. We liepen, een uiteindelijk best groot ommetje, heerlijk pratend en langzaam werd het donker en gingen de straatlantaarns en lampen achter de ramen van de huizen aan.
Toen ik die avond in bed lag voelde ik me ontspannen. meer ontspannen dan ooit. Meestal als ik in bed lig is m'n lichaam duidelijk nog wakker, klaar voor actie, gespannen en razen mijn gedachtes nog door. Dit keer niet. Ik draaide me om en viel in slaap. Heerlijk. Dit moet je echt eens proberen, zo'n avondwandeling (oh, evening walk klink wat beter. avondwandeling klinkt alsof we 80 jaar oud zijn, en dat zijn we niet, amiright?)

*  *  * 

MAKEN JULLIE WEL EENS EEN AVONDWANDELING?


ARJANNE
BewarenBewarenBewarenBewaren
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

 1. Wat een fantastische favorieten,en wat een geweldige foto's!! Alice Through The Looking Glass vond k ook echt fantastisch!

  ReplyDelete
 2. Sonia met haar analoge foto's vind ik ook echt zo mooi!!

  ReplyDelete
 3. Ah leuk om te zien! Ik heb ook 'Alice through the looking glass' gezien en ik vond hem geweldig. Misschien wel beter dan de eerste film. ;)

  ReplyDelete
 4. Ben zo benieuwd naar Alice trough the looking glass! Staat nog op de planning om daar naar toe te gaan in de bios. :) Ik heb dat artikel net bekeken van Indonesië. Echt tof, bedankt voor de tip! Heb er gelijk een leuke blog om te volgen bij, haha.

  ReplyDelete
 5. Prachtige foto's en fijne favorieten! En wat die evening walk betreft, ik ken het gevoel! Wandelen is zo fijn, het heeft iets doodgewoons en tegelijkertijd wordt je er helemaal zen van. Ik tenminste.

  ReplyDelete
 6. Heerlijk zo'n avondwandeling! Ik doe het nooit, to be honest. Dat boek wil ik ook nog graag eens lezen. Fijne foto's!

  ReplyDelete
 7. Super leuk gedaan! en hele mooie foto's :)

  ReplyDelete
 8. Jaaa heel fijn dit allemaal<3 De analoge foto's van Sonia zijn onwijs prachtig, net als de foto's van Worte in Bildern, luvvvv. Deze foto's zijn trouwens ook heel tof, je hebt echt een eigen stijltje qua fotografie, supergaaf!<3 Xo

  ReplyDelete
 9. alice-through-the-looking-glass wil ik ook echt nog bekijken. En die cake ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 10. Je favorieten zijn echt leuk! En de kleine prins heb ik ook een keer gelezen ;)

  ReplyDelete
 11. Leuk artikel, echt leuk gedaan die foto's!!

  ReplyDelete
 12. AAAAAAH IK STA ERBIJ!! ZO LIEF!!! <3 Okay, nu ga ik snel weer verder lezen want ik ben gelijk naar beneden gescrolld toen ik m'n naam zag staan lol. De foto's die ik tot nu toe heb gezien zijn echt heel mooi Arjanne! De kleuren passen echt bij elkaar en ik hou van het (kleuren)thema. LUF IT!

  ReplyDelete
 13. Wat vind ik het toch leuk om jouw lijstjes te lezen! Heb je ook de film gezien van The perks of being a wallflower die vond ik echt prachtig. En inderdaad eveningwalk klinkt beter als avondwandeling. ;)

  ReplyDelete
 14. Wat een prachtige dingetjes allemaal! Die film wil ik ook eens zien. Flow heeft altijd zulke leuke dingen.

  ReplyDelete
 15. Leuk geschreven en prachtige foto's -zoals altijd-!

  ReplyDelete
 16. Je foto's zijn zo mooi Arjanne! En je kettingen: WAUW!!!

  ReplyDelete
 17. Ik ga nu meteen Sonia's artikel bekijken. (Want ik heb nood aan analoge vibes, haha.) Over ijs gesproken, ik eet Cornetto's alsof het, tja, Cornetto's zijn? Zo lekker oh, elke dag wel één (of twee, hehe).

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...