Wednesday, 1 June 2016

may's mixtape


Na zo'n lekker duidelijke titel zal de inhoud van dit artikeltje niet meer als een verrassing komen, maar vandaag ga ik een playlist met jullie delen. Een bij elkaar geraapt zooitje van mijn favoriete nummers van dit moment. Ondanks die 'zooi' die ik net noemde zit er geloof ik wel een soort thema in, over het algemeen vrolijk (of zo op het randje van vrolijk en niet-vrolijk) en relaxed. Anyways... fijne nummers!
(hihi. 1 juni. en hier komt m'n playlist van mei.)

may's musicians:

troye sivan: tja. ik denk (&hoop) dat dit geen nieuws voor je is maar héél Blue Neightbourhood is gewoon echt heel erg tof. Gewoon heel fijn om te luisteren... Cool, Lost Boy, Youth, Talk Me Down zijn nog meer van mijn favorieten (denk ik). 

seafret: ook al ken ik ze nog maar net (haha, rijm), gelijk al één van mijn favoriete artiesten van deze maand. Gewoon heerlijke muziek. Naast die twee op m'n playlist raad ik ook Oceans en Something in the Air nog aan. De cover van hen op Angel Of Small Death & Codeine Scene is trouwens ook heel fijn. 

hozier: we kennen 'm allemaal wel van Take Me To Church, maar hij heeft zo. veel. fijne. nummers. From Eden, Arsonist's Lullabye, Cherry Wine, Worksong en Someone New bijvoorbeeld. (go listen :)


*  *  * 

Welke nummers toverden de afgelopen tijd een lach op jullie gezicht?


ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Dit is echt een beetje mijn muziek, heerlijk!

  ReplyDelete
 2. Oh, seafret heeft echt zo'n goeie muziek!

  ReplyDelete
 3. Nou, deze ga ik eens allemaal downloaden! Ik ben wel weer toe aan nieuwe muuuuziek.

  ReplyDelete
 4. IK BEN FAN VAN HOZIER (en Of Monsters And Men (en Oh Wonder)) en serieus, 'Angel of small death & the codeine scene' IS M'N FAVO NUMMER!! Echt liefde voor alle songs van Hozier, hihi <33

  ReplyDelete
 5. Heerlijke nummers, ik ben ook helemaal obsessed met Troye atm :')

  ReplyDelete
 6. fijne lijst, ik ga er zeker een paar aan de mijne toevoegen!
  Luna is zo'n mooi nummer :)

  ReplyDelete
 7. tTop lijstje. Ik ben zelf de afgelopen tijd obsessed geweest met Sia. Heerlijke nummers, kreeg ik wel een lach van. En oh ja, i feel you wat Troye betreft. Love that music.

  ReplyDelete
 8. Sweater weather, the judge en luna, zalige nummers! (ik wil ook echt dolgraag naar hun concert gaan (→ twenty one pilots) maar ik vind niemand die mee wilt, haha. Zalige lijst, ik ga een aantal nummers beluisteren!

  ReplyDelete
 9. Oeps veel liedjes ken ik niet! Ik ga ze nu beluisteren op youtube, want ja ik heb wel vrije tijd nu haha

  ReplyDelete
 10. The 1975!! <333 leuk dit, ik ga de nummers uitproberen!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...