Friday, 3 June 2016

the last few weeks in drawings


Een tijdje geleden keek ik m'n schetsboekje eens door en het viel me op dat ik (unplanned) van alle dingen die er de afgelopen tijd zijn gebeurt wel een tekeningetje had. En omdat ik de afgelopen tijd meer dan ooit (heb ik het gevoel) heb geschilderd en getekend, maar minder dan ooit heb gedeeld, dit artikeltje. De afgelopen weken in tekeningetjes. 


ZEELAND • De eerste tekening heb ik voordat we weggingen gemaakt. Wat keek ik uit naar wakker worden op het strand en voortdurend de golven als achtergrondgeluid. De tweede maakte in op het strand zelf, ontdekkend hoe moeilijk bewegende-dingen-natekenen is :) 


DE HORTUS • Dit zijn ik & Dilys (ehm, dilys en ik hé) in de hortus van Utrecht tijdens de meeting, een foto van Laura. Dit was zo'n heerlijk dagje! Nadat ik een kaartje van Dilys had ontvangen, besloot ik de foto van Laura na te tekenen om 'm als kaartje terug te sturen. Ik zal niet heel snel zeggen dat ik een tekeningetje goed gelukt vind ofzo, maar deze vind ik eigenlijk wel heel leuk. De kleuren zijn ook zo fijn! (ehm. negeer die zwart-witte foto na deze uitspraak maar even :) 


AMSTERDAM • Dit is een foto van mijn & twee ook-fjallraven-ownende-friends in Amsterdaaam (gemaakt door de derde vriendin met wie ik op stap ging). Ook al zo'n fijn dagje. We liepen langs de grachten en eindigde de dag in Zandvoort met pannenkoeken :)  


RAINBOWCAKE • Volgens mij wist ik gewoon niet echt wat ik wou tekenen. Toen werd het de rainbowcake die ik de week ervoor had gebakken. Iets wat al zó lang zo'n bucketlist-puntje was, vandaar dat vierkantje met vinkje ;) Deze regenboogtaart was wederom in de meivakantie. WAAR MIJN GEDACHTES NU ZIJN • Alle voorgaande tekeningetjes gaan over de meivakantie. Wat gebeurde er daarna? Niet veel interessants i guess. Maar mijn gedachtes waren op vakantie, vlogs (verslaafdheid aan funforlouis) van verre reizen kijkend en dromend over zulke avonturen. Bergen, verre culturen, drukke steden, meren om op te kanoën, en dit tekeningetje paste daar perfect bij. (of dit tekstje in een paar/andere woorden: ik. zin. in. vakantie.)

*  *  *
Allemaal een beetje in dezelfde stijl, zie ik nu. Hm. Laat ik the upcoming weeks wat nieuws proberen. Ik heb wel zin in wat experimenteren, iets kunstigers maken, iets abstracters... 

ARJANNE

PS: woah! Dit is de honderdenvijftigste post die hier online gaat! WOW. 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

 1. Je hebt echt zóveel talent, ik hou van je eigen tekenstijl! Enne, funforlouis hihi, zooo'n zalige man he. Hij maakt op reis gaan helemaal hip (alsof het dat nog niet was). Liefs!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke tekeningen maak je zeg. Echt heel erg cool om op deze manier iets over je leven te vertellen. Ik vind alle kleurtjes ook echt prachtig. Liefs xxx

  ReplyDelete
 3. Hoe tof weer dit! Ben het met Silke eens, jij hebt écht talent. Ik vind die tekening van in Amsterdam met je vriendinnen vooral héél gaaf geworden. :)

  ReplyDelete
 4. Je hebt echt onwijs veel talent! Zeker blijven voort tekenen!

  ReplyDelete
 5. Whut. Behalve dat je dus supermooi kan fotograferen, ben je ook nog eens een tekentalentje. Onwijs leuk artikel. En cool dat het je 150e is haha!

  ReplyDelete
 6. Supermooi getekend! Ze zijn echt heel gaaf ! <3

  ReplyDelete
 7. Dit is echt GEWELDIG! Je hebt echt talent en je tekenstijl is zo leuk!

  ReplyDelete
 8. Die tekening van jou met Dilys is zo leuk!

  ReplyDelete
 9. Wauwie, wat mooi <3 Die kleurtjes vind ik op de één of andere manier zo rustgevend.

  ReplyDelete
 10. WAUWWW!!! Ik vind dat je echt al je eigen stijl gaat zien!! (Al weet ik natuurlijk niet of je het nog gaat veranderen ofzo, hihi, uitproberen is trouwens altijd leuk!! Grote uitdaging :)
  Fijn weekend!
  x Anne

  ReplyDelete
 11. wat leuk! Hele schattige en leuke tekeningetjes, hierdoor krijg ik zelf ook weer zin om te tekenen en verven maar helaas, ik heb zo weinig tijd doordat ik nog heel veel moet leren :(

  ReplyDelete
 12. Ah wat een toffe tekeningen! Echt zo leuk dat je gebeurtenissen gaat natekenen en dan vooral met waterverf, zoo mooi!

  ReplyDelete
 13. Ik hou van je letterype. Random lol. En van deze tekeningetjes! Die van Dilys en jou is echt heel goed gelukt! Liefs

  ReplyDelete
 14. Onwijs leuke en mooie tekeningen, as usual!<3 Met waterverf tekenen is zooo lastig en jij doet het supermooi!<3

  ReplyDelete
 15. Zo mooi allemaal! Echt, heel tof <3 X

  ReplyDelete
 16. Wauw! Zo ontzettend mooi getekend allemaal! xxx

  ReplyDelete
 17. Zo mooi getekend! Je hebt echt onwijs veel talent!

  ReplyDelete
 18. Die tekeningen zijn zo mooi. Ik snap je verlangen naar de vakantie want ik wil ook zo graag vakantie.

  ReplyDelete
 19. wauw, talentje! Heel mooi gedaan! Bij de eerste tekening van de hortus, zonder kleurtjes, herkende ik het al meteen haha. Je tekeningen zijn kleine avontuurtjes :)

  ReplyDelete
 20. Wauwie, wat ontzettend leuk & mooi!

  ReplyDelete
 21. Wat kan je toch prachtig tekenen Arjanne! Al jou kunstwerken zien er realistisch uit, als ik dat doe.. Ik ga dat niet eens proberen! En wow 150e post, you go girl!

  ReplyDelete
 22. Wauw, erg mooi getekend ♥ xx

  ReplyDelete
 23. Woow, je hebt echt talent hoor! Ook leuk dat je je eigen dagelijkse leven als inspiratie gebruikt. Het zijn echt mooie en leuke tekeningetjes! ♥

  ReplyDelete
 24. Oh, ze zijn zo mooi allemaal! Ik vind dat stijltje dat je terugziet in elk tekeningetje net kei leuk! (:

  ReplyDelete
 25. wauw echt heel tof!
  Wat een prachtige kleurtjes zeg.
  ik vind de tekening met de kas in de hortus echt heel mooi.

  liefs

  ReplyDelete
 26. Wat een origineel idee, en wat een schattige tekeningen! Mijn favoriet is de rainbow cake omdat die het meest simpel is, love it!

  ReplyDelete
 27. Héle mooie tekeningen maak je! Prachtig!

  ReplyDelete
 28. WOW! mooi! (die groene koptelefoon waar heb je die vandaan die is echt leuk!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lieff!! <3 Hij is van urbanears, echt een hele fijne! (ze hebben 'm echt in honderden (k, dat dan weer niet hé) leuke kleurtjes trouwens!)

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...