Friday, 24 June 2016

wishlist • bijna jarig!


pfff... wat een gedoe, zo'n toetsweek. Leren, leren, leren. Ik ben er helemaal klaar mee! (nog 1 dag, Arjanne. adem in, adem uit...) Ondanks die drukte laat ik toch nog iets van me horen, waaaant over ,even tellen... 2 dagen ben ik jarig! Yaayy!! Hihi, ik heb d'r eigenlijk best wel zin in, oehh-ik-ben-bijna-jarig-kleine-kinderen-zin. Om m'n enthousiasme een beetje aan te moedigen: een wishlist!


een tweede gaatje en toffe earrings

Dit is iets dat écht al veel te lang op m'n wishlist staat. Met plaatjes kijken op Pinterest van leuke oren (gosh, dat klinkt raar. van meerdere gaatjes in oren met leuke combi's van oorbellen erin, bedoel ik) ben ik wel klaar, ik wil zelf 'ns zo'n extra gaatje in m'n oor laten boren. ehh... schieten. 

een tote bag

Dit is toch iets wat iedereen nodig heeft, zo'n leuk katoenen tasje? Ik zie ze de laatste tijd voorbijkomen met de leukste teksten en illustraties erop, zoals bijvoorbeeld deze. Handig & gewoon heel leuk!  

een portemonnee!

Dat is dus wat dat gekke rechthoekje met een boho-printje in het midden voor moet stellen. Een portemonnee. Want mijn roze met een vlinder erop ehh scheeuwt al veel verjaardagen en sinterklazen lang om vervanging. Deze van O'neill is (expensive &) very very nais i think!


books books books 

Ik hou van lezen, en tja, I'm in need of new books! Omdat i'll give you the sun het beste boek ooit is, wil ik ook The sky is everywhere heel graag lezen. Ook The alchemist en The little prince lijken met heel leuk om te lezen. Iemand nog meer boekentips?

een nieuwe body & 50mm lens

en ach ja doe d'r ook maar een helicopter bij. speaking 'bout dure cadeau's weet-je-wel. Maar hé, het is een wishlist en ik kan wensen wat ik wil, niet? Nu ik een paar keer met mijn vaders 50mm lens heb gefotografeerd ben ik gewoon in de zevende hemel. zo'n ding is briljant. geweldig. hemels. Ik gebruik nu de oude camera van mijn vader -met kit-zoomlens- en die volstaat prima maar (ik ben aan het wensen hé) een uitklapbaar schermpje, wifi, de optie om er ook mee te filmen, tja eigenlijk gewoonweg een moderner ding zou zegmaar wel chill zijn :)

een leuk dekbed

De meeste nachten breng ik door onder een leeuwendekbed, roze-met-gekleurde-stippen-dekbed of een turqoise dekbed met kleurige bloemen. Voor mij geen artistiekerig of mega hip dekbed, en nouja, je slaapt toch met je ogen dicht en ook is het meestal donker wanneer ik lig te dromen, dus veel merk ik daar niet van. Maar hé, tof zijn ze wel, leuke dekbedden. (deze van de H&M met een halve jungle erop bijvoorbeeld. Bij de H&M hebben ze trouwens echt heel veel toffe!)


een tijdschrift

Door tijdschriften bladeren is gewoon zo heerlijk inspirerend en fijn. Inspirerend als een offline Pinterest. En van dat "offline" ben ik eigenlijk wel fan :) Van de FLOW is laatst een tekenboek uitgekomen en die leek me heel erg tof. Ook ben ik echt heel benieuwd naar de Frankie, ik heb er zo veel leuks over gehoord! 

aquarelpapier (van de flyin' tiger)

niet te duur, ik heb er veel goeds over gehoord en ik ben er wel klaar mee dat mijn papier telkens besluit helemaal te gaan bobbelen wanneer ik waterverf gebruik. Aquarelpapier will safe my life. 

enne..... lekker weer aub

please! ik vind deze regen (in juni.)(juu-ni)(JUNI! zomer, weet je wel) helemaal niets. (en met zonnig weer -want dat is toch wel wat ik onder 'lekker weer' verondersta- voel ik me ook gelijk meer jarig :)

liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

 1. Awh nog heel veel succes Arjanne! Ik heb echt respect voor degene die nu/nog toetsweek hebben, ik zou echt 0,000% motivatie meer hebben. Hele leuke wishlist en die tote bag kun jij die niet zelf maken met je tekenskils? Ik bedoel hoe mooi kunstwerkje krijg je op papier dan kun je dat toch ook op een stofje? Eentje kopen is ook leuk, maar ik bedoel jij zou dat ook zelf kunnen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, je brengt me op ideeën.... En hé, ik moet toch iéts gaan doen in de vakantie ;)

   Delete
 2. I'll give you the sun is inderdaad het allermooiste boek ooit. Toevallig ben ik precies twee dagen later jarig dan jij en toevallig staat De hemel begint bij je voeten (NL vertaling van The sky is everywhere) ook op mijn verlanglijstje! Echt superleuk dat je het geïllustreerd hebt, ontzettend schattig :) En een abonnement op de flow staat óók al op mijn lijstje. Alvast gefeliciteerd! ^^

  ReplyDelete
 3. Ik wil ook graag een extra gaatje in mijn oren... Trouwens ik heb het zelfde idee al lang om ook een wishlist te posten op mijn blog aan de hand van tekeningen, hihihi. :)

  ReplyDelete
 4. Oh wat een leuk dekbed is dat zeg, matcht leuk met alle plantjes en cacti haha<3 Zo'n leuke wishlist en toffe tekeningetjes! Ohh man mijn toetsweek begint volgende week pas.. zo'n ramp! :(

  ReplyDelete
 5. Haha die laatste vind ik helemaal mooi (en lekker ja)! Whoeee spannend, al bijna jarig! Vandaag is mijn TOETSWEEK pas begonnen. Arhggggh

  ReplyDelete
 6. Omg omg omg I can relate to everything !! (Behalve het *ahum* lekkere weer, laat het voor mij maar regenen (BEHALVE HAGELSTENEN ZO GROOT ALS TENNISBALLEN AUB))
  Maar omg je foto's zijn weer zo leuk met die varens en je tekeningetjes zijn ook very prettay!! Verder is 'The Alchemist' echt een goed, leuk boek, is de FLOW echt wauw, lijkt mij de Frankie ook geweldig(!!) en nog even over aquarelpapier:
  Ik wilde het eerst heel lang enzo, en toen had ik mijn lot met 'normaal' papier maar geaccepteerd, maar uiteindelijk vond ik toch ergens aquarelpapier (bij de Xenos). Oké, ja, wauw, zul je denken, maar laatst gebruikte ik het EN het is echt véél fijner dan normaal papier!! Echt, dat moest je even weten, 't is echt een soort van aangename verrassing! Dus. :)
  Liefs,
  Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohja, nog even over dat FLOW tekenboek: die is inderdaad heel leuk!! (Ja, die heb ik ook, omg, hahah) Ik hoop dat je wat met m'n over-enthousiaste reacties kunt, hihi, oeps...

   Delete
  2. Ahh Anne, wat een lieve reactie! (En holy shit, woon jij waar die ergste hagelbuien van de eeuw waren? Hopefully everything's all right! )

   Delete
 7. Oeh wat een leuk lijstje, ik zou voor de helikopter gaan!
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 8. Die toetsweek komt helemaal in orde joh,veel succes!

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk lijstje! En ik hoop dat je daar zeker en vast een hoop dingen van krijgt! Dat tweede gaatje wil ik ook ontzettend graag, dat ziet er zooo mooi uit (ik begrijp helemaal wat je bedoelt!) Xx

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke manier van wishlist! Ik ben ook bijna jarig en heb mijn wensenlijstje al doorgegeven. Maar mooi weer is een goede. Meestal is het op 7 juli mooi weer, daar raak je aan gewend en dan viel die regen van vorig jaar wel tegen. Nog succes met je toetsweek!

  ReplyDelete
 11. Ik hoop voor jou dat je gewoon alles krijgt. ;) Nog een nachtje slapen en dan is het de grote dag! :D

  ReplyDelete
 12. Jouw wishlist is bijna identiek aan de mijne, vooral een camera zou ik onwijs graag willen

  ReplyDelete
 13. Hopelijk krijg je hier een hele hoop van, enne mooi weer mag ook :)

  ReplyDelete
 14. Aahhh wat schrijf je ontzettend leuk en is dit allemaal leuk leuk leuk! En gosh, je tekeningetjes. Liefde. <3 Kan zo de flow in!

  ReplyDelete
 15. Wat een mooie foto's en creatie heb je gemaakt, woow. Echt heel tof gedaan, veel cooler dan iets met photoshop ofzo hihi. Hopelijk heb je veel gekregen van op je lijstje! Dat mooi weer was er vandaag anders wel haha :) Liefs!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...