Monday, 18 July 2016

bloemenmeisje


True chaos comes from the garden of your soul; where the wild flowers grow. - Matt Baker Een tijdje geleden sleepte ik een tweede vriendin voor mijn camera om portretten te maken. Dit keer was Michelle mijn slachtoffer. En jeetje, een model in de dop gewoon, ik ga haar echt vaker vragen om voor mijn camera te verschijnen! De zon werkte ook mee, en volgens mij voelde Michelle zich helemaal thuis tussen de plantjes :) 


Tijdens het foto's maken heb ik ook mijn eerste polaroid foto gemaakt! Voor mijn verjaardag had ik van mijn vriendinnen een instax mini camera gekregen en een paar dagen voordat ik deze foto's maakte had ik net uitgezocht hoe het allemaal werkte, dus natuurlijk moest ik ook even een polaroid maken :) En het resultaat is zó tof! 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Hele mooie foto's Arjanne!

  ReplyDelete
 2. Super leuke foto´s! zo´n polaroid is ook echt geweldig :)

  ReplyDelete
 3. Gave foto's heb je weer gemaakt hoor! Blijft mooi om portretten te maken in de natuur bij bloemen. :) Super tof trouwens dat je een polaroid camera hebt gekregen!

  ReplyDelete
 4. Erg mooie foto's! Die quote die je hier bovenaan gebruikt in dit artikel is ook super passend. Leuk gedaan!

  ReplyDelete
 5. Supermooie foto's! En die quote is ook heel mooi, past echt bij de foto's!

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Die eerste is mooi!

  ReplyDelete
 7. Hele leuke foto's :D Tof gedaan!!

  ReplyDelete
 8. Ah super mooi allemaal zeg! Zo gaaf tussen de plantjes<3

  ReplyDelete
 9. Oh! Suuuuperleuke foto's! En een instax mini is zo ontzettend tof!

  ReplyDelete
 10. Oeh een polaroid, zalig! En ja, ze straalt tussen al die bloemen, haha.

  ReplyDelete
 11. Och och, heerlijk! Ik houd er echt van, een fijn gezicht en bloemen. Moooi!

  ReplyDelete
 12. Ohh, zoveel leuke fotootjes met bloemetjes en blaadjes, I like it.

  ReplyDelete
 13. Prettyyyyyy!! Bloemetjes en blaadjes maken het (fotografie)leven gewoon een heel stuk beter. En mooie modelletjes natuurlijk ook. Én een instax mini polaroid camera denk ik / misschien ook? Ik vind zo'n ding echt super gaaf, dus ben heel benieuwd naar de fotootjes die je er nog mee gaat maken!

  ReplyDelete
 14. Mooie foto's! Liefs,

  nienkeblogt.blogspot.nl

  ReplyDelete
 15. Wat maak je toch mooie foto's! En ze past echt perfect tussen de bloemetjes! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...