Sunday, 24 July 2016

het tweede rolletje


Toen de dame achter de kassa van de Hema me mijn envelop overhandigde wachtte ik dit maal niet. Ik schuifelde weg van de balie en scheurde 'm gelijk in de winkel al open om de foto's te bekijken. Ik had best lang met het rolletje gedaan -vanaf het begin van de meivakantie tot een week geleden- en daarom waren veel, of eigenlijk de meeste foto's een kleine verassing. Over het algemeen vind ik analoge foto's altijd zo nostalgisch. Ze lijken allemaal uit de vorige eeuw te komen, uit die goede ouwe tijd. Bij de foto's van zeeland past dat prima in het plaatje (ha-ha), maar wanneer je dan een modern gebouw -dat dus zeg maar duidelijk in onze tijd hoort- op de foto zet resulteert dat in een leuk contrast. 


Bij mijn eerste rolletje zat er (voor mijn gevoel tenminste) een soort 'thema' in de foto's. Iets in de richting van dagelijkse, normale dingen die toch heel mooi kunnen zijn, of kleine geluksmomentjes. Maar dit keer ontbreekt zo'n 'thema'. Of nouja, 'ontbreken' is wel heel dramatisch, maar het is hoe je 't ook wend of keer een mishmash van momenten. En dat is ook wel leuk, eigenlijk.

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Ik vind het ontzettend leuk dat je analoge foto´s maakt, want dat zie je tegenwoordig echt nog zo zelden. Het geeft de foto´s echt een hele mooie sfeer. De regenboogfoto vind ik echt prachtig

  ReplyDelete
 2. Stuk voor stuk weer prachtige foto's! Ik hou zó van dat analoge sfeertje :)

  ReplyDelete
 3. Ze hebben inderdaad allemaal wel iets 'ouds', echt heel gaaf (:
  De eerste foto vind ik heel mooi gemaakt!

  ReplyDelete
 4. Leuke fotootjes zeg! Het geeft inderdaad echt een nostalgisch sfeertje en I Like It!

  ReplyDelete
 5. Ohh wat een toffe foto's Arjanne! Ik hou van analoge foto's, dat nostalgische sfeertje is zó fijn! Door die van Zeeland krijg ik nóg meer zin om op vakantie te gaan over een paar weekjes hihi. Good job girl! <3

  ReplyDelete
 6. Alweer zo veel prachtige foto's!! En trouwens, volgensmij zat ik in de meivakantie heel dicht bij de plek waar die foto's zijn gemaakt! Super toevallig! x

  ReplyDelete
 7. Gaaf zeg, die foto's van Zeeland zijn zo mooi! Maar dat contrast is inderdaad ook erg leuk haha xx

  ReplyDelete
 8. Die foto's van Zeeland en die in dat soort van tuinhuisje zijn mijn favoriet! Analoge foto's hebben iets speciaals. Tegenwoordig is het zo, je maakt een foto van iets en als het niet mooi is maak je hem opnieuw maar dan iets beter of bewerk je hem. Bij analoge foto's moet je echt je best doen om een perfect plaatje te schieten. I love it.

  ReplyDelete
 9. Ik blijf het steeds weer geweldig vinden om zulke soort analoge foto's te bekijken! Die van jou zijn echt prachtig! Ik vind dat ze op de een of andere manier toch bij elkaar passen, en dat maakt het erg cool! :)

  ReplyDelete
 10. Omg deze zijn allemaal zo leuk! (Ik houd het voorlopig gewoon bij korrels toevoegen op mijn foto's, haha. Want zo'n ding weegt zotveel, help)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! <3 Maar hee dat valt toch ook wel weer mee? Mijn analoge camera is lichter dan mijn DSLR! :)

   Delete
 11. Heel veel hartjes, ik hou echt van de sfeer die om je foto's hangt! Maar.. DIE FOTO WAAR IK OP STA IS ZO AWKWARD. Verder zijn ze awesome 😊.

  ReplyDelete
 12. Wauw Arjanne, je hebt echt talent zeg! Deze foto's zijn zoooooo mooi! En ik vind het juist wel leuk dat het een mix is van allemaal verschillende onderwerpen! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...