Thursday, 21 July 2016

let's summer up your desktop!


Want hé, ik vind het leuk om te maken en daar wordt je desktop ook weer blij van, wat zomerse vibes. En eigenlijk had ik ook gewoon een nieuwe achtergrond nodig, want mijne straalt nog steeds spring vibes uit, en ik ben er vrij zeker van dat het al zomer is! 
LIFE IS SWEET & KEEP IT COOL
_______________________________________________
Als er iets is dat zomer schreeuwt is dat (naast je dagelijkse dosis aan palmbomen, strand, zon en ananassen) is dat ijs. En tja, kan je teveel ijs hebben? not really. Daarom 2 icy-wallpapers! Mmmm.... An ice cream a day keeps the worries away, ammiright?
Load this epic shit down (life is sweet)
Load this epic shit down (keep it cool)


JUMP
______________
... and dive, from the cliffs into the water. Ooit zal ik dapper genoeg zijn om écht van een hoge rots in het water te springen.... lijkt me wel gaaf eigenlijk.
Load this epic shit down 


THE HONOLULU SURFCLUB
_____________________________________
Hier probeerde ik het idee van een patch een beetje na te maken (of dat gelukt is...ehh dat laat ik aan jullie over), met zo'n the surf bar sfeertje. Zon, zee, strand en surfen. Hoe typisch & cheesy & steriotype-zomer, maar toch wel leuk.
Load this epic shit down


SHELLS
______________
Wanneer je op 't strand bent is het altijd leuk om schelpen te zoeken, vind ik. Wie vind de mooiste, gekste, bijzonderste of -soms- de schelp die het meest heel is gebleven?
Load this epic shit down 


THE GOOD VIBES
_____________________
Dat zijn natuurlijk the summer vibes! Palmbladeren op de achtergrond en die heb je al aardig te pakken!
Load this epic shit down
ATLANTA
_______________
Arjanne, waarom dat woord? Tja. Eigenlijk gewoon omdat ik het mooi vond, ik vond 't wel iets hebben, ook zo in dit lettertype. Verklaar me voor gek, maar ik vind het wel leuk eigenlijk :)
Load this epic shit down (white background)
Load this epic shit down (palm leaves background)


SAIL AWAY
_____________________
Een wallpaper geïnspireerd op het printje van de onderbroek die je net hebt gekocht?? Why not? En die bootjes zijn wel cute toch?
Load this epic shit down (B&W)
Load this epic shit down (in kleur)

liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Wauw, zelf gemaakt? Zó knap joh!! Ze zijn erg leuk! Ik vind die met de schelpen en Honolulu het tof staan, al is kiezen moeilijk hoor hihi.

  ReplyDelete
 2. Het tofst* ipv het tof staan. Leuke autocorrectie. :')

  ReplyDelete
 3. Het tofst* ipv het tof staan. Leuke autocorrectie. :')

  ReplyDelete
 4. Met deze serie op jou blog heb ik moeite, Arjanne. Er komt namelijk elke keer weer een serieus probleem om de hoek kijken. Ik ga het even met capslock ingedrukt vertellen, dan begrijp je hoe diep dit probleem gaat. Okay, komt 'ie. HOE IS HET MOGELIJK OM TUSSEN AL DEZE PRINTJES ER MAAR ÉÉNTJE TE KIEZEN?!!! Ik denk dat ik gewoon ga sparen voor nog zeven laptops / telefoontjes / andere devices zodat ik ze gewoon allemaal kan gebruiken. Zucht. Snap je nu mijn struggle? Verder heb ik nogeen vraagje: met wat voor spulletjes maak je deze epische shit? (hahaha dat klinkt vreemd uit mijn mond / toetsenbord) 😄

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh wat lief! Ik maak ze eigenlijk altijd met waterverf en daarna scan in ze in :)

   Delete
 5. Super tof bedacht! Nu nog even beslissen of ik Jump of the Honolulu surfclub doe...

  ReplyDelete
 6. OOOOH Arjanne wat zijn ze weer suuuper leuk (zoals altijd) en ik zie je steeds nog meer groeien (ja dat kan bij deze dus). Ik vroeg me al af of je naar atlanta ging (maar je gaat naar frankrijk dus ik dacht al hmm). Het is gewoon een zalig woord, hehe.

  ReplyDelete
 7. Jippieee je hebt weer nieuwe! Toevallig dat mijn laptop net aan een nieuwe achtergrond toe is ;) Voor nu wordt het die met de good vibes, maar wie weet kies ik volgende week wel weer een andere, WANT ZE ZIJN ALLEMAAL ZO LEUK! Hoe doe je dat toch telkens? Liefs! (psssss ik heb 'm net ingesteld en de good vibes komen spontaan naar boven)

  ReplyDelete
 8. Yaass ik was net aan een nieuwe wallpaper toe, haha. De good vibes one wordt 't em deze keer! Xx

  ReplyDelete
 9. Guuurl, je bent zo creatief! Ga je er later ook wat meedoen? (Moet je echt doen, haha).

  ReplyDelete
 10. Dit is zooooo gaaf!! Ik ga er METEEN eentje downloaded!! xxx

  ReplyDelete
 11. Heb je dit zelf getekend (en digitaal)? Supermooi! (Sorry was het vergeten in mijn comment te zetten) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankje!! :) Ik teken (nouja eigenlijk, schilder, ik maak ze met waterverf) ze allemaal zelf ja! Niet digitaal, maar gewoon op een papier haha en daarna scan in ze in!

   Delete
 12. AAAH zo zo zo zo tof dit allemaal!

  ReplyDelete
 13. Aaah wat zijn ze allemaal zo mooi! ik vind het echt zo leuk dat je zo een desktops maakt en upload op je blog. :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...