Saturday, 9 July 2016

what i drew recently


Als je m'n blog een beetje volgt weet je (misschien) wel dat ik 'doe' aan art before breakfast (niet? Het is letterlijk gewoon de vertaling van de 'naam': elke dag teken/schilder je eventjes (15 minuten) aka ben-je-crea-bea-bezig nog vóór je ontbijt. more info: click) en dat resulteert in een hoooop tekeningetjes. Dus tja, vandaar dat ik vandaag even laat zien what i drew recently. Vergeef me dat ik een beetje in een enthousiaste foto-bui was en net de tuin had geplunderd, maar hé nu kan je wel elke tekening op verschillende foto's bekijken in artistieke composietes.... (yes.)(nouja, ik heb je gewaarschuwd voor de hoeveelheid hé)flowerfield • ik heb een beetje een liefde ontwikkeld voor unfinished art. Soms vind ik tekeningen unfinished/half-af er eigenlijk ook al wel gaaf uitzien en overweeg ik  ze gewoon zo te laten. Bij deze besloot ik dat te doen, een experimentje. En ik vind 't eigenlijk wel leuk zo :) 

breakfast • haha, ik had vast al zin in ontbijt toen ik besloot een leuk ontbijtje na te tekenen. 'cause when you don't have a fancy breakfast just draw one, right? Maar ja, 't was ook gewoon leuk om te tekenen eigenlijk :) 


stars • "you're a child of the universe no less than the stars" 
Ik denk echt dat dit mijn favoriete quote is. Of in ieder geval één van mijn favorieten. 

pineapple • niet superspannend, maar hé, annanasjes zijn altijd goed toch?


wanderlust • zulk soort adventure-wanderlust scènes vind ik altijd wel leuk om te tekenen. Wanneer ik zin heb om weg/op vakantie te gaan teken ik vaak zulk soort scènes. En ohh, die rugzak is ook zó leuk!

mijn wekker • deze heeft vast ook iets te maken met het feit dat ik ze tekende vlak voor het ontbijt.... Of ik wist gewoon écht niet wat ik moest tekenen. Hier heb ik best vaak last van hoor, maar vaak begin ik maar gewoon met een leuk plaatje natekenen, haha (en soms werkt dat, en tja, soms ook niet he). 

*  *  *
Sinds de vakantie startte heb ik overigens nog niet getekend... Waaarooom? Ik pak gelijk m'n verfdoos erbij! Ik voel wat wallpapers opkomen.... (wordt vervolgd... :) 

ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

 1. Waaauw! Je hebt echt talent! Ze zijn allemaal stuk voor stuk heeeel erg mooi hoor. Vooral de eerste en dat meisje met die bril zijn werkelijk prachtig! Xxx

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke tekeningetjes allemaal. Je hebt een hele leuke stijl! Ook goed dat je het art before breakfast volhoudt :). Eén vraagje: maak je deze tekeningen uit je hoofd?
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh wat lief, dankjeee!! Euhm, nee hoor!! Ik teken eigenlijk altijd -ja, gewoon altijd wel- een foto na :)

   Delete
 3. Dat eerste tekeningetje is zo ontzettend leuk gedaan!

  ReplyDelete
 4. Die eerste is zo zo zo mooi! Als je ooit prints laat maken, weet het me dan te zeggen he :)

  ReplyDelete
 5. Oh die unfinished tekening is zooo mooi, en dat meisje met die galaxy bril ook<3 En wallpapers, wiehoee! :D

  ReplyDelete
 6. Ze zijn echt heel mooi!misschien leuk om teken/schilder tutorials te plaatsen? Misschien wel in video vorm, lijkt me echt heel leuk om te kijken. Als je een Etsy shop zou hebben, zou ik er wel een paar kopen, erg mooie muur versiering. Geniet van je vakantie! Ben je overgegaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wauw, dankjewel!! En ja hoor, helemaal over! Jij ook een hele fijne vakantie!

   Delete
 7. Oeh, nog meer wallpapers, yasss! Je hebt zulke mooie tekeningen getekend Arjanne, oooh, zo mooi. (Hoe kom je steeds op deze ideeën?) Oh en de hoeveelheid plantjes is juist goed! (foto's hebben gewoon plantjes nodig, neh)

  ReplyDelete
 8. Wauw deze foto's zijn zo mooi Arjanne! En hoe teken je altijd zo mooi en perfect? Je tekeningen zijn ècht mega mooi! Ik wou dat ik ook zo mooi kon tekenen.. en die plantjes op je foto's maken het helemaal af! ;)

  ReplyDelete
 9. Aah, Arjanne je tekeningen zijn stuk voor stuk écht prachtig. Ik zag je 'breakfast' al op instagram en die vind ik zo tof. En die van dat meisje met de zonnebril is ook erg gaaf! Oh en schreef je nou wallpapers? YASS! <3

  ReplyDelete
 10. Wow, echt super mooie tekeningen! Je kan zo mooi tekenen en hoe kom je er zelfs op? Als je mij zou vragen welke mijn favoriet is, zou ik het serieus niet weten. Ze zijn alle 6 zo mooi, echt!

  ReplyDelete
 11. Wat n prachtige tekeningen!! Echt super mooi!

  ReplyDelete
 12. Ik hou gewoon van je tekeningen, je hebt zo een eigen stijl die echt echt heel mooi vind.

  ReplyDelete
 13. Erg leuke en mooie tekeningen! Erg leuk om te zien en knap gemaakt

  ReplyDelete
 14. Je kunt echt goed en mooi tekenen! Ik vind vooral 'flowerfield' en 'stars' heel erg mooi!

  ReplyDelete
 15. Wauw, dat zijn echt prachtige tekeningen! Supermooi!

  ReplyDelete
 16. Ik ben echt een beetje jaloers op al die mooie kunstwerkjes die je maakt! Ze zijn echt prachtig! Ik vind deze artikelen altijd zo leuk om te lezen op jouw blog!

  ReplyDelete
 17. Echt tof dat je nog steeds doet aan art before breakfast :) fijne manier om je dag te beginnen! Die unfinished tekening is mijn favoriet maar ze zijn allemaal heel mooi! ♥

  ReplyDelete
 18. Supermooi! Vind vooral die wanderlust illustraties zo mooi <3

  ReplyDelete
 19. Creatiefje!! Geen woord, maar klinkt toch leuk. Ik heb het ook geprobeerd, zo iets moois op papier zetten, maar ik ben er nog maar eens achter gekomen dat iets namaken me beter afgaat. Maar goed, kan ik des te meer naar jou getekende plaatjes kijken en ze extra veel bewonderen, want ik vind het écht heel knap. :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...