Tuesday, 9 August 2016

outfit • in a sunny field


Wanneer het zonnetje schijnt en je oog valt op een leuk bloemenjurkje in je kast, is de volgende denkstap richting 'foto's maken' bij mij snel gezet. Dus een tijdje later (een tijdje later dan gepland want arjanne was een beetje langzaam, maar goed) stond ik buiten in bloemenjurkje, klaar voor wat foto's. 
Het plan was eigenlijk foto's te gaan maken in een ander veld, maar daar stond een hek met prikkeldraad omheen en daar waagden we ons maar niet aan. Het volgende veld dat we tegenkwamen had schrikdraad, een nog minder prettige hindernis. En toen kwam dit veldje, mét hekje, zonder verboden toegang ( voor outfitfotograferende bloggers, waar een boer tegenwoordig wel niet rekening mee moet houden hé) bordje of iets in die richting. Perf! Ook een heel leuk veldje om 'ns een picknick op te houden... hmm...

En?? Zie je 'm?? Maar wat dan? Nou... Sinds mijn verjaardag prijkt er een tweede gaatje in elk van mijn oren! Er zit nu nog het schietknopje in, maar die vond ik al wel leuk matchen met m'n sterrenoorbellen. :)

JURKJE: ZARA • BRALETTE: H&M • KETTING: PULL&BEAR • SCHOENEN: MANFIELD

En wat was het lekker weer. Eerst dacht ik okay, we doen wel gewoon als of het warm genoeg is voor een jurkje, niemandweetniemandweet, ik trek gewoon lekker dat jurkje aan! Op de fiets was het eerst nog wat frisjes, maar later in het veld was het warm. Zomerachtig-warm. Zomer. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind de warmte van de zomer heerlijk. Natuurlijk is er altijd wel wat te klagen, wanneer het bijvoorbeeld weer té warm is en het enige wat je praktisch kan doen ijsjes eten is (niet dat ik dáár iets op tegen heb... :), maar zo ver komt het in Nederland bijna nooit. Zomer is ook gewoon een fijn woord, het straalt (haha... zon, stralen... snap je 'm? Okay ik hou m'n mond al) de warmte van een zwoele zomeravond uit, zo'n fijne zomeravond, waarop het al weer koeler is dan overdag -maar nog steeds warm- en je net hebt gegeten met vrienden of/en familie. Iedereen is nog gezellig aan het praten en niemand bekommert zich om de resten van het toetje die nog op tafel staan. Zo'n zomeravond die je je herinnert. 

liefs,
ARJANNE

photo credits to my sis!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Oh zo'n mooie foto's Arjanne! ZO'n échte zomer hoeft eerlijk gezegd niet voor mij hoor, bleh, veel te warm. (al is dat ijsjes eten nooit een slecht plan.)

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's Arjanne, wauwie! En je staat d'r ook zo mooi op! <3 Luv voor zomeravonden en je leuke bloemenjurkje. Liefs!

  ReplyDelete
 3. Moooooi! En wat leuk dat je een tweede gaatje hebt! Ik heb ook gewoon nog steeds zomerkleren aan haha, toch een beetje dat zomergevoel vasthouden. Het wordt vanzelf weer zonnig :)

  ReplyDelete
 4. Hihi, ik moest erg lachen om je opmerking over de boeren ;) Echt schitterende foto's en die twee oorbellen staat je echt heel leuk! xxx

  ReplyDelete
 5. Je jurkje is zo leuk en zomers. Het flatteert je ook nog eens enorm. De foto's zijn echt heel erg mooi getrokken. Ik ben echt weg van deze outfit en foto's!!

  ReplyDelete
 6. Aawh wat een heerlijk zomerse foto's, en je jurkje is zo leuk! Ik hoop dat het volgende week (als laatste vakantieweekje) nog even écht zomerweer wordt hihi.. X

  ReplyDelete
 7. Ik kan blijven scrollen door deze foto's! Ze zijn echt heel mooi! Dat kleedje staat je beeldig, het geeft zo'n vrolijke sfeer! :) Xxx

  ReplyDelete
 8. Wat leuk dat je een tweede gaatje in je oren hebt! Zelf zou ik dat ook wel willen, maar ik viel al bijna flauw bij de eerste gaatjes.. Dus ik moet er nog over nadenken haha :P

  Liefs! :)

  ReplyDelete
 9. Aaaah het zijn superleuke en vrolijke foto's :) En je tweede gaatje; mooi hoor! Staat altijd zo leuk!

  ReplyDelete
 10. Ik moest hardop lachen om dat stukje over waar boeren wel al niet rekening mee moeten houden vandaag de dag, haha! Fantastisch gevonden - en ja, het is inderdaad zo! En wat een mooie foto's zeg! Echt heerlijk om naar te kijken. Vooral de ena laatste zwart-witte foto houd mijn blik vast - mooi sfeertje stralen de foto's uit! Het jurkje staat je trouwens ook super leuk!! (wat vind ik het toch altijd heerlijk om jouw blog te lezen<33)

  ReplyDelete
 11. Leuk ding heb je aan! Fijne fototjes. XX

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...