Friday, 12 August 2016

terug van vakantie & een kijkje in vakantie dag/tekenboek


Op instagram had ik het al verteld, maar hier nog niet: i'm back! Terug van vakantie. Iets in de richting van "Huh.. Was-je-weg-dan??" schiet nu ongetwijfeld door je hoofd (tenzij je me op insta volgt dan denk je waarschijnlijk iets van "OK. yes-i-know."), maar da's niet heel gek want ik heb 1) niet verteld wanneer ik wegging en 2) automatically postjes online laten komen omdat bloggen niet echt is wat ik op vakantie doe enzo. Samenvattinkje van het onsamenhangende verhaal: ik was op vakantie. En ben weer terug. 

De vakantie was zo fijn! We hebben gekampeerd in Zuid-Frankrijk ("de Cevennen" om precies te zijn) en eigenlijk gewoon een hele relaxte vakantie gehad. Lezen, spelletjes doen, wandelen, nog meer lezen (jun. ik heb veel gelezen. iets met 10 boeken enzo.), zwemmen (at the pool and the river! Vooral dat laatste is echt heerlijk. Ik bedoel, in Nederland hebben we ook wel een zwembad -alleen geen lekker weer ofcourse- maar geen bergrivier!), pittoreske stadjes bezoeken en genieten van het mooie weer en uitzicht (bergen! Ik vind het prachtig) waren de dagelijkse activiteiten.
Ik heb natuurlijk ook een hele hoop foto's gemaakt, en ik denk dan ook dat ik een reeks vakantiediaries wil gaan maken. Maar voor nu zijn al die foto's nog laaaang niet uitgezocht, dus vandaag een kijkje in mijn vakantiedag/tekenboek! Ik heb elke dag dat we op vakantie waren een linnentekeningetje gemaakt van iets dat ik die dag fijn/leuk/opvallend/teken-waardig vond & er een stukje bij geschreven. Elke dag een tekeningetje is een superleuke manier van je vakantie vastleggen! We hadden niet een hele drukke dit-bezoeken-dat-bezoeken-veel-doen-vakantie, dus ik had ook wel de tijd om elke dag zo'n tekeningetje te maken :) *  *  * 

WAT VINDEN JULLIE VAN ZO'N DRAW-A-DAY-VAKANTIEDAGBOEKJE??


ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

 1. Zo tof gemaakt! Hopelijk had je een leuke vakantie!

  ReplyDelete
 2. Echt super leuk gemaakt! Alles ziet er zo mooi uit! Ben benieuwd naar je vakantiefoto's!

  ReplyDelete
 3. Klinkt als een heerlijke vakantie. Heel mooi dat je zo consequent een boekje hebt bijgehouden. Altijd leuk als herinnering aan deze zomervakantie :)

  ReplyDelete
 4. Wat ontzettend leuk! En jeetje, wat kan je toch mooi tekenen <3 Sinds we de eerste keer gingen kamperen (2008 geloof ik), mag ik ook al kleine vakantieboeken. Eerst met vooral foto's, maar sinds twee jaar zijn het kleine notitieboekjes met tekst, tekeningetjes, scheursels en bloemen. Ook heel leuk om terug te zien. Doe jij het ook elke vakantie?

  ReplyDelete
 5. Super leuk idee! Ziet er erg leuk uit

  ReplyDelete
 6. Wat zijn je tekeningen gaaf geworden! Is ook echt een tof aandenken, zo'n boekje vol met tekeningen. Vind het erg knap hoe je dit allemaal hebt gemaakt, heel tof!

  ReplyDelete
 7. Wat zijn je tekeningen gaaf geworden! Is ook echt een tof aandenken, zo'n boekje vol met tekeningen. Vind het erg knap hoe je dit allemaal hebt gemaakt, heel tof!

  ReplyDelete
 8. Dat boekje is zo leuk! En je tekeningen zijn echt prachtig, dit idee moet ik maar eens gaan onthouden voor een volgende vakantie. xxx

  ReplyDelete
 9. Dat gifje is echt heel erg leuk geworden!

  ReplyDelete
 10. Wat kan je toch ontzettend leuk tekenen, Arjanne! Zo heerlijk om te lezen en naar te kijken! Jouw blogs zie ik altijd als een soort klein presentje als ik 's avonds thuiskom van werk. Ik vind het dan altijd zo heerlijk om je blog te lezen!

  ReplyDelete
 11. Ik vind zo'n boekje en zo'n overwachte vakantieblogjes altijd heeeel fijn! Super mooi gedaan van je! :) xxx

  ReplyDelete
 12. Tof zon boekje! Ik kan dat gewoon niet bijhouden of er iets kunstzinnige van maken. Zin in al de diaries!

  ReplyDelete
 13. Wat een supergaaf idee, zo'n boekje! Ziet er onwijs mooi uit en zorgt ook voor een boel herinneringen lijkt me. 'k Ben benieuwd naar de diaries!<3 X

  ReplyDelete
 14. Zo'n leuk ideetje om op vakantie te doen! En je tekeningen zijn zo schattig aahh. Vind die foto waarop jij staat trouwens heeel leuk. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dansje! <3 het is trouwens mijn zus die daar ligt ;)

   Delete
 15. Leuk dit Arjanne! En jup ik reageer ehm nogal laat, maar ben nu zelf ook terug van vakantie en heb eindelijk de tijd gevonden om je artikeltjes te gaan lezen, yay. Verwacht dus lekker veel comments hehe, luv!

  ReplyDelete
 16. Ik ben nu wat artikeltjes van je terug aan het lezen en wat zijn ze leuk allemaal. Vooral deze :) Je tekeningetjes hebben echt een leuke stijl!

  ReplyDelete
 17. Oooh, wat teken je toch prachtig Arjanne!! Very creabea :) Ik ga de plaatjes even nog een keer bekijken hoor! Adieu!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...