Saturday, 17 September 2016

in het maïsveld

I am standing here in
the middle of this field,
and all I see is this
grass, and this sky, and
it is effortless to
breathe.
- a n o n y m o u s 

En daar stonden we dan, met z'n drieën in een maïsveld rond zonsondergang. Een doodgewone vrijdagavond. Eindelijk deed ik ook een shoot (als je dan toch in een maïsveld hebt gestaan mag het best een fancy naam hebben) met Maartje, die het enthousiasts reageerde op mijn idee om een paar vriendinnen eens voor mijn lens te slepen en uiteindelijk -natuurlijk- als laatste voor m'n camera verscheen. Maar ja, je weet wat ze zeggen hé, last but not least! We hadden beide niet echt een idee in ons hoofd, en toen stelde ik voor om voor foto's naar een maïsveld te gaan waar ik soms langs kwam met hardlopen -en dan natuuuuuurlijk rond het gouden uur. Maartje was daar ook al eens langs gerend en had de fotogeniekiteit van de plantjes ook al opgemerkt, dus dat werd 'm. vrijdag rond zonsondergang. maïsveld. 

"Anders ga jij ook even mee, da's leeeuk!" zei Maartje nog tegen haar broertje, vlak voordat we onze tocht naar de velden begonnen. Teun ging ook mee, en zo stonden we even later met z'n drieën tussen de hoge maïsplanten en schoot ik m'n eerste heuse brothah-and-sistah-shoot. Superleuk om te doen, en ook nog eens mega grappig. Maakte ik een foto van Maartje, stond Teun achter me haar de slappe lach te geven en stond Teun voor m'n lens, dook Maartje op in de achtergrond van de foto. double trouble. 

*  *  * 
Het was een heerlijke avond, prachtig licht, bad-ass ergens middenin een maïsveld staan met twee fjällraven-ownende siblings (hiervoor hebben we niet eens een woord in het Nederlands, 'siblings'... strange.) en een DSLR. Dat resulteerde wonder boven wonder in een shitload aan foto's... (#spotthe sarcasm)

ARJANNE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

 1. Ik vind de foto´s echt heel erg leuk gelukt, lekker spontaan!

  ReplyDelete
 2. Waauw, mooie foto's met dat golden hour! Ze zijn zo lekker spontaan ook :)

  ReplyDelete
 3. Heel gaaf! Het licht is ook echt prachtig. Het lijkt me zo vet om een keer in een maïsveld te shooten :)

  ReplyDelete
 4. Super tof zo in het maïsveld tussen de maïs. Mooie foto's heb je van ze genomen ook! Liefs

  ReplyDelete
 5. Wat een gave foto's!! Wauwie, en golden hour is altijd goed haha<33

  ReplyDelete
 6. Je foto's zijn weer heel mooi!

  ReplyDelete
 7. Arjanne!! Ik krijg weer helemaal zin-in-foto's-maken trekjes door deze mooie plaatjes!! Dus dit artikel heeft mij geïnspireerd (: Wat een schattig setje samen (siblingsetje hoor, hoewel ze vast ook als setje leuk NEE HO STOP. Ik heb daar niks op tegen hoor maar OKAY IK DWAAL AF) Lieve foto's, mooie woorden. Dankjewel voor het delen ervan! <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...