Wednesday, 14 September 2016

maïsvelden, pizza, een lief klein konijntje en een update


Het nieuwe jaar is gestart, en gaat er als een speer vandoor. Ik ren d'r een beetje achteraan, om haar zo bij te houden. Maar -ook al zijn we alweer 3, bijna 4 weken bezig- ik ben er nog maar een klein beetje aan gewend, en ook gaat het niet zonder slagen of stoten. Ik heb het er maar druk mee, school. Maar het nieuwe jaar brengt ook een hoop leuke dingen met zich mee. Ik heb nieuwe dingen uitgeprobeerd, yoga, een andere soort dansen (modern) en ik doe mee met het schoolkoor. Allemaal leuk, maar veel en nu moet ik nog gaan kiezen -niet echt één van mijn sterkste punten, laten we maar zeggen. Iets meer aandacht voor de wereld om me heen dan die kleine die hier in m'n laptop verstopt zit. Maar dat is oké. 
*   *   *
na die kleine update door naar de maïsvelden, pizza en een lief-klein-konijntje: wat foto's van de afgelopen tijd, gewoon plaatjes kijken van fijne dingen. Pak een kopje thee en scroll er lekker doorheen zou ik zeggen!een zon die ondergaat en de lucht in vuur en vlam zet


een zonnig ontbijt in de tuin op een fijne zondagmorgen


een vriendin, haar broertje, het gouden uur een een maïsveld. oh, en Arjanne met haar camera. 


ons konijn dat veel te lief is (veel schattiger dan wij verdienen)


een hangmat en een fijn boek


een Pizza di Arjanna. half pesto-tomaat-mozerella, half kaas-paprika-maïs. voor die mensen die geen keuzes kunnen maken en het grote voordeel van zelf pizza's bakken.


nieuwe situaties of plekken om te fotograferen

liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Heel mooie foto's. En jaaa, dat konijntje is gewoon té schattig. Zo lief :)

  ReplyDelete
 2. Ohh dat ontbijt ziet er geweldig uit, net als de pizza trouwens<33 Gewoon fijne foto's dit! X

  ReplyDelete
 3. Super toffe foto's Arjanne vooral die in dat maisveld!

  ReplyDelete
 4. Wat een fijne foto's. Leuk om zo soort van een update te krijgen van wat je allemaal meemaakt. Ik hoop dat het kiezen lukt en geniet van de leuke dingen die je hebt gepland!

  ReplyDelete
 5. Oh, door die pizza krijg ik echt honger pfff haha!

  ReplyDelete
 6. Arjanne, je maakt zulke mooi en leuke foto's! Vooral die ontbijtfoto vind ik echt GEWELDIG

  ReplyDelete
 7. Heerlijk om die foto's te bekijken! Altijd fijn - zo'n artikeltje!

  ReplyDelete
 8. Leuke plaatjes, ik hou echt van dit soort artikels. :)

  ReplyDelete
 9. Ik hou echt zo erg van je fotografie. En met die pizza is herkenbaar haha.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...