Saturday, 22 October 2016

den haag met laura en myrthe


Om kwart over negen was ik een trein ingestapt, en dankzij werkzaamheden rond Utrecht stond ik een uur en drie kwartier op den haag centraal, bij de piano natuurlijk, want daar had ik met Laura en Myrthe afgesproken. Ik had gehoopt dat iemand een prachtige serenade op de piano aan het spelen zou zijn, waarvan de klanken door het hele station zouden weerkaatsen. Ofterwijl: ga op het geluid af en gij zult de piano vinden. Maar nee, d'r kon zelfs geen vlooienmars vanaf. Gelukkig zag ik hem gelijk toen ik uit mijn trein stapte, de piano stond zowat op het perron waar ik aankwam. Na een tijdje hadden ook Laura en Myrthe de piano gevonden en omdat het -tegen alle verwachtingen in- droog was liepen we gelijk de binnenstad in om te doen wat je zoal doet bij een bloggermeeting: foto's maken. 

 (foto's van mijn door Laura)
... en daarvan krijg je trek. Iets voor lunchtijd ploften we neer bij Het-Hotspotje-Waar-Arjanne-Voor-De-Eerste-Keer-Carrotcake-At (dat was natuurlijk liefde op het eerste gezicht, sindsdien houd ik niet alleen gewoon van carrotcake, maar vooral van hún carrotcake. Niet alleen krijg je er een gigantisch stuk (echt gewoon zo huge  dat je het bijna niet opkrijgt), het is ook gewoon een ongelofelijk goed en lekker taartje) en aten we natürlich carrotcake. Met warme choco. Het was druk, maar gelukkig konden we gezellig bij het raam zitten, waar we verdergingen met wat we al de hele dag deden: kletsen. en natuurlijk foto's maken.

Lodewiek

denneneg 6
2514 CB, Den Haag

(ik, laura fotograferende moet er ongeveer zo uit hebben gezien... foto door Laura)

Laura moest iets eerder weg (*snik*) maar voor die tijd maakten we ook nog wat foto's op een leuk, herfstig pleintje in de buurt van Lodewiek. Daarna liepen we naar het station, waar Laura richting huis ging en ik en myrthe nog wat foto's maakten. maar, die komen in een ander artikeltje dus stay tuned! :) 

*  *  * 

HET WAS EEN SUPER GEZELLIG DAGJE, girls! 

En oh! Neem ook even een kijkje op de blogs van Laura en Myrthe als je onder een steen hebt geleefd en dat nog niet hebt gedaan, 2 superleuke en mega-mooie-foto's-makende meiden! 


liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Wat een mooie foto's, klinkt als een heel leuk dagje

  ReplyDelete
 2. Wat was het toch leuk en fijn en lekker (die carrotcake!!!) Geef mij elke dag maar zo'n lunch. Jumjumjum. En elke dag gewoon vol foto's maken en cool doen. Zou fijn zijn ja. Maar echt, het was een top daagje! <3 Tot snel!!

  ReplyDelete
 3. JULLIE ZIJN ZO CUTE!!! Echt. Allemaal favorietjes bij elkaar, en look at them photo's 🙀🙀. Jullie zijn me toch een stelletje talentjes hoor, poepoe. Ik kijk heel erg uit naar de volgende post (dus ik blijf tuned (ofzo) 😊). Liefs!!

  ReplyDelete
 4. Omg die eerste foto is ECHT zo mooi! Eigenlijk vind ik alle foto's prachtig, maar die eerste is toch wel mijn fave :). En wat ziet het er allemaal gezellig en leuk uit, zeg! :)

  ReplyDelete
 5. Dat zag er zo gezellig uit, 3 topbloggers bij elkaar! Echt hele mooie foto's. ;)

  ReplyDelete
 6. Woah, zalige foto's, omschrijft het hele bloggersfeertje ook vol-le-dig, haha. (Ken er alles van :))) Ik krijg ook gelijk helemaal zin om foto's te nemen (zelfs al heb ik er al een paar weken geen zin in (kan dat? Ja, helaas wel))

  ReplyDelete
 7. Ohh heel leuk en gezellig ziet het eruit! :) Hihi, gelukkig is het je hier wel gelukt om carrot cake te eten. Deze foto's zijn allemaal zo mooi!

  ReplyDelete
 8. Wauw wat een ongelooflijk mooie foto's!

  ReplyDelete
 9. Jullie zijn echt 3 leuke meiden! De foto's zijn dan ook echt te leuk geworden!

  ReplyDelete
 10. Wauw wat een prachtige foto's!
  Ik bedenk me nu ook dat ik nog nooit carrotcake heb gegeten, daar ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar!

  ReplyDelete
 11. Deze foto's zijn zooooooo mooi! Dat pleintje is trouwens het Malieveld volgens mij :) mijn vriendje woont in Den Haag, het is zó'n mooie stad! XXX

  ReplyDelete
 12. Wauw, wat een fantastisch mooie foto's. Klinkt ook als een perfect dagje voor jullie :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...