Friday, 7 October 2016

it's autumn: wallpapers #10


Nu niet alleen het seizoen 'herfst' heet, maar dat ook uit het weer blijkt kan je er niet meer omheen: autumn is here. Over een tijdje kleurt alles wat groen is alle mogelijke tinten bruin, rood en oranje en ik kan gewoon niet wachten. Ook is het weer tijd om jezelf in te pakken in lekkere, warme truien (yesyesyes) en om ochtenden thee slurpend en boeken lezend door te brengen. Alles wordt pumpkin' spiced, we hartje oranje ennn natuurlijk moet ook de achtergrond van je laptop, telefoon en computer in herfst-stijl.
Dit jaar heb ik al lente- en zomerachtige wallpapers gemaakt, dus nu is het tijd voor de herfst. Waar ik in de lente ongelofelijk veel plezier heb gehad ik bloemetjes tekenen, vermaak ik me nu met het prachtige kleurenpalet dat bij de herfst hoort. Deze 'wallpapers in thema' zijn eigenlijk vorig jaar herfst begonnen, waardoor ik nu niet meer met de standaard pompoentjes aan kon komen (voor dat & meer: klik hiero voor de autumnish wallpapers van vorig jaar), moest ik ietjepietsje origineler zijn. I hope u like it! 

'OCTOBER'
_______________________
Het seizoen der pompoenen en gekleurde bladeren. oktober.
load this epic shit down (click)
load this epic shit down: B&W (click)


AUTUMN IS HERE!
____________________________
Want d'r moesten toch wel wát pompoenen zijn. Zonder die leuke oranje bolletjes geen herfst :)
load this epic shit down (click)
load this epic shit down: met krans eromheen (click)

DOTS
_______________
In de prachtige kleuren van de herfst. Als je je niet helemaal honderd voelt raad ik je aan om stippen te gaan verven in een bepaal kleurenpalet. It made me very-very happy.  
load this epic shit down (click)


LET IT FALL
________________________
Dit heeft eigenlijk niet echt een toevoeging nodig ofzo. Gewoon bladeren. blaadjes, blaadjes en nog meer blaadjes, want die horen bij de herfst. Euhm tja. blaadjes.
load this epic shit down (click)


HELLO AUTUMN
________________________
Hallo Herfst. Ik vind 'autumn' echt gewoon zo'n perfect woord, het heeft gewoon de klank van de herfst in zich ofzo -ook al doet 'herfst' het ook aardig goed. In ieder geval ben ik van team autumn en laat ik 'fall' links liggen (ook al is het toch een best geinige naam. Leaves are FALling enzo.)
load this epic shit down: rain (click)
load this epic shit down: dots (click)


PUMPKIN SPICE AND EVERYTHING NICE
______________________________________________________
Dit is zo'n last-but-not-least/het beste voor het einde bewaren, want is dit niet gewoon de beste quote ter wereld??? I say YES! (zoals je kan horen komt deze bij mij op de achtergrond :)
load this epic shit down (click)


ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Aaah zo leuk! Heel tof dat je alles zelf maakt en niet gewoon leuke achtergronden van het internet haalt! Echt heel leuk. Heb de laatste gedownload!

  ReplyDelete
 2. Lovin'it! Dit seasonetje en deze prachtige en heerlijke plaatjes. ✨

  ReplyDelete
 3. Yaass ik zat er al op te wachten hihi, ik heb die van 'autumn' met stippen!<33

  ReplyDelete
 4. Ze zijn weer super mooi geworden Arjanne! Ik ga er snel eentje downloaden en installeren op mijn computer. ;)

  ReplyDelete
 5. Zo simpel, maar zo leuk! Ga er echt even een paar downloaden (:

  ReplyDelete
 6. Ze zijn allemaal zo leuk, ik kan echt niet kiezen hoor!

  ReplyDelete
 7. Je achtergronden zijn altijd zo tof! Deze ook weer, vooral die met de stippen en de regen, zo leuk!

  ReplyDelete
 8. Aah deze zijn zo leuk Arjanne!! Ik vind het zo knap hoe je dit maakt!

  ReplyDelete
 9. Super leuke achtergrondjes! ♥ Vind die met de tekening van de meisjes echt super cute!

  ReplyDelete
 10. Ik ben echt een herfstfreak dus deze achtergronden zijn geweldig!

  www.kimoctober.nl

  ReplyDelete
 11. Yaas, I love autumn so much!

  xx, rebecca
  awayinparadise.blogspot.de

  ReplyDelete
 12. Van het ene Arjanne achtergrondje (arjannegrondje? hmm, bekt toch niet helemaaaal lekker.. haha) naar het andere! Ze zijn zo leuk!!! <3 <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...