Sunday, 16 October 2016

outfit • een middagje zutphen met luna


Het was me even een opgave om een datum te prikken, maar uiteindelijk stapte in afgelopen vrijdag uit de trein bij station Zutphen voor een heuse bloggerdate met Luna. Luna stond me al op te wachten  in de stationshal, en daarna gingen we richting Brick&co. Het was iets van tien minuutjes lopen, waarin we ons verheugden op een stukje carrotcake en ik jaloers werd op iedereen die in Zutphen woont (want woah, mooie binnenstad! Vol met van die leuke, sfeervolle straatjes, en tja, gewoon over het algemeen heel gezellig.)


Eeeen toen stonden we voor een dichte deur. Ook al had hun facebook ons beloofd dat we er op vrijdagmiddag gewoon carrotcake konden gaan eten, op een of andere manier was Bricks&co dicht (ik realiseer me nu dat ik echt wou opzoeken waarom... hm. can't find anything...). Uiteindelijk zijn we bij de (ehhm... iets met een driehoek... ) driekant beland (hooray voor die rijm, ik oefen alvast voor mijn sinterklaasgedichten hoor), waar we iets dronken met ofcourse iets lekkers erbij. 't Was dan wel geen carrotcake, maar m'n sinaasappelkwarktaart is zekersteweten een aanrader! En het herfstige appel-abrikozen (dat was het toch?) taartje van luna was ook heerlijk. 
Na een tijdje gingen we op zoek naar een leuk straatje om wat foto's te maken. En ook al ben ik (zeker)(helemaal) geen fotogeniek persoon (ik ben die gurl die spontaan vergeet hoe je ook alweer normaal moet kijken wanneer je een camera op me richt, maar goed), luna did a good job i think


• het zachtste vest te wereld (waar arjanne de hele winter in gaat leven): AMERICA TODAY • jeans: MANGO • top: H&M • shoes: CONVERSE • necklace star: H&M • necklace moon: PULL&BEAR •

liefs,
ARJANNE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. ARJANNE U SO PREYY! Zeker weten wel fotogeniek, want kijk even hoe mooi je op die trap voor de deur zit. Casual met een voet naar voren, kijken naar iets interessants aan de linkerkant (of rechts voor jou). Een vliegende carrotcake misschien? :) Shame on Bricks&Co dat ze jullie moesten missen hoor...

  ReplyDelete
 2. Zutphen is zoooo mooi! Ideale plek om foto's te maken :)

  ReplyDelete
 3. Leuk meiden! Ziet eruit als n leuk middagje :)

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's! Zutphen lijkt me echt nog leuk om een keertje naar toe te gaan! En hoe bedoel je niet fotogeniek? Je staat er prachtig op!

  ReplyDelete
 5. Leuk dat je in Zutphen was :D
  Zulke mooie foto's ook!

  ReplyDelete
 6. Prachtige fotootjes! En ik vind dat je er heel leuk op staat hoor :D Ook ben ik verliefd op je vest, wat staat die leuk!! xxx

  ReplyDelete
 7. Dat zag er zo leuk uit! Heerlijke plaatjes en echt een mooie outfit Arjanne!

  ReplyDelete
 8. Oh jawel hoor Arjane, fotogeniek zijn kan je wel. Wat een prachtige binnenstad, woah! (en oh help, ik zou flippen als ik me helemaal had op verheugd op worteltaart en dat je die dan niet kan eten, oooeh) Luna staat er ook echt prachtig op en je hebt iets graafs met je foto's gedaan Arjanne, woah!

  ReplyDelete
 9. Nou Arjanne, je bent echt wel fotogeniek hoor! Wat jammer van die carrotcake, dat is net hetzelfde gevoel als je een koekje voor een kind legt en het wordt voor zijn ogen weggenomen haha!

  ReplyDelete
 10. Ik vind je weer helemaal leuk hoor! En yay voor zacht vesten. Heerlijk. Ik heb zin in morgen!!!! <3

  ReplyDelete
 11. Hele mooie foto's !

  ReplyDelete
 12. Een beetje een late reactie, maar aachh: het was echt gezellig! Jammer van bricks&co inderdaad, daar moeten we een ander keertje nog maar heen ;) Enne, je bent echt wel een fotogeniek persoon, je staat er super mooi op ♥

  ReplyDelete
 13. Wat heb jij een mooie blog! Ik woon in Zutphen, maar ken Bricks & Co niet. Luna ken ik trouwens wel! Op mijn blog staan ook nog hotspots van Zutphen, leuk om een keertje terug te komen. Ik ga je blog blijven volgen! X

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...