Wednesday, 26 October 2016

reflections and umbrella's


Nadat we een tijdje op de trap hadden gezeten, niet wetend wat we moesten doen (we waren natuurlijk helemaal van slag dat de lieve Laura ons had verlaten), liepen ik en Myrthe maar gewoon het station uit. We staken de straat over en liepen nog nét niet de gigantische plassen in die aan de overkant van de straat over lagen. En die kleine vijvertjes die het regenwater had gevormd waren nogal inspirerend. We speelden wat met de reflecties, en op een bepaald moment kregen we gezelschap van mijn moeders rode paraplu. Na een tijdje verlieten we regenplasland en verplaatsten we ons weer naar het station, waar we onze heuse fotosessie doorzetten met de rode paraplu. Myrthe lag op de grond (al voordat ik de eerste foto genomen had stapte er een bezorgde conducteur op haar af om te vragen of ze zich wel helemaal goed voelde) en ik zat ondersteboven op een bankje, ach, #allesvoordefoto. Dit alles leverde een hoop foto's op, dus voor de rest van deze post geen gepraat, slechts reflections & umbrella's. En belangrijk: "it's all about perspective..."liefs,
ARJANNE

PS: voor de foto's waarop mijn hoofd te vinden is (of mijn voeten)(of m'n reflectie) gaan alle credits naar Myrthe (aka foto 5, 19, 20 en 21 )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

 1. Geweldige fotoserie! Echt een toffe combi van enorme creativiteit en pro foto's. De foto's met de rode paraplu maken mij helemaal happy. De foto's op de roltrap, huppelde Myrthe en ondersteboven op het bankje zijn mijn favo's (maar de rest is ook allemaal super pretty)

  ReplyDelete
 2. w o w! Ik zag al enkele foto's op de blog van Myrthe, maar ook deze zijn echte kanjers! Echt heel cool hoe je die foto's met de reflecties hebt omgedraaid, super origineel gedaan. En die laatste foto van jou ziet er ook echt heel leuk uit. Liefs!

  ReplyDelete
 3. Zo gaaf! Echt onwijs vette foto's :) En als de conducteur dat komt vragen, weet je dat je gewoon heel goed fotografisch bezig bent ;)

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat ontzettend gaaf dit!!! Die reflectiefotos zijn zo mooi!

  ReplyDelete
 5. Die allereerste foto is echt te gaaf!

  ReplyDelete
 6. Oh wow wat was ik hier benieuwd naar, zalig resultaat heb je eraan overgehouden!

  ReplyDelete
 7. Je hebt er echt mooie foto's aan overgehouden Arjanne!

  ReplyDelete
 8. OH MY, hele ma, gemist. Aaah. Maar zo subliem zijn ze geworden!!! Wat kan regen toch handig zijn (want plassen en een rode paraplu).

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...