Saturday, 24 December 2016

have a holly jolly christmas! • wallpapers #10

hooorayo! Eindelijk kan ik m'n handen voor iets anders dan toetsen maken en samenvattingen schrijven gebruiken (want de toetsweek is voorbij! i survived, pfoee...), en heb ik weer wat achtergronden in elkaar geflanst. Om jullie (bureau)achtergronden die misschien wel zo saai zijn als een ijsbeer in een iglo op de noordpool (helemaal wit dus) even een beetje in die kerstsfeer te brengen 'cause tomorrow it's christmas my darlings!GINGERBREAD COOKIES
___________________________________________
Ik wil echt nog 'ns van die kerstkoekjes maken. gingerbread men, kerstboompjes, sneeuwvlakken en candycanes. Omdat ik daar niet helemaal de tijd voor had, begon ik ze maar te schilderen. Een tijdrovende onderneming, maar wel een leuke :) 
click here to load this epic shit down (click)


RUDOLPHS
______________________________
Yay voor leuke, schattige, rondspringende rendiertjes. Met rode neusjes. 
click here to load this epic shit down (click)CANDYCANES & CHRISTMAS ADORNMENTS
______________________________________________________
Ik wou het wallappers maken ook eens op een andere manier proberen, eens niet schilderen. Dus begon ik te knippen. Super leuk om te doen! Dit klinkt misschien raar, maar ik ben echt een persoon die tekent in lijnen, niet in vormen (als je een beetje begrijpt wat ik bedoel) en als je vormen knipt ga je tja, automatisch iets maken vanuit vormen. Heel leuk! (probeer het gewoon 'ns! :) 
click here to load this epic shit down (candy canes: click and christmas adornments: click)

FEESTVERLICHTING 
______________________________
Wat gezellige lichtjes en goud mochten natuurlijk niet ontbreken! En wat sterretjes, want wat zijn mijn achtergronden zonder wat leuke sterretjes? 
click here to load this epic shit down (click)
WALKIN' IN A WINTERWONDERLAND
_____________________________________________
Ik eindig gewoon lekker met mijn andere favoriet (de gingerbread men vind ik namelijk ook heel leuk :) Een winterwonderland. OH, wow, nu ik dit schrijf klinkt net "walkin' in a winterwonderland' in m'n oren. Hoe toevallig! 
click here to load this epic shit down ( B&W: click and coloured: click)

Voor nog meer kersterige achtergrondjes verwijs ik je door naar de wallappers die ik vorig jaar rond deze tijd maakte (ze zijn nog best leuk vind ik)(klik klik)

*  *  * 
Het feit dat de toetsweek voorbij is betekend nog wat anders: UT IS KERSTVAKANSIEEEEE! (tja, vakantie hé, geen school, dus ik hoef niet meer goed te spellen, of überhaupt te spellen :) heerlijk. Het is nu toch overal kerstvakantie, want in dat geval:

fijne vakantie y'all! 


liefs, 
Arjanne 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

 1. Super leuk! Ik gebruik nu nog één van je andere achtergronden. Nu weer een onmogelijke keuze maken tussen al deze achtergronden :) (Ik denk dat ik voor de gingerbread cookies ga.)

  ReplyDelete
 2. Jaa zo fijn dit, nu staat die van de herfst er nog op maar ik ga 'm direct veranderen in een winter wonderland! :D X

  ReplyDelete
 3. Die laatste vindt ik echt helemaal geweldig, 3 keer raden hoe mijn computer er nu uit ziet... Fijne kerst!

  ReplyDelete
 4. Super leuke vrolijke achtergrondjes! Fijne vakantie en feestdagen!

  ReplyDelete
 5. Hoe onwijs graaf zijn deze achtergronden weer, hihi, zaligggg! (en ja kerstvakantie, yayyyy <333)

  ReplyDelete
 6. Jaaa, hier word ik heeeul blij van. Mijn achtergrond ga ik nu veranderen in iets winters (nu nog kiezen, moeilijkk). Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, 'iets winters' is wel een goede, voor kerst waren ze wel een beetje laat :)

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...