Monday, 20 March 2017

bewonder

admire.

look, see.

look through the sky wrapped around you
don't let it bubble you in

watch as a yellow beam of sunlight gently touches your fingertips
see how a breeze makes the leaves dance and then, sing
and gaze up at a darkness filled with twinkling stars at nighttime

admire
this strange and beautiful world

Even stilstaan, om je heen kijken en al het moois bewonderen. Niet kijken en een oordeel geven, het gewoon bewonderen, als Alice in haar Wonderland. Zowel de wereld als de mensen erop, die haar doordacht, vol kunst en levenig maken, en naast littekens, haar ook zo veel moois geven. 

En van bewonderen, komt verwonderen.

Voor mij zijn de sterren altijd wel iets geweest waar ik eindeloos naar kan staren. Gewoon heel mooi, eigenlijk, vind ik ze, die lichtpuntjes die iemand willekeurig op een groot, zwart vel heeft uitgestippeld. Ze hebben iets onvattelijks, want hoe vaak me ook verteld word dat het gasbollen zijn die ergens ver weg al lang geëxplodeerd zijn voor ik ze zie, ik geloof het wel, maar kan het me gewoon niet voorstellen. Ik blijf me erover verwonden. Zelfs tijdens een les natuurkunde die me met al z'n newtons down to earth trekt, blijf ik nog net zweven. En er is nog meer. Er is heel veel - zó veel moois. (maak eens een lijstje. Voor mij: de zee, een boeketje bloemen, boeken vol foto's en verhalen, het nummer dat ik op heb staan, een zonnig kwartiertje in de tuin na school, heuvel- of bergachtig landschap... - ik kon niet stoppen)
Ook een reden dat ik dit platform ben gestart, om al dat moois te delen, dingen die een klein glimlachje tevoorschijn te toveren. Dat is wel even een remindertje voor mezelf, iets dat ik een beetje kwijt was. Maar ja. Heb 't terug. gevonden (lag in een hoekje onder m'n bureau, in case you were interested)(haha - jup, die ongelofelijk leuke grappen zijn ook weer van partij.)

K Byebye, (&see ya soon)
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Ah wauw wat een prachtige foto's, je bent zo mooi Arjanne!! Er zijn inderdaad onwijs veel mooie dingen in het leven, en soms heb je gewoon een post als deze nodig om daar weer aan herinnerd te worden<3

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige fotootjes ik heb pas ook een zakje met sterretjes besteld, ze zijn gewoon te schattig! Gelukkig heb je nog eens onder je bureau gekeken, jouw blog is gewoon zo uniek en ik vindt het heerlijk om al je posts te lezen!

  ReplyDelete
 3. Super mooi stukje tekst en wat een mooie foto's!! Love the gifs <3
  xxx

  ReplyDelete
 4. Wat een supermooie foto's! (Alweer!) Je bent zo creatief en origineel!

  ReplyDelete
 5. Wat heb je dat prachtig beschreven en de foto's zijn zó mooi geworden!

  ReplyDelete
 6. Hartjes ogen all the way, en ik ben verliefd op het zinnetje: 'Zelfs tijdens een les natuurkunde die me met al z'n newtons down to earth trekt, blijf ik nog net zweven'. B.E.A.UTIFUL. En ik ga denk ik ook maar es onder m'n bureau naar dat hoekje zoeken :)

  ReplyDelete
 7. DAT GIFJE OH LUVVV. En wow echt een prachtig tekstje. ik ben blij dat je het weer terug te pakken hebt gekregen, want oh ik wil meer van dit soort dingetjes zien, pleaseee.

  ReplyDelete
 8. Echt prachtige foto's en zo mooi geschreven!

  ReplyDelete
 9. Sterren zijn voor mij ook iets bijzonders, prachtig geschreven! :)

  ReplyDelete
 10. Je hebt echt de perfecte, heerlijke Engelse woorden gebruikt. En hoe prachtig zijn deze zelfportretten! Liefde voor de stars <3

  ReplyDelete
 11. Wow Arjanne, liefde voor jou foto's!! En je GIF is zo mooi geworden. Het heeft iets emotioneels ofzo, maar ook weer niet. Echt prachtig!!

  ReplyDelete
 12. Amai wat een mooie foto's, je sterretjes zijn echt de max !!

  Liefs xx Leen
  --> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...