Thursday, 9 March 2017

is it spring yet? • ootd


Nee Arjanne, pas op 21 maart mag je losgaan over lammetjes en huppelen en bloemetjes and all that spring-related-stuff. Maar men, wat leek het op lente, afgelopen weekend. De zon scheen en het was nog een beetje koud. En ook al waren er -behalve krokusjes- nog bijna geen bloemen of bloesem in mijn omgeving en huppelden er niet spontaan allemaal lammetjes door de straten, alleen al het weer was genoeg om mijn lentekriebels flink aan te wakkeren en me de behoefte te geven alle deuren en ramen wijd open te zetten om ieder straaltje vitamine D luidkeels zingend te verwelkomen. 

• tee: ZARA • jeans: ZARA • belt: AMERICA TODAY • bomber jack: ZARA • boots: ESPRIT •

The outfit? Een fijne zwarte jeans (ik voel gewoon dat dit zo'n jeans is waar ik me lang lang lang lang laaang aan vast ga klampen omdat-tie zo fijn is en het vinden van een fijne jeans is zegmaar mission impossible), basic wit shirtje en een bomberjack. Hét bomberjack. Ik, king twijfel, had tijdens het pas-koop-proces een hoop twijfels. Waarom? Ik heb geen idee. Me lufs dit jasje en z'n prachtige borduursels. 
(jongens, het is weer eens zo ver. Ik loop weer eens in kleding van één winkel, en dit keer is Zara de gelukkige)

Een zonnige wereld lacht me toe en geeft me energie, en dat is een heerlijk gevoel. Ook ben ik klaar voor de korte mouwen t-shirts en lente jurkjes en totaal klaar met truien en de rest van mijn wintergarderobe (als ik dan toch alle ramen open zet krijg ik ook bijna zin het er allemaal uit te gooien. Kan in zo'n "lenteschoonmaak" ook afvinken). 
Ik ben klaar voor de lente. 

liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Wat een leuk jasje! en wat een mooie foto's

  ReplyDelete
 2. Zo'n fijne outfit dit! Je bomberjack is zó leuk. En wat sta je mooi op de foto's zeg! <3

  ReplyDelete
 3. Ik ben echt klaar om de lente te verwelkomen, haha! Leuke outfit en foto's! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 4. Jaaa ik ben ook helemaal klaar voor de lente haha! Hoe gaaf is dat jasje?! Luv it<33

  ReplyDelete
 5. Het jasje is zoo ontzettend leuk! En je schrijfsels ook :) Ik denk dat ik de Zara ook maar eens af ga speuren... (En de esprit! Mennn wat een leuke laarsjes!) xxx

  ReplyDelete
 6. Ik ken het gevoel, ik ben de winter ook echt beu! En hoe mooi is je outfit wel niet? Jij bent klaar voor de lente! :)

  ReplyDelete
 7. Wauw, mooie foto's girll! Je bomberjasje is zo gaaf! Ik vind niet alle bomberjacks altijd leuk, maar deze is heel tof :)

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige look! Je jasje is zo gaaf.

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke, vrolijke foto's! Je ziet er echt leuk uit!

  ReplyDelete
 10. Oh, wat een supergaaf jasje! Je ziet er heel tof uit!

  ReplyDelete
 11. Zara lobi <3 Vet leuk bomberjackje! En, aftellen want over 4 dagen is het dan echt lente. Jippie!

  ReplyDelete
 12. Superleuke foto's! En wat is dat een mooie Bomber zeg!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...