Tuesday, 9 May 2017

de meeting in zaandam


Zondagmiddag 7 mei. Negen meiden die gewapend met hun camera's ieder artistiek hoekje van oud industrieterrein, gelegen iets buiten Zaandam, onveilig maakten. De oude muren schrokken zich vast rot van deze invasie aan klikkende camera's, de overige aanwezigen (bouwvakkers en wat oude mensen) vroegen zich (hardop) af wat er aan de hand was (een fotoclubje? Neen!), maar de meiden hadden alleen maar de grootste lol. welkom bij een fotografiemeeting.
_________________________________________

Aan het begin van de meivakantie (heel even een momentje snikken dat die voorbij is... oké & door) kondigde Sonia & Myrthe aan dat ze in de vakantie een fotografie meeting organiseerden. En niet in Amsterdam of Utrecht, maar in Zaandam, want dat is lekker weer eens wat anders. Dus tja. daar moest ik ofcourse bij zijn he. (&zo gezegd, zo gedaan!)

Na wat gedoe met treinen die niet reden en de onvindbare Hema op CS Amsterdam, kwam ik aan op spoor 7 waar de groep al klaar stond voor een reisje naar Zaandam. Net voordat de trein wegreed kwamen de laatste meiden het perron oplopen, waarna we gezamenlijk de trein namen naar Zaandam. Het station en de toeristische Zaanse huisjes lieten we voor wat ze waren terwijl we op weg gingen naar het Hembrug terrein. Een gezellig halfuurtje later ploften we neer op een grasveldje, hielden een mini picknick (met appeltaart! thank joe keukenprinses Myrthe!)(we waren alleen een beetje onvoorbereid dus de appeltaart werd gesneden en opgeschept met een H&M giftcard waar nog 5 cent op stond)(werkte overigens nog best goed, dus mocht je ooit zonder mes zitten: pasjes zijn aan te raden!) en daarna was het tijd om lekker te gaan fotograferen.

En toen kwam de zon door.
 yes.

(en oh, zo ziet de wereld eruit wanneer je op de grond, tussen de bloemetjes ligt om gefotografeerd te worden)
Op de meeting waren de Instagrammers in de meerderheid (boven de bloggers). Superleuk, want heel veel van de meiden kende ik nog niet, en jongens, het is gewoon heel gezellig om nieuwe mensen te leren kennen! (waarvan je al weet dat ze net als jij een derde oog hebben namelijk hun camera en voordat ze eten zullen wachten om een foto te nemen en meer van zulk soort gekkigheid :) *  *  *  
Alle meiden op een rijtje: Mirthe, Anna, Janne, Sonia, Myrthe (yes i know, confusing right?), Mei Qi, Anouk, Amber & ik. 

Ze hebben allemaal superleuke, inspirerende instagram accounts en blogs, dus daar zou ik zekers eens een kijkje nemen ;) 

liefs,
Arjanne 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

 1. ik krijg accuut zin in appeltaart - heel veel zin! en, wat zijn de foto's van Sonia prachtig! heel leuk deze meeting <3

  ReplyDelete
 2. Wauw ik moest toch echt even hardop grinniken, appeltaart snijden met een H&M giftcard (jullie denken wel echt in oplossingen, haha). Het ziet er super gezellig uit in ieder geval.

  ReplyDelete
 3. Haha, geniaal dit, van de appeltaart en het H&M pasje. Zou ik ook nog voor in staat zijn, eigenlijk. En hoe leuk zijn je foto's, oh luvvv!

  ReplyDelete
 4. Ziet eruit als echt een heel tof dagje, mooie foto's ook! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 5. Ziet er super leuk uit! En die foto's met de bloemetjes vind ik heel leuk!

  ReplyDelete
 6. Aaah zo leuk!! Prachtige foto's, vooral waar de zon even komt spieken! En ik wilde zeggen dat ik die ene bomen foto waarbij je ligt en van onderen een foto maakt, als bureaublad achtergrond ga instellen maar ik heb al een leuke achtergrond van jou dus misschien toch niet. (die ene met groene takjes en perkjes / sinaasappeltjes) :)

  ReplyDelete
 7. Aahh, wat leuk zeg! Ik vind het nu jammer dat ik niet kon want het ziet er zo gezellig uit. De foto's zijn ook eeecht mooi geworden :)

  ReplyDelete
 8. Ah wat gezellig! En wat een prachtige foto's allemaal :) Altijd leuk om nieuwe creatievelingen te ontmoeten!

  ReplyDelete
 9. Aaah het was zo gezellig <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...