Saturday, 3 June 2017

driehonderd volgers & win een hangmat of hangstoel! [CLOSED!]


Ook al is het maar een getalletje en zeker niet het meest belangrijke aan het bloggen of een reden om te bloggen, ik vind het wel een heel leuk getalletje, om eerlijk te zijn, en het sociale gedeelte is toch ook één van die leuke dingen aan het bloggen (anders zou ik dit alles wel net zo goed op een papiertje schrijven kunnen schrijven en daarna in een fles de oceaan in gooien). Dat leuke getalletje is 300,  van driehonderd volgers op bloglovin'! manmanman, dat zijn er -vind ik- best een hoop, prop al die peeps in m'n huis en het wordt een zeer krappe boel, ik bedoel maar. Maar waar ik dit ongelofelijk interessante verhaaltje over het getal 300&meer eigenlijk naar wou leiden was een bedankje: een bedankje voor het lezen van dit onzinverhaaltje en alle onzinverhaaltjes hiervoor, voor alle reacties waar ik zelf veel te weinig op reageer en voor het feit dat een handvol mensen dit alles toch leuk/interessant/mooi/inspirerend genoeg vonden om op dat volg knopje te drukken, jullie zijn lief! 

Het leek me al een tijdje leuk om eens een winactie te organiseren op mijn blog, bij een leuke mijlpaal of gewoon (nietomdathetmoetmaargewoon) omdat het kan. Terwijl ik een beetje aan het denken was dat dit wel een leuk mijlpaaltje is, kwam er een mailtje binnen van tropilex met de vraag of het me wat leek om in samenwerking met hen een winactie voor mijn lezers te organiseren. Wat ik mocht verloten? Een hangmat! En jongens, ik hou van hangmatten! Het ligt heerlijk, het leest heerlijk, het droomt heerlijk..... En met dit warme weer is een hangmat natuurlijk al helemaal relaxed (als dit 's winters was zou het hele idee van buiten in een doekje gaan liggen toch wat minder aantrekkelijk klinken, niet?). Koop bij een buitensportwinkel touwen om hem overal op te hangen en neem je hangmat mee op vakantie (want die komt er ook weer aan jongens!) of kies in plaats van een hangmat, een hangstoel en creëer een fijn plekje om te lezen, films kijken en relaxen in je kamer. 
En nu, nog even duidelijk op een rijtje:

wat er te winnen valt:

De hangmat of hangstoel van jouw keus, van het tropilex assortiment van HangmatGigant.nl. Bekijk  alle keuzes hier.
Natuurlijk kunnen lezers uit Nederland én België meedoen!

dit is hoe je meedoet:

 • laat een reactie achter dat je meedoet, mét een geldig e-mailadres (!!)
 • love of save deze post op bloglovin' (als je geen bloglovin' hebt hoeft dit niet)

& voor extra kans: 

Als je het leuk vind kan je me ook op instagram, bloglovin' of facebook volgen, of deze post op facebook liken. Dat vind ik dan ook weer leuk dus dan krijg je een extra 'lootje'!! (en dan krijg je natuurlijk +1 voor instagram én +1 voor bloglovin' én +1 voor facebook, etc, je begrijpt het wel)
Vermeld dit even in je reactie, zodat ik je een extra 'lootje' kan geven!

*  *  * 

Over 1 1/5 week zal ik contact opnemen met de winnaar! Daarna zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een hangmat of hangstoel bij jou op de mat ligt!


liefs, 
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

 1. Gefeliciflapstaart met 300 volgers, en nu 301 (ik kwam er achter dat ik je nog niet volgde, maar nu wel dus) En een hangmat hoe leuk, zeker met dit weer!

  ReplyDelete
 2. gefeliciteerd! Een hangmat, super leuk. ik doe graag mee met de winactie 😊

  ReplyDelete
 3. gefeliciteerd! Een hangmat, super leuk. ik doe graag mee met de winactie 😊

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd met je aantal volgers, superfijn! Ik doe graag mee met de winactie :) Ik volg je zowel op bloglovin als instagram en likete beide posts :)

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met de 300 volgers! En aaah wat vind ik dit een leuke winactie! Vooral met die mooie sfeerfoto's. Ik wil natuurlijk wel meedoen. Ik volg je op bloglovin' en ik ga je gelijk even volgen op insta :)

  ReplyDelete
 6. Waaaah Arjanne! Gefeliciteerd die volgers zijn dubbel en dik verdient! Gek hoe dit allemaal is geëvolueerd want ik heb je echt zien groeien, ik volg je denk ik al meer dan een jaar en een half en je blog blijft me boeien en brengt altijd een lach op mijn gezicht. Blijven gaan!
  Ook doe ik heel graag mee aan je wedstrijd. Ik volgde je al op instagram en bloglovin en nu ook op facebook. ;)

  ReplyDelete
 7. Oeeeh gefeliciteerd! Mooie mijlpaal al ^^ Een hangmat zou perfect in onze tuin passen! Vind het zo zalig. Echt ook een beetje vakantiegevoel! Ik volg je nu zowel op Facebook als op Instagram (wat ik vreemd genoeg nog niet deed :p)
  Mij kan je makkelijkst bereiken op: irene@tussenmarsenjupiter.be

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd!! En toffe winactie :) Ik volg je op bloglovin' en insta, mijn mail is xteuntielen@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteeerd!! Ik doe graag mee, ik volg je op zowel bloglovin' en instagram en ik zal ook de post even liken op bloglovin'. Superleuke winactie! (anne-mare@hotmail.com)

  ReplyDelete
 10. Gefeliciteerd! Die volgers hebben heb je ook helemaal verdiend, je schrijft zo goed!! (Ik ga toch oook eeen kansje wagen :) xlouvette@gmail.com)

  ReplyDelete
 11. Jeeeeej Arjanna! Jij verdient die 300 (en nog veel meer eigenlijk)! Ik kijk altijd uit naar jouw creatieve artikeltjes en leuke verhaaltjes. En ooh, tegen zo'n hangmat kan ik natuurlijk geen nee zeggen :). Ik volg je op insta, bloglovin en heb je facebook (leuk dat je die hebt btw) pagina geliked! :)

  ReplyDelete
 12. Wauw, echt supergaaf dat je die 300 volgers hebt behaald! Je hebt het superhard verdiend! Ik doe niet mee aan de winactie, want we hebben thuis al een hangmat. Dan wil ik liever andere die hangmat/stoel gunnen. XXX

  ReplyDelete
 13. Oeh gefeliciteerd Arjanne! ((: Kei tof dit! Ben blij dat je zo'n mijlpaal behaald hebt, maar je verdient veel meer uiteraard! <3 Ik wil graag meedoen met de winactie, want hoe leuk is een hangmat wel niet, omg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik volg je op instagram, al vanaf het begin geloof ik haha (was ik vergeten zeggen, woops)

   Delete
 14. Wauw girl gefelciteerd met de 300 volgers! Je hebt ze dubbel en dwars verdient hoor!<3 En wat een toffe winactie heb je eraan vastgeknoopt, ik doe mee! XX (emmaathings@gmail.com)

  ReplyDelete
 15. Gefeliciteerd! Op naar de volgende zou ik zeggen ;) Ik doe graag mee met de wedstrijd,(e-mail: steffi.goor@gmail.com ) en volg je ook op instagram ( met Steffi.arts) . Xx

  ReplyDelete
 16. Wow! 300 volgers, proficiat! Ik doe zeker mee met de win-actie, echt een leuk idee. Heb alvast op Instagram, facebook en Bloglovin' een volgje en like achtergelaten! :) (alexdestrooper@telenet.be)

  ReplyDelete
 17. Oeh driehonderd, klinkt goed hoor! Wij hebben alleen al een hangmat, maar misschien kan ik een ander er nog mee blij maken hee :) Ik alles geliket enzo, dus kom maar op. Hihi. (lchvonk@gmail.com)

  ReplyDelete
 18. Wat leuk! En 300 volgers is echt ontzettend veel, daar mag je héél trots op zijn :) Zo'n hangmat is perfect om buiten te genieten van het mooie weer! Ik doe dus graag mee en m'n mail is hashtagevablog@gmail.com.

  ReplyDelete
 19. Gefeliciteerd en wat ontzettend leeeeeuk!!!! Lijkt me heeeerlijk om te tekenen of een boekje (of jou blog) te lezen in zo'n lekkere hangstoel! Ik volg je overal eigenlijk al hahaha (instagram/facebook/bloglovin') lieeeefs, Rosa (rosateuntje@hotmail.nl)

  ReplyDelete
 20. Aaaah wat leuk en gefeliciteerd!!! Het lijkt me heeerlijk ok in een hangstoel een boekje (of jou blog) te lezen of te tekenen of nog 100 andere dingen! Ik volg je eigenlijk overal al (Facebook/instagram/bloglovin') lieeeefs, Rosa (rosateuntje@hotmail.nl)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...