Wednesday, 21 June 2017

mixtape • june's tunesDe toetsweek is begonnen hoor. Ik kan de zomervakantie (& al haar ijsjes) al bijna met m'n tong aanraken, maar eerst moet ik nog negen toetsen maken. hooray. Maar hey, nu zijn het het nog maar vijf (time flies while you're having fun, ha-ha) dus dat gaat al de goede kant op (de kant van de zomer en haar ice cream). Op het moment kan ik hele boeken schrijven over hoeveel zin ik heb in vakantie, maar dat zou waarschijnlijk niet erg interessant zijn plus niet helemaal passen bij de titel van deze blogpost: june's tunes. Mijn muzieksmaak is niet erg spectaculair (een beetje van alles en nog wat) en ook heb ik er niet veel verstand van, maar ik heb lately wel een lijstje vol fijne nummers verzameld. Ze passen waarschijnlijk niet echt bij elkaar, maar ik vind het stuk voor stuk hele toffe nummers dus verdienden ze allemaal een plekje op june's mixtape

june's tunes:


pink skies • LANY
miley cyrus • malibu
oceans away • a r i z o n a
there for you • martin garrix, troye sivan
slow hands • naill horan
by your side • the 1975
two ghosts • harry styles
woman • harry styles
ever since new york • harry styles (k, het hele album)
cross my mind • a r i z o n a
save inside • james arthur
mess is mine • vance joy

Maandag was het concert the 1975! HET WAS ZO ONGELOFELIJK LEEEEEUK! Eigenlijk zou het concert ergens begin februari plaatsvinden, maar toen moesten ze naar één of andere awardshow (pfff) en toen was het opeens in onze toetsweek, een halfjaar later. Maar hey, no regrets dat we alsnog gewoon gegaan zijn. Ze waren supergoed live, ik vind hun nummer nu oprecht allemaal 10x zo leuk, ze maakten er een toffe show van met lichten en achtergronden en wauw en tof en leuk en we hebben heerlijk meegezongen (meer meegeschreeuwd waarschijnlijk, maar okai). Het was super. 

*   *   *

en, heb jij ook nog wat muziektips of leuke/fijne nummers die je aanraad?

liefs,
Arjanne

PS: deze foto is alvast 'n voorproefje van mijn analoge foto's van antwerpen.... :) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

 1. Aah Arjanne, veel met je toetsweek!! Veel liedjes ken ik qua titel maar heb ik eigenlijk nog nooit gehoord dus ik ga ze zeker even beluisteren. Hele mooie foto trouwens, ben benieuwd naar de rest!! <3

  ReplyDelete
 2. Malibu is zo'n fijn nummer! En nog succes met je toetsweek!

  ReplyDelete
 3. Heeeel veel succes met al die toetsen! Ik heb juist (altijd eigenlijk) zin in nieuwe liedjes, dus thankyou v much. Luister: paris & el amante mashup van Kurt Schneider, Gamper & Dadoni ft. Cozy - Far from home.

  ReplyDelete
 4. Ooh echt superleuke liedjes, sommige kende ik al maar andere ga ik nu zeker (honderd keer) luisteren! En ben benieuwd naar je analoge foto's! X

  ReplyDelete
 5. EUH HALLO WAT ARJANNE,??? JE WAS IN ANTWERPEN??? WAAROM HEB JE NIKS GEZEGD, NOOO. :(((( ik ben nu even al je nummers aan het overlopen, hihi

  ReplyDelete
 6. Leukleukleuk!! Ik ga ze nu gelijk even allemaal bijlangs (met Spotify als beste vriend). Ik ken er 3 die ik ook heel tof vind dus ik denk dat onze muzieksmaak redelijk overeenkomt :) Supercool trouwens the 1975!! Hope you had fun (zo klinkt het iig wel)!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...