Saturday, 24 June 2017

my 17th birthday wishlist


time flies en, whooosh! maandag ben ik jarig! Ik ben eigenlijk best wel excited dit jaar, op die leuke ik-word-op-de-dag-zelf-vast-heel-vroeg-wakker-manier. Misschien ook omdat ik ipv ín de toetsweek, dit jaar op de laatste dag van de toetsweek jarig ben. Wat een-soort-van-al-vakantie-hebben betekent! (zo-veel-zin-in) Ik deel eigenlijk nooit wishlists  op mijn blog, maar een verjaardag is daar wel een leuke gelegenheid voor. & de jaren hiervoor heb ik rond m'n verjaardag ook een getekend verlanglijstje op mijn blog gezet, dus ik voel hier een soort traditie opkomen.... ;) 
______________________________________(geld voor) een nieuwe camera. 

Een nieuwe DSLR stond vorig jaar ook op m'n lijstje (ik heb sowieso het idee dat dit lijstje nog best veel lijkt op die van vorig jaar (maar. ja.)), alleen toen meer als iets wat nice-to-have was. De oude camera van m'n vader was namelijk tja, vrij oud en daarom leek het me superleuk om een nieuwe camera te kopen, eentje die ook kon filmen en misschien een uitklapschermpje had en waar je níét bij de ISO 800 alle pixels kon tellen. En toen stopte hij 2 weken (jongensikbenaltweewekencameralooshelp!) geleden met werken. kapow! gewoon uit het niets. Maar  nadat mijn vader wat research had gedaan bleek dat hij écht al wel oud was (9 jaar) en z'n 50 000 clicks wel had gehad. Dat maakte het een soort van minder erg dat hij ermee was gestopt, als je begrijpt wat ik bedoel (toch nog steeds sentimenteel kinda jammer dat m'n goeie ouwe camera d'rmee gestopt is...). Maar ik zit wel zonder camera. Dus nu heeft een nieuwe camera opeens veel meer prioriteit gekregen (aka 't is m'n eerste prioriteit). Maar zo'n ding is duur. Gelukkig had ik al wat geld gespaard en maybe kan m'n verjaardag ervoor zorgen dat ik genoeg geld heb! Ik zit te denken aan een nikon d5600 of d5500 of d5300 (m'n vader noemde het de nikon d5*00). (als je misschien één van die camera's hebt, hoe bevalt hij?) 

een daniel wellington horloge. 

Een mooi horloge stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar sinds ik eraan dacht 'm voor mijn verjaardag te vragen merk ik opeens hoe handig een horloge wel niet is (niet alleen een mooi dingetje dus haha). Ik zit op de fiets en wil weten hoe laat het is, ik maar een toets en wil weten hoe laat het is, ik sta bij een concert en wil weten hoe laat het is. Als m'n tellie even niet in de buurt is heb ik praktisch geen idee hoe laat het is. + ik ben (en met mij geloof ik de halve wereld) helemaal in love met de daniel wellington horloges. Alleen welke kleur... hmmm.... (Ik denk nu aan een middelkleur bruin bandje met een witte wijzerplaat met zilveren details)

de tote bag van de zara.

"live each day to the fullest". Ik scrolde een beetje door de site van de zara en toen m'n oog op de quote op deze totebag viel was ik verkocht. a quote to live by, if you ask me. Maar volgens mij is hij alweer uitverkocht (sad). Toch blijft een totebag best wel een essential, en wel eentje die bij mij ontbreekt. En ze zijn superleuk voor in de zomer, niet? 

films!

Ik HOU van films kijken. Dus voor de geen-netflix-hebbende-filmlover is een dvd een superleuk cadeau! Van de getekende films zijn er 2 een beetje fantasy/adventurous-achtig, maar ik ben ook gewoon een grote fan van romkoms. En de wat serieuzere/mooiere films, kan ik ook ongelofelijk van genieten!

een kettinkje.

Een paar jaar geleden hield ik echt ongelofelijk van armbandjes en droeg ik er iedere dag wel een  paar aan m'n pols. Nu ben ik juist weer veel meer van de kettinkjes, en vooral de minimalistische, wat subtielere kettinkjes. Op instagram zie ik nu al een tijdje overal kettinkjes met een soort halve maan die 90˚ gedraaid is voorbijkomen, vaak in combinatie met nog een par andere minimalistische kettinkjes. love it! Bij orelia vond ik zoiets, superleuk! 

books&books&books.

Nou ik hou dus van lezen. En de zomer komt eraan dus dat betekent yes-ik-heb-eindelijk-tijd-om-dingen-voor-mezelf-en-niet-voor-school-te-lezen-hoera! any tips? Everything everything wil ik al een tijdje lezen, en ook lijken de (wat meer koffietafel-achtige) boeken 'ladies drawing night' en 'hygge' me heel leuk. 

*  *   * 

wat staat er op het moment op jullie wishlist?

liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Oehhh dat zijn echt leuke dingen op je wishlist! Ik heb op dit moment maar een ding echt op wishlist staan en dat is een nieuwe lens voor mijn camera, maar die is heeeeel duur..

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk lijstje zeg! En het boek 'Lady's drawing night' zou ik ook graag nog hebben.

  ReplyDelete
 3. Lekker lijstje Arjan! En jij, cameraloos? Ach neee, hopelijk krijg je er een voor je birthday! Fijne verjaardag alvast :) XX.

  ReplyDelete
 4. Aah Arjanne wat heb je dit weer leuk gedaan :) En wat is "cameraloos" toch een stom gevoel hé, ben ik deze maand ook geweest... Hopelijk krijg je wat geld, de nikon d5300 is trouwens HEEL FIJN :) En alvast veel plezier op je verjaardag :)

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke dingen op je wishlist! Een camera is echt wel een must-have als blogger, haha. Helaas heb ik geen verstand van Nikon camera's ;) Die DW horloges blijven ook mooi hè<3 Hopelijk wordt je wishlist een beetje kleiner gemaakt op je verjaardag, haha! XX

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk lijstje! Ik ben ook nog op zoek naar een horloge, maar vind de DW's net wat te duur om het risico te lopen dat ik het niet vaak zou dragen, haha.
  Echt mooi hoe je dat hebt getekend trouwens! :)

  ReplyDelete
 7. Die films die op je lijstje staan zijn alle drie suuuper leuk! I've seen them!! Also, deze traditie moet voort blijven bestaan, want deze tekeningetjes zijn super mooi en verrie origineel!!
  xx

  ReplyDelete
 8. Leuke dingetjes! (die ik stiekem ook zou willen, maar mijn verjaardag is nog een heel klein beetje superver weg ):(

  ReplyDelete
 9. Oeeee, dit lijkt heel erg op mijn wishlijst! Drie maanden geleden was ik jarig en toen heb ik ook een DW horloge gekregen en ik verzeker je, ik ben er heel erg blij. Ik heb de classic petite met het gouden bandje en de zwarte wijzerplaat en het staat overal bij :) Als je nog naar leuke kettinkjes zoekt, ik vind ook dat & other stories wel iets leuk heeft in hun collectie, dus je moet daar ook zeker een kijkje naar nemen.

  ReplyDelete
 10. Wat een leuk lijstje, ook mooi getekend! Ik hou ook enorm veel van lezen, en ikzelf heb een Nikon D3000, die is al wat ouder, maar ben er best tevreden mee :) Hopelijk heb je snel weer een camera! xx

  ReplyDelete
 11. Hele leuke ideeën en die tekenen zijn ook heel tof! Ziet er heel vrolijk uit :))

  ReplyDelete
 12. Heel leuk!! Genoeg ideeën om te vragen voor je verjaardag :) Ik heb toevallig afgelopen week zo'n maan oorbelletjes besteld op Etsy, leuke site om (goedkoop) echt zilveren oorbelletjes op te vinden. Mocht je die zelf willen kopen :)

  ReplyDelete
 13. Leuke lijsjtje! En gave illustraties! Maak je die op de computer of scan je ze in?

  ReplyDelete
 14. Hygge is een geweldig boek. Ik heb er een notebook bij gehouden om reminders op te schrijven. Deel twee heb ik ook gelezen. Geweldig.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...